Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazne pytanie o gg

Czy można się włamać na czyjeś gg nie znając hasła?

Polecane posty

Gość wazne pytanie o gg
z ta znajoma raczej nie przejdzie :O ale dzieki ale najbardziej to boli mnie to, ze zamiast pogadac ze mna o tym, zapytac o moja wersje on zerwal jednym sms-em. twierdzi, ze ma na mnie "mocne argumenty" ale jak mozna wlamac sie na czyjes gg ot tak, bo ktos mu nagadal plotek? a zreszta kto niby mogl wiedziec z kim ja na gg rozmawiam tym bardziej, ze wspolnych znajomych nie mamy

Gość piekniutka
a bedzie ktos tak mily i powie mi jak wlamac sie komus na gg??

Gość magdaaaaaaaaakkkkk
ja widze tylko jedno rozwiazanie,on sie wcale nie wlamal tylko udawal kogos i gadal z toba a ty nie wiedzialas ze to on

Gość magdaaaaaaaaakkkkk
i zerwal smsem,daj sobie z nim spokoj,dobrze ci radze,tylko skonczone dupki zrywaja smsem bo brak im odwagi pogadac twarza w twarz albo mu poprostu nie zalezy,przykro mi,ale to lepiej dla ciebie,znajdziesz lepszego

Gość piekniutka
no powiedzcie jak sie wlamac??

Gość monyka1
a powiedzcie mi kumpel zalozyl mi poczte , na swoim kompie i przeslal link na moj i ja mialam sie zarejestrowac i teraz czy jesli on zakladal to bedzie widzial na swoim kompie jakie wiadomosci do mnie przychodza?

Gość wazne pytanie o gg
wiem, ze tak powinnam zrobic ale kocham tego glupka, chce wiedziec jakie sa jego zarzuty itd. i kto rozsiewa o mnie te plotki, ze on w to wierzy

Gość wazne pytanie o gg
nie wysylal mi zadnych programow do instalowania, rozmawialismy tylko na gg i wyslal mi pokaz slajdow na maila i to wszystko

Gość wazne pytanie o gg
nie mam, jakis czas temu skonczyla mi sie licencja i tak zeszlo, a co to moze dla mnie oznaczac?

Gość wazne pytanie o gg
Natia- powiedz mi o co chodzi z tym antywirusem? Czy przez to, ze go nie mam on wszystko przeczytal nawet te skasowane wiadomosci?

Gość HackOver
CZYTAJ TUTAJ ! Najnowszym działającym programem do czytania archiwum gg, bądź łamaniem hasła gg naszych znajomych jest GaduGadu Szperacz 2013. Wystarczy numer GG ofiary, on zajmie się resztą. http://GaduGaduSzperacz.blogspot.com/