Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaa

Ale mnie wkurzyła koleżanka!!!

Polecane posty

Gość wkurzonaaaa

Dziewczyna ma 30 lat, mieszka z rodzicami, bez faceta, rodzice ją utrzymują (na szczęście mają z czego),do pracy chodzi tylko po to, zeby zarobić na kosmetyki - jest sekretarką-pomocą kadrowej w prywatnej firmie. No i właśnie - narzeka ostatnio na pracę, bo musi wypłacać pieniądze ludziom z produkcji, wobec których firma ma często zaległości, płaci pensje w ratach itp. Więc ludziska troche narzekają, dzwonią, wypytują o termin wypłaty, bo czasem po prostu im brakuje na chleb. No i wkurzyłam się, jak zaczęła ostatnio pomstować na tych ludzi, że co to jest, żeby tak się dopominać, przecież każdy powinien mieć jakieś oszczędności, że są jak bydło, itd. Powiedziałam jej w końcu, że chyba jest głupia, skoro nie wie, jak ludzie czasem żyją, i za ile. Chyba się obraziła...

Gość wkurzonaaaa
Musiałam się wypisać, bo aż mi się wierzyć nie chce, że w tym wieku ktoś ma takie niewielkie pojęcie o życiu...

Gość fse
no i bardzo dobrze .Przynajmniej dzieci nie robi .Jak niekore Polki

Gość Smutne ale prawdziwe ...
Co miesiąc wypłacam \'\'ludziom z produkcji\'\' wynagrodzenie. Mają niewiele, najczęściej jest to najnizsza krajowa. Nie wiem jak Oni są w stanie utrzymać rodzinę :-( Smutno jest patrzeć, jak ojciecz czwórki małych dzieci dostaje do ręki 675zł ( a bywa że i mniej). Dla tych ludzi wypłata o jeden dzień później naprawdę robi róznicę.

Gość ja robie dzieci bo lubie
akt robienia, na szczescie dzieki antykoncepcji bede je robic i robic i robic :-P niektore Polki lubia seks :-)

Gość nawet w Bibli jest napisane
ze nei wolno wstrzymywac pracownikom wyplaty !! a Twoja kolezanka to kawal egoistycznej, glupiej, neiwrazliwej suki bez pojecia o zyciu

Gość wkurzonaaaa
Uff, poniosło mnie trochę, ale najbardziej mnie wnerwił ten brak szacunku dla drugiego człowieka, tylko dlatego, że nie ma pełnego konta w banku!!! Sama wiem jak to jest czekać na każdy grosz, sami z mężem do wszytskiego doszliśmy, a tu ktoś z takim tekstem wyskakuje...przykro i tyle

Gość wredna jest bo nikt jej nie
zaspokaja seksualnie a czas wolny spedza z rodzicami przed tv - jej zycie jest zalosne i pewnie zazdrosci kazdemu z tych biednych ludzi, ktory maja sie do kogo w nocy przytulic

Gość fse
a moze ci ludzie ktorzy maja sie do koo przytulic jej zazdroszcza ?Bo potrafila powstrzymac swoj zwierzecy instynkt i nie produkuje dziecie jak kroliki?

Gość dla mnie kazdy kto jest
dorosly a mieszka z rodzicami, nie ma pracy albo nie uprawia seksu jest zalosny :-O posiadania dzieci nie uwazam za najwieksza kleske zyciowa :-P

Gość a jednak pieniadz psuje
ta Twoja znajoma jest jeszcze mlodziutka, glupitka i nie dostala nigdy od zycia po garbie. cos jak tede, tedunio :P ale na kazdego przyjdzie pora. wiem cos o tym. i jeszcze bedzie Ciebie prosila o 50 pln do konca miesiaca!! nienawidze takich ludzi!!!! a Ty bardzo dobrze zrobilas!! i przypomnij jej o tym jak bedzie skamlala o jakis smieszny grosz na chleb i mleko!! poprzewracalo sie ludziom w glowach!! tacy jak ona nie zdaja sobie sprawy, ze dzis sa na topie, a jutro beda stac pod sklepem, zebrzac o pare groszy..... a zemszczone lub ukradzione pieniadze sie mszcza i to okrutnie.:)

dobrze jej powiedzialas...ja powiedziałabym jeszcze wiecej...powinna sie wstydzic...głupia zapatrzona w siebie suka