Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieKogoZnalazłam

MAGDUSIA!!!!!

Polecane posty

Magdusia to sobie chyba niezle jaja robi cos mi sie zdaje.Ale i tak ma cos lekko źłe pod sufitem ;)

Gość zobaczcieKogoZnalazłam
Oj ludzie... Od razu widać że to przecież prowokacja - Magdusia nie istnieje. Ale uwielbiam jej opowieści:) Pozdrawiam Magdę i jej kochaniutkie przyjaciółeczki z kafe:)

Gość a moje dziecko
no magdusia to sciema i nawet jej nie czytam bo ktos jest pierdolniety za samo wymyslanie takich historii

Gość Magdusia pozdrów Mamcię
i Misiaczka od przyjaciółek z Kaffee .

Gość 11111111111111111
powiem Wam,że dobrze mi sie czyta tą Magdusię:D

Gość
Widac po sposobie wypowiedzi, ze to inteligentna osoba

oczywiscie, że Magdusia istnieje :) to moja przyjacióleczka, bardzo sympatyczna dziewczyna :) Magdusiu pozdrawiam Ciebie i Misiaczka 😘

Dziekuje Ci przyjaciółko Dewiantko ;-) Powiedz skąd taki psudonim czarny masz? Czy to normalne żeby taka miła i sympatyczna osoba podpisywała sie na forum takim nickiem? ;-) Reszcie moich przyjaciółeczek też pomacham Pozdrawiam, Magda 🌼 ps. Misiaczek ma dzisiaj kurs do Koszalina :-)

ah Magdusia ! 🌻 Już nie pamiętasz mnie swojej przyjaciółeczki z kafe? :( 🌻 Jak dzidzia ? Misiaczek nie dokucza Ci ? A jak albumiki imamusia ? mamtyle pytan a Ty tak rzadko bywasz....:( pozdrawiam Asia🌻

Przyjaciólko Acha ;-) Jasne że Ciebie pamiętam ;-) Już niedługo rodze. :-) Misiaczek jest słodki, tylko przyjaciółki z działu o ślubach nie potrafią tego zrozumieć :-( Natomiast albumiki są już gotowe i tylko czekają aż na świecie pojawi sie Marceli :-) Tak, zmieniliśmy z Misiaczkiem i Mamcią imie naszej pociechy, bo Mamcia mówi że Marceli Nowotko to był strasznie inteligentny i przystojny mężczyzna :-) Pozdrawiam Cie kochana Acho 🌼

Magdusia 🌻 prześliczne imię ! a jeżeli bedzie dziewczynka ? ;) 🌻 kiedy rodzisz ? z miasiaczkiem ? cieszę się,że albumiki gotowe :):):) 🌻 pozdrawiam Asia🌻

Gość Zachwycona Magdusią
Magdusia jestem twoja wierna fanką i każdy twój wpis czytam z namaszczeniem, gorąco cie pozdrawiam i myślę, że jestes mężczyzną:P

powaga zaraz bedę chewtować... magdusia, badz badziej zyciowa, ty pewnie w zyciu nie pracowałas swoimi raczkami bo jakto mamcia by na to nie pozwoliła....masakra w robocie dostałabys tak po dupie ze nauczyłoby cie to szkoły zycia ! nie miałabys szans przetwania wsród ludzi w pracy z twoim podejsciem do wszystkiego, dostałabys na wejsciu depresji i koniec pracy... mam rację, jasne ze mam !!! az nie do wiARY ZE ISTNIEJĄ JESZCZE TAKIE WYJĄTKI W TYM BRUTALNYM SWIECIE JAK TY...O ZGROZO....

Mam termin na 28 kwietnia, ale przecież z tym nigdy nic nie wiadomo ;-) Nie będzie dziewczynki :-( A szkoda, bo ja z Mamcią bardzo liczyłyśmy na dziewczynke :-( No ale może następnym razem ;-) Mamcia mówi że jak będzieme z Misiaczkiem starać sie o dziewczynke to wstawi nam pod łóżko miske z wyware z dziegdziu, abym po całej że tak powiem operacji ,zrobiła sobie nasiadówke na tej misce :-) Podobno zawsze pomaga w staraniach o dziewczynke ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

juz jestem musiałam wyjsc na powietrze i zwymiotowac, ale mi ulzyło...

