Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to dziwne

Jak się nazywa lekarz od.....................

Polecane posty

Gość moze to dziwne

Może to dziwne pytanie ale naprawde nie wiem a jest mi to bardzo potzrebne.... Jak nazywa sie lekarz który zajmuje się męskim clonkiem? Chorobami z nim związanymi itd. ?

Gość zalezy co sie dzieje
moze byc dermatolog jesli to choroba weneryczna, seksuolog lub psychiatra jesli to impotencja psychiczna, neurolog, endokrynolog, internista przy impotencji pochodzenia neurologicznego, metabolicznego itd najlepiej isc do rodzinnego i powiedziec co sie dzieje-on doradzi

Gość oki to ja dobra ciocia
powim ci poważnie - urolog.

Gość zalezy jaki problem
może pomóc urolog

Gość androlog
to ten wlasciwy lekarz jest:D

Gość moze to dziwne
hmmm to troche wstydliwe. ale mój klega wynalażł sobie gdzieś że jeśli członek nie pachnie za ładnie i ma jakieś wypuski i swędzi to może to być rak jąder................ nie wiem gdzie on to znalazł ale sie wstydzi zapytać rodziców, mi o tym powiedział bo się przyjażnimy ale ja naprawde nie wiem gdzie go skierować ;( do rodzinnego tez jakoś gupio.

Gość znalezienie androloga nie jest
latwe :-O latwiej o urologa

Gość o matko i corkooooo
do dermatologa albo wenerologa, w kazdym razie poradnia dermatologiczno-wenerologiczna, rak jader to to nie jest, predzej albo sie nie myje albo syfa zlapal :-O

Gość moze to dziwne
oj myje się myje.. bez przesady........... to już nie wiem gdzie powinien iść. chyba do tego androloga go skieruje,....

Gość nie wiadomo tak naprawde
urolog sie zajmuje głównie tym co zwiazane z układem moczowym i okolicami, nerki, pęcherz i u mężczyzn prostata, to takie typowo urologiczne sprawy, poza tym to specjalność zabiegowa u nich coś wyleczyć to jest sztuka, łatwiej wyciąć. Tak naprawde to nie ma lekarzy od członków, bo androloga to ze świecą szukać. No ale od czegoś trzeba zacząć, może taki urolog chociaż na usg skieruje.

Gość ja mysle ze chlopak moze
zaczac od lekarza rodzinnego, poza tym nie ma klopotow z "hydraulika" tylko swedzi go, ma narosla "wypustki?" i smierdzi, pewnie jakas choroba weneryczna co nei znaczy, ze zlapana przy okazji seksu - moze na basenie grzybice gratis dostal albo wirus brodawczaka HPV, ja poszlabym do dermatologa albo rodzinnego

Gość dzieci ile lat macie że nie wi
ecie???? DETMATOLOG W E N E R O L O G

Gość przeczytaj topik a potem
sie pluj - bylo juz mowione, w dodatku zrobilas/es blad w nazwie lekarza :-P

to Ty się nie pluj i nie wypominaj komuś literówki "R" i "T" są obok siebie na klawiaturze, mądralo poza tym nikt nie wspominał o lekarzu - DERMATOLOGU WENEROLOGU więc to Ty się nie pluj:P

Gość plujaca i slepa na dodatek
patrz wiec jak ciezko ci czytac krotki temat: 21:30 o matko i corkooooo do dermatologa albo wenerologa, w kazdym razie poradnia dermatologiczno-wenerologiczna

dziecko, nie ucz ojaca dzieci robić:O do dermatologa albo wenerologa to nie jest DERMATOLOG WENEROLOG (albo albo, bo to jeden lekarz), o którym ja wspominam, a do którego należy się udać:P

Gość oczyiwscie dobrze mowi
ta co wyzej mowi i do tego do dermatologa idzie sie bez skierowania

Gość hehehe klocicie sie o lekarza
dla 15-letniego stulejarza, ktory mysli, ze rak jader smierdzi :-P dajce sobie spokoj bo to szkodzi

Gość niech lepiej wie dzieciak
a nie truje innych:D

Gość amalutka7
ludzie! jaki znów urolog?! Urolog jest od nerek, nie od członka. nie mieszajcie dziewczynie w głowie. Ten właściwy to androlog- powaznie. Zresztą sprawdx sobie w necie- pozdrawiam a koledze zyczę wyleczenia członka

Gość a z grzybica
czlonka do jakiego lekarza?

Gość o rany ile mozna to samo
a z grzybica stop do kogo bys poszedl? juz bylo z 5 razy - dermatolog albo wenerolog (dla przewrazliwioncyh dermatolog-wenerolog w 1 osobie :-P )