Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzdury

Czy tu jest duzo blefu?

Polecane posty

Dopoki nie weszlam na forum erotyczne bylam w miarę zadowolona z mojego życia sekxualnego,ale kiedy zaczęlam tu zagladaći czytać jak kobiety są pieszczone i ile mają orgazmow popadlam w kompleksy.A tak na marginesie , po przeczytaniu niektorych opisow minetki(są fantastyczne, wybralam z calego gąszczu dwa) mozna dojsc do autentycznego orgazmu.Ciekawa jestem czy ci faceci potrafia tylko tak pisac , czy faktycznie potrafia tak cudownie piescić?Jezeli tak ,to zazdroszcze ich partnerkom!

Gość wybrałam z całego
gąszczu dwa . co masz na myśli

Gość farfocel farfoclem
Facetom się często wydaje że tak potrafią pieścić

Gość wybrałam z całego
czytałaś anonimowego i capriole

Niw wiem skad je wzielam, mam je w ulubionych i zawsze gdy chce sobie poprawić humor czytam je, sa niesamowite.!

Gość wybrałam z całego
kogo tam masz w ulubionych ?:) ja nie trafiłam nigdy na fajne opisy pieszczot

Gość fulviusz
nie takie rzeczy można napisać ;)

Gość poprosimy
moze zapodaj te kawalki ..tez chetnie :) poprawimy sobie humorek

Znalazlam jeden, napisal go \"coperniczek \" a temat brzmial \" Jak lizac c...ę aby kobieta dostala orgazm?\" Jak chcesz to sobie poszukaj.

Gość ja pamiętam anonimowego i
capriole uprawiali zazwyczaj dziki seks wirtualny:)ach tak że mmm i gostek mirek grzeszył romantycznie z cleo

Mi się tego nie chce czytać:p ale też tak sobie myślę, ze jeżeli nie jesteś zadowolona do końca i zależy Ci na czyms innym, to trzeba to po prostu powiedzieć. I najlepiej tak po prostu, kiedyś, nie w trakcie, bo jak wyjedziesz facetowi w trakcie, że Ci się nie podoba, to może być mu źle potem:) W sumie takie rzeczy powinno się omawiać jakoś na poczatku... Ale i po dłuższym czasie można. Usiądź sobie z chłopem np. za jakims małym stolikiem, na poduszkach, pijcie sobie wino, no i bądźcie blisko siebie, ale też nie za blisko, nie dotykajcie się, ani nic z tych rzeczy, tylko patrzcie na siebie i mówcie o seksie. I co byście chcieli. Bo jak mu nie powiesz, to on się nie domyśli. Tacy są faceci.