Gość Zachwycona Magdusią
Magdusia możesz wkleic jakieś swoje zdjęcie? bO chcę sprawdzić czy nie masz brody:P

Przyjaciólko Desly, czyżbyś i ty była w stanie błogosławionym? ;-) Gratuluje ;-) Ja też często wymiotowałam na początku, ale do sedesu, bo ja nie mam nawet balkonu, a przez okno to troche nie wypada :-( Nie moge wkleić zdjęcia, bo Mamcia mówi że ktoś może wykorzystać to zdjęcie przeciwko mnie :-( Podobno ludzie w internecie są okrutni i potrafią robić innym ludziom strasznie niemiłe rzeczy :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

mamcia nie ma racji, ludzie w necie sa zyczliwi, co my nie jestesmy, taka z ciebie przyjaciółka? nie odpowiedziałas na pytanie czy kiedykolwiek w zyciu pracowałas? i jak sobie radziłas w gronie ludzi ? tez wyrazałas swoje dziwne podlady i do wszystkich mówłas np...\" przyjacielu kamilu\" \" przyjaciółko izo\" magdusia pomyłka zwymiotowałam po przeczytaniu twoich wypowiedzi innego powodu nie znam...mysle ze nie masz zadnych przyjaciół prócz kafateriuszek przez net, kto by wytrzymał z toba słyszaąc twoje dyrdymały....nie zauwazyłas tego ?

przyjaciólko desly-z przymrużeniem oka kochana....;) bo nam Magdusię🌻spłoszysz...;)

Przyjaciólko Desly :-( Już nie raz powtarzałam: po co tyle jadu i agresji w waszych wypowiedziach? Przecież możemy porozmawiać kulturalnie i grzecznie :-) Czy pracowałam? Nie, bo Mamcia mówi że jej emerytura i 1500 zł które Misiaczek zarabia jako maszynista nam w zupełności wystarcza :-) Nie będe rzucać opieki nad Marcelim dla kariery zawodowej :-( Byłoby to ze szkodą dla dzidzi :-( Zwłaszcza że zaraz po jego narodzinach będziemy z Misiaczkiem sie starać o dziewczynke :-) Misiaczek mówi że ma dużo energii w sobie, która jak eksploduje to przy nasiadówce może miske przebrać :-) Nie wiem o czym mówi, ale prawie nigdy nie wiem o czym mówi :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

O proszę znalazłam przyjaciółeczkę Achę :P ;) Meldować się u nas i to już !! :P

acha....wiesz nie mogłam sie powstrzymac! ale to pytanie rutynowe dla naszej magdusi czy magdusia pofatygowała sie kiedykolwiek do pracy? magdusiu odpowiedz nam ale szczerze !!! pozdrawiam cie

magdusia no to szczesliwego rozwiazania !!!! ale jeszcze jedno mi powiedz ile masz lat, chodz kobieta kobiete moze spytac chyba o wiek wiec sie nie chyba obrazisz, napweno nie, jestes pozytywnie do wszystkich nastawiona,...

Gość desly wez sie
opanuj, chyba nie kumasz tego topiku, wiec proponuje wyjsc, bo glupio gadasz :P

O kutwa :D Magdusiu w takim razie życzę szczęśliwego rozwiązania. I pozdrów Mamcię i Misiaczka 🌼 🖐️

no to ja jestem młodsza o 3 lata. musze ci powiedziec, ze 28 lat to dobry wiek na 1 dziecko!

Dziekuje ci przyjaciółko Hanuś ;-) 🌼 Tobie również Desly ;-) 🌼 Mamcia mówi że powinnyśmy wyjść na spacer :-) Pójdziemy znowu na wiadukt oglądać przejeżdżające pociągi :-) Mamcia będzie robić zdjęcia :-) Pozdrawiam was raz jeszcze i uciekam ;-) 🌼