Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Struny_słońca

chcę kołysankę!!

Polecane posty

Gość zakonnica w przebraniu
Ja mogę:D "Pora na dobranoc bo już księżyc świeci Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci" Spijcie dobrze🖐️

Wiedziałam że będzie mało:P No dobra niech będzie "Były sobie kotki dwa aaa.... szare bure obydwa aaa.... aaa..." Tylko nie mów, że jeszcze mało:P

Gość bezsenna w Warszawie
o witaj w klubie :/

To mata jeszcze: Przyszła pora kołysanek Przyszła pora utulanek Przyszła pora namawiania do spania, do spania... To jest pora dobrej nocy To jest pora ciepłych kocy To jest pora zasypiania, zasypiania... Kiedy kleją ci się oczy To już mówić nie ma o czym To już trzeba tylko spać Płynąć w kolorowym niebie I odpocząć ciut od siebie Żeby rano znowu chętnie wstać We śnie wszystko jest ciekawsze We śnie wierzysz, że na zawsze Tak szczęśliwie i tak dobrze może być, może być We śnie mogą wszyscy wrócić We śnie możesz się nie smucić We śnie możesz jeszcze piękniej żyć Kiedy kleją ci się oczy To już mówić nie ma o czym To już trzeba tylko spać Płynąc w kolorowym niebie I odpocząć ciut od siebie Żeby rano znowu chętnie wstać Przyszła pora kołysanek Przyszła pora utulanek Przyszła pora namawiania do spania, do spania... To jest pora dobrej nocy To jest pora ciepłych kocy To jest pora zasypiania, zasypiania... Dobranocka🖐️

zakonnica w przebraniu dziękuję śliczna kołysanka:) jeżeli idziesz spać to malinowych snów życzę :) dobranoc ja tu jeszcze posiedze:|

Dobranocka🖐️

no to siedzimy :/ najgorsze jest to ze jade do pracy samochodem , moze nie usne w korku ,co ? ;)

Gość Igor z Powsina
, a gdy rano przyjdzie świt księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie Ty :)

Bezsenna>>zależy jak długi będzie ten korek:D

Gość Igor z Powsina
raczej przygotuj na rano zapałki :)

zakonnica - czasami sie stoi troche ;) , najwyzej na mnie potrabia... Igor ... znajome imie... mam nadzieje ze to nie Ty .......

Gość Igor z Powsina
to imie to oczywiście kamuflaż ale nie chodzi o imie , chodzi o to abyś zasnęła a ja tu marudzę , hopsa sa i do łóżeczka spać , hyc, hyc ..... :)

o Boze ,nie ,tylko nie na tym krzesle ........ dlaczego ja nie mam laptopa ???????? 😭 ps. "tamten" Igor tez zmyslil swoje imie........PALANT (nie obrazajac nikogo poza nim ;) )

Gość Igor z Powsina
Wiem, że pięknym kobietom nigdy nie wolno odmawiać ale jednak proponuję pokicać do łóżeczka , przytulam się medialnie i być może do zobaczenia w realu :)

wpadlam na pomysl wlacze sobie tlen i pogadam z jakims facetem .... ostatnio Ci ,z ktorymi rozmawiam , dzialaja na mnie usypiajaco :D ;) :P

Gość Igor z Powsina
Posmeram i do ucha zanucę baśń o księżniczce , która nie chce spać , a Ewa tak bardzo chciała pójść spać :)

u mnie z listy tez spia, ale zaraz poszukam ofiary w katalogu ustawie sobie opis "szukam flirtu i romansu" i zaraz sie zleca ;)

Gość Igor z Powsina
szukaj mnie każdego dnia, podążaj moim śladem ............. :)

ale ja nie Ewa :O ;) ps. mam ofiare :D