Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * * * zaklinacz cipek * * *

Orgazm u kobiet , czyli jak to z wami jest ...

Polecane posty

na jezdza nie moze dojsc choc mnie to bardzo sie podoba bo jest przyjenie gdy tak jezdzi Moge hamowac wytrysk w tej pozycji tak dugo jak ona chce wiec moze jezdzic i godzine problem w tym ze i tak nie dojdzie i prosi zebym dokonczyl reka

dlatego my zawsze najpierw zadawa raczkami , a dopiero potem ruchanko do upadlego

Do jakis tam facet - na drugi raz, jak Ci powie, że nie dojdzie i żebyś przestał, to przestań, ale na trochę. I zacznij na nowo. Dojdzie blyskawicznie. Myślę, że żadna z Waszych dziewcząt nie będzie się darła. Skąd wiem? Nie powiem. ;)

Perla ---> ciekawa sugestia, wyprobuje A co do krzykow to wole nie ryzykowac, no chyba ze podasz powod dla ktorego bede mogl ci w pelni zaufac w tej kwestji

Zorientuj się, czy oddycha w czasie orgazmu, czy wstrzymuje oddech. Podejrzewam, że wstrzymuje.... ;)

TRudno na to zwracac uwage bo jak wczesniej pisalem jak dochodzi to zaczyna nia telepac na wszystkie strony, oddycha jak po biegu maratonskim wogule traci kontrole nad soba , czasami nawet leje po scianach

Skoro oddycha, to może hałasować. Pomyliłam się. :) ...Co robi po ścianach?...Leje??? Czym??:O

czasami nie dziala to zeby przestac na chwile a potem od poczatku Robilem tak i zdazalo sie ze cofnelo sie jej podniecenie calkowicie Mowila ze jest "zatarta" i nie czuje

troche przesadzilem , ale czesto zaraz po zrywa sie i biegnie do toalety, albo w polowie drogi zrywa sie i leci na kibelek i od nowa trzeba zaczac jak to robimy w wannie czy pod prycznicem to po prostu .... masz juz chyba pojecie o czym mowie.

Aha... Tu na forum już nieraz dziewczyny się żaliły, że w trakcie seksu chce im się siku. ;)

czasmi zdarza sie ze kobieta podczas orgazmu ma parcie na mocz dlatego sie boi zeby nie podsikac dlatego jak czuje ze moze popuscic leci do kibelka Moja przed idzie sie odlac ale i tak czasami poleci kilka kropel bo podczas orgazmu sa silne skorcze miesni brzucha

Gość To ja powiem D
Nie ma czegoś takiego jak orgazm pochwowy. U kobiety orgazm powoduje tylko łechtaczka. Również podczas stosunku. A orgazm objawia się skurczami pochwy nie koniecznie trzeba się wić i łazić po ścianach ( chociaż babki potrafią udawać bardzo dobrze :D).

To ja Ci powiem, że się mylisz. Akurat w tej dziedzinie miałam dość dobre szkolenie, a poza tym X lat temu mature z biologii zdawałam. Zreszta fach to fach. Lepiej nie podważaj tylko przeżyj. Co do udawania się zgodze ;)

Gość To ja powiem D
Więc to jest tak. Orgazm pochwowy jest spowodowany przez równoczesną stymulację łechtaczki. Anatomicznie kobiety się różnią od siebie i łechtaczka znajduje się na różnej wysokości czasem tuż przy wejściu do pochwy a czasem wyżej nawet ponad 2 cm. Te panie które mają łechtaczkę wyżej mają zazwyczaj problem z osiągnięciem orgazmu przy samym stosunku i potrzebują dodatkowej stymulacji w trakcie lub muszą znaleźć swoją pozycję.

Gość To ja powiem D
A z przezywaniem to nie ma problemu ;).

I musze sie zgodzic.... rzeczywiscie glownym czynnikiem podniecajacym jest stymulacja lechtaczki podczas stosunku. Nalezy jednak zwrocic uwage jeszcze na inny czynnik. Co kobieta to obyczaj:) kazda w sumie podnieca czesto co innego. Jedne lubia w pupe, inne w cycki i tym podobne kwestie. Tak wiec nie mozna powiedziec ze nie ma czegos takiego jak orgazm pochwowy. Teoretycznie jest. niektore kobiety lubia podczas stosunku jednoczesne stymulowanie lechtaczki, inne zas wrecz przeciwnie. Tak wiec uwazam ze te co lubia, maja mniejsze szanse na oddzielenie orgazmu lechtaczkowego od pochwowego. Odwrotnie jest w drugim przypadku. No ale moze ja sie nie znam

To ja powiem D - jeśli było by tak jak mówisz to niemożliwością byłoby dojście do orgazmu przez kobietę w pozycji od tylu, ze złączonymi nogami, gdy facet siedzi okrakiem na niej, a ona leży na płasko. A jednak do orgazmu da się dojść w ten sposób :) Sprawdzone :P Zgadza się, że podczas stosunku łechtaczka jest czynnikiem wspomagającym i wiele ułatwiającym, ale nie jest koniecznym (przynajmniej dla tych bardziej wyrachowanych w łóżku kochanków).

Gość hahahihi
jasne,piesciles lechtaczke przez ponad godzine-chyba gumową:D co za kłamczuch,która łechtaczka wytrzyma godzine pobudzania bez orgazmu haha hihi

Gość hahahihi
shena i czemu sie wozisz? "Zgadza się, że podczas stosunku łechtaczka jest czynnikiem wspomagającym i wiele ułatwiającym, ale nie jest koniecznym (przynajmniej dla tych bardziej wyrachowanych w łóżku kochanków)." ze te clitoralne panny sa gorsze i mniej wyrachowane(chyba chcialas napisac wyrafinowane) od vaginalnych?zalocha

LOL Żle mnie zrozumiałaś/łeś. Mówiąc o wyrafinowaniu miałam na myśli facetów i ich umiejętności a nie kobiet. Błędy językowe itp - sorry za nie - są wynikiem mojego zmęczenia. Każda kobieta jest w stanie dojść do obu orgazmów, tylko każda odbierze je inaczej, a także w różnym czasie będzie do nich dochodzić. Wszystko co napisałam jest poparte moim doświadczeniem (jak i wiedzą nabytą lol) z tym samym cudownym partnerem. Możecie wierzyć lub nie, zgadzać się lub nie. Zwisa mi to :] Co do naśmiewania się z pana, który napisał że pieścił łechtaczkę godzine, świadczy tylko i wyłącznie o Twoim braku doświadczenia. END

Hmm Shena - mowisz ze wedlyug mojej teorii nie da sie dojsc do orgazmu w pozycji ktora przedstawilas. Otoz da sie i jedno drugiemu nie przeszkadza. Podczas wsadzania i wyjmowania lechtaczka sie porusza.... Przy seksie w pupe (nie powiem z kim:P:P:P), dowiedzialem sie od partnerki ze gdy wkladam to samo to jest srednio podniecajace ale dziala glownie z powodu jednoczesnego poruszania sie cipki:))) Tak obrazowo powiedziane. Tak wiec nawet jak sie w pupe wsadza to lechtaczka o tym wie:D:D:D Tym bardziej tak samo jest przy wkladaniu w pipke:))

Gość a jak się odczuwa
jeden, a jak drugi?? bo mnie pulsuje w środku, przez krótki moment i powtarza się to kilka razy. jaki to orgazm i jak wygląda drugi??

Gość VKlementynaV
Zaklinacz, bo ci żyłka pęknie, fagott to przecież pedał, nie wiedziałeś, czy to taka "przykrywka"......................................................(?)