Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiezona

to jest moja suknia..

Polecane posty

Gość ale o co chodzi no o co
suknia piekna ale nie widac , zebys miala ja w rece ;)

Gość trochę za bogata
mpoim zdaniem jeszcze uwypukli tą "puszystość".. kokarda, w dodatku złota - przykuwająca uwagę.. bardzo wycięte ramiona.. no nie wiem czy dla trochę puszystej taaaaka suknia będzie ok.. nie możesz wkleić własnego zdjęcia w niej? nie wiem, z przymiarki?

jeśli jesteś puszysta tu wydaje mi się, że więcej ukryłby gorset i spódnica niezbyt bezowata :)

nie przesadzaj.... ta panna na twoim zdjeciu jest psychiczna - jak mozna tak pokazywać jeszcze w dodatku tak obleśne cyce...a tutaj dziewczyna ma piekna sukienke

Gość Piękną sukienkę
Żarty, Reichenbach. ŻARTY! Sukienka jest nowoczesna, ale nie ma nic wspólnego z określeniem PIĘKNA. A poza tym jej przyszła właścicielka wspomniała, że jest puszysta. Jak osoba puszysta może dobrze wyglądać w czymś takim????

Gość laska ładna.........
cycki ma spore, ale wygląda ładnie......tylko czy ja dobrze rozumiem, że ona poszła w tak odważnej sukience do kościoła? :o

sory to ze jest puszysta to nie doczytałam... no rzeczywiscie puszysta tutaj nie bedzie dobrze wygladać. Moim zdaniem dla puszystej zupełnie inny fason. Ta suknia jest dla szczupłej wysokiej dziewczyny - dla mnie ..:)

Gość fajna kieca ale dla pusi to
chyba nie bardzo ona uwypukli twoje krągłości ,fałdki będa widoczne !!

Gość majua
sukienka ładna ale radziłabym schudnąć. Przecież to nie jest takie trudne, czy trzeba się tak objadać. a na własny ślub dobrze wyglądać. Ta sukienka zdecydowanie jest dla szczupłej osoby. A to zdjęcie młodej pary wklejone przez O MAJ GAD to aż nie wierzę ,że tak dziewczyna mogła wyskoczyć. Czy ona się nie widziała,czy narzeczony jej nie widział. Bleeeeeeee

Gość O MAJ GAD...
Mi też było trudno w to uwierzyć, ale zdarzają się dziewczyny, którym po prostu odbija (zresztą na tym forum też się od nich roi) i oto efekt...

Gość swiństwo paskudne jakieś
ło matko bosko a to drugie zdjęcie to czasami nie jakiś montaz !!!! nieee ,nie wierze ze laska cos takiego założyła po trzeżwemu...nie ...

Gość majua
chyba to musi być fotomontaż zdjęcie tej drugiej. Chociaż oglądając kiedyś sukienki ślubne na allegro i panienki co niektóre tak wyglądały. Jak można się aż tak nie widzieć siebie albo być tak bezkrytycznym wzgledem siebie..

Gość a może jej się coś rozwaliło
w tej sukience (ramiączka poszły albo coś;) ) i trzeba bło robić dobra minę do złej gry no bo co?? przecież nie naprawi tego pod kościołem... na pewno tak musiało być.. nie możliwe żeby laska (to nie jest dobre słowo na nią...) tak się ubrała na ceremonię śłubną własna... nie możliwe prawda...?

Gość missfoch*******
brzydka ta suknia, dol ladny ale gora pożal sie boże :/

Gość bajeczna kiecka
mnie też się wydaje, że to nie jest fason dla puszystej, choć są puszyste i puszyste. może powinnaś poprzymierzać w salonach i wybrać model, w której wyglądasz fajnie. pozdrawiam

Kobitki suknia tej pani z cycuchami na wiechrzu już kiedyś była pokazywna na kafe i podobno ta strona na której jest ona umieszczona to specjalizuje się w fotomontazach :) Ja mam nadzieję, że to jest fotomontaż, bo inaczej to ja sobie wogóle nie wyobrażam miny babć, cioć, księdza w kościele :D. Pewnie goście płci męskiej byli zadowloeni :D i wyobrażacie sobie jak ona miałaby w tym tańczyć coś szybszego? :D A co do suknie autorki topiku to ja jestem osobą puszystą, miałam sukienkę bardzo podobna do tek którą pokazujesz ( góra to był gorset, a dół beza marszczona na całej długości) i o ile jeszcze ten dól wyglądał jako tako to góra była tragiczna :( Uwydatniła barczyste ramiona :(, grube ręce :( Tragedia!Ale no przecież ja byłam uparta jak osił, a dziś ( schudłam 20 kg) nie moge patrzeć na swoje zdjęcia i filmy z wesela :(