Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

Kobitki, pomóżcie

Polecane posty

Witam! Przy wzroscie 172 cm waże 59 kg. Nie wiem czy to dużo czy mało, jednak brzuszek mam dosc spory i chcialabym sie go jakos pozbyc... Znacie jakies dobre cwiczenia na brzuch? Szukalam w internecie ale nic ciekawego nie znalazlam ,wiec licze na Was :)

Hej berbusia :) uważam, że Twoja waga jest idealna !!! a jeśli chcesz pozbyć się brzuszka to polecam hula-hop :)

protosska a mozesz cos wiecej powiedziec o hula-hop? tzn. po jakim czasie widac efekty ? ile trzeba krecic ? ;) jakie kolo jest najlepsze ?

Proponuje kupić to hula-hop w sklepie zabawkowym, wybrać jak największe (kosztuje pare złotych) kręcić jak najdłużej... gdy spadnie to od nowa aż dojdzie się do wprawy :) kręcić, kręcić, krecić ! Codziennie ! Nawet, jak nie mam nic do roboty to sobie pokręcić :) Efekty tak po tygodniu :) na bank !!! :D

protosska dzięki :) jak efekty sa juz po tygodniu to chyba sie skusze ,bo ja to troche leniwa jestem :O ale ile minut musze krecic dziennie zeby byly te efekty juz po tygodniu ? bo ja nie mam czasu ,ani sily :P ale jak mus to mus ;) i te minimum jakoś przezyje ;)

peszek - najlepiej to kilkanaście minut tak na początek, możesz zacząć od 10 minut...jak nie dasz rady non stop utrzymać koła przez ten czas to rób to seriami, np: 5 razy po dwie minutki :) Zależy czy komuś łatwo to wychodzi, czy też nie. Powoli, powoli i będzie się kręcić dłużej :) Jak jest większy brzuszek to te cm lecą szybciej z talii a jak w talii mniej to i cm po dłuższym czasie dopiero spadają :)

Proponuje zaczać tak do 10 minut :) dasz znać jak Ci idzie, na początku najlepiej poćwicz i sama zobaczysz czy Ci to wychodzi, czy nie :) jak dojdziesz do wpracy to i 30 minut będziesz kręcić !!! :D

ok ,dzieki :) jutro lece po kolo i zaczynam krecic :D Pamietam ,ze jak bylam mlodsza ,to dobrze mi to szlo ,ale to bylo tak dawno i teraz juz moze nie byc tak latwo :O Ja ogólnie to mam niedowage ,ale ten brzuch 😭 pileczka buuuu :( Jeszcze raz dzieki i trzymaj za mnie prosze kciuki zeby mi sie udalo ;)

Głowa do góry :) Jak rzeczywiście masz spory ten brzuszek i odstający to hula hop powinno wskórać :) zobaczymy, jak będzie. Daj znać, jak Ci idzie kręcenie... oczywiście hula-hopem.