Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzanadzołzami

JESTEM ZOŁZĄ i r a n i ę GO c h o ć NIE CHCĘ !!!!

Polecane posty

Gość zołzanadzołzami

Postanowilam napisać bo nie mogę dusić tego wszystkiego w sobie ..... wszystkie moje poprzednie związki były związkami z lekka patologicznymi. a to facet pijak a to starszy o 20 lat a to typowy babiarz a to zwiazki rozpoczynające sie sexsem na 1 rabdce .... przyciągałam do siebie samych idiotów bo sama BYŁAM GŁUPIĄ TRZPIOTKĄ dla której tylko zabawa w głowie. niestety te patologiczne związki w konsekwencji niosły za sobą również patologiczne rozstania burzliwe . wieeeele strachu się najadłam , a raz gdy zerwałam zostałam przez ex pobita. I WTEDY OTWORZYŁAM OCZY. Zobaczyłam jaka byłam beznadziejna i juz wiedziałam ,ze chce spokojnego ,normalnego dobrego faceta. znalazłam go jakies 4 miesiące po zerwaniu z tamtym. był CUDOWNY !!! spokojny ciepły opiekuńczy czuły no po prostu mój ideał. zakochał się we mnie i ja w nim od pierwszego razu gdy sie spotkaliśmy .czuliśmy ,że jesteśmy swoimi połówkami i było cudownie. jesteśmy ze sobą już prawie rok i ON nadal jest taki jaki był ale ja niestety się zmieniłam. jestem gderliwa , strzelam focha z byle powodu, krzycze na niego bez zdania racji. nigdy nie wyciągnęłąm pierwsza reki choc zawsze to ja zawiniłam .czekałam aż on przyjdzie i mnie przytuli,zawsze tak robi . on gdy ja krzycze potrafi podejsc i mnie mocno przytulic i powiedziec ze mnie kocha. jestem chyba jakaśtoksyczna ;/ bardzo go kocham a jestem taką zołzą. rozmawiam z nim o tym czasem ale on mowi ze mnie kocha zawsze bedzie ze mna i takie moje zachowanie nic nie zmienia w jego patrzeniu na mnie. ja wiem i widze jak nie raz cierpi :( jak nie raz ranie go słowami i bardzo mnie to boli ale nie cofne juz czasu... zachowuję się okropnie i choć bardzo się staram czasami mi nie wychodzi:( on jest dla mnie za dobry a ja jak idiotka to wykorzystuję... jak mam sobie radzic ? jak się zmienić??

Gość ghrhgfejnv
radze ci isc do psychologa bo moj ex ode mnie odszedl bo nie mogl wytrzymac on odejdzie jak sie nie opanujesz na 1000000%

Gość zołzanadzołzami
zdaję sobie z tego sprawę ,że on może kiedyśnie wytrzymać i odejść i dlamnie byłoby to w pełni zrozumiałe dlatego staram się panować i pracować nad sobą ;/ nie chce go krzywdzić bo bardzo go kocham.

Gość Enko
Nie masz w sobie luzu. Sprzeciwiasz się odwiecznej zasadzie życiowej olewki i kiedyś przegrasz

Gość Rich
Skad wiesz ze to co robisz, mówisz go rani? Rozmawiacie o tym? Czy po prostu to czujesz?