Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alabaster

Czy to normalne?? prosze o odpowiedz!!

Polecane posty

siemanko...mam pytanie...kochałam sie ze swoim chłopakiem...to był nasz 1 raz...troche bolało...chwilami nawet bardziej...ale poza tym było cudownie.I moje pytanie dotyczy tego ze na teraz troche boli mnie brzuch czy to normalne po 1 razie??( od stosunku minął dzien) z góry dziękuję za odpowiedzi...

Gość xxxxxxLLL
zaszłas w ciąże!!

Gość teste pisania na forume
ok? nie? tak :*

Gość Goska 5555555
nie mówcie, że jest w ciąży bo to nie prawda:| ale nie mam pojęcia co to może być :/

Nie masz sie co martwic po pierwszym razie często tak jest przez kilka dni bedzie Cie boleć brzych ale potem przestanie. Ja tez tak mialam a w cale nie byłam w ciąży

Pierwszy stosunek - strata dziewictwa - przewaznie powoduje pewne zaburzenia hormonalne. czemu? Nie wiem. Ale tak jest. Bol moze byc spowodowany mnostwem czynnikow. Dzialanie niepozadane nonoxynolu9 - srodek plemnikobojczy na prezerwatywach kazdej marki - przeciazenie miesci, ogolne podraznienie, przyspieszenie owulacji.. Wszystko moze miec na to wplyw. ja na twoim miejscu bym sie cieszyl ze bylo fajnie gdyz z tego co wiem to wiekszosc kobiet nie odczuwa pelnej lub czesciowej przyjemnosci z pierwszego razu. Tak wiec jak tobie bylo fajnie to nic tylko sie cieszyc. Zrob sobie kilka dni przerwy i dawaj dalej... Po kilku pierwszych razach rob krotka - kilkudniowa przerwe. Z przerwami mozesz sobie dac spokoj w momencie gdy podczas stosunku nie bedziesz odczuwac bolu. Wtedy juz chulaj cipa, eeeyyy hmmm znaczy dusza:D

tak normalne, ze cie boli/bolał... na dobra sprawe mozesz go czuc prze zjakies 3 dni max.. zn ja tak miałam tak jak Crash tez proponuje kilka dni przerwy. i bedzie dobrze co do ciazy.. bierzesz antytabsy.. na moj gust wogóle ciaza odpada, nie ma takiej opcji.... * jezeli 3 godz po połknieciu nie wymiotowałas * jezeli 3 godz po polknieciu nie miałas biegunki * jezeli nie bierzesz zadnych antybiotyków to skutecznośc jest 100%