Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w wakacje będę kierowcą

prawo jazdy - kto też robi

Polecane posty

Gość iloona123
tez robie prawko! dzisiaj mialam druga jazde! ogromny stres :( na swiatlach jezdzi sie od jutra i jest 21 nowych pytan z pierwszej pomocy! stare pytania w tej kategorii sa nieaktualne

Gość w wakacje będę kieorwcą
Dzień dobry, jeszcze piesze i już kierujące :) Wczoraj na kursie uświadomiono mnie, że za nieprawidłowe nazewnictwo oberwę na egzaminie :o Czyli żadna maska lecz pokrywa silnika, żaden ręczny hamulec, ale hamulec awaryjny, o migaczach czy kierunkach zapomnijcie :) to są kierunkowskazy. Aha i żadne światła przeciwmgielne lecz przeciwmgłowe. Czy już naprawde nie ma się do czego przyczepiać? Czy dzięki temu będę lepiej jeździć? :( Mam pytanie, czy to prawda, że kiedy mam przepisane okulary do jazdy, zdjęcie w prawie jazdy muszę mieć w okularach?

Gość ja też robię
oo..tego to ja nie wiem:( ja mam zdjęcie z okularami i wiem,ze musze je nosic - zreszta bez nich niewiele bym widziała;) ale mam też zapis,że moge szkła kontaktowe, więc na mój rozum chyba nie musi byc zdjęcie w okularach:) Co do nazewniztwa- masz racje, mnie myliły się pojęcia "omijanie,wyprzedzanie" i te inne. Witam ponownie;))

Gość gość
Wczasy i prawko to ja sobie załatwiałem w Krośnie w tamtym roku. Szkoła, która to robi nazywa się Perfect ( www.wczasyiprawko.pl). Mieszkałem w świetnym hotelu, w pokoju z łazienką, tv itp. W innych ośrodkach to niestety często takich udogodnień nie posiadają.