Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Elegant

Czemu kobiety nie dbają o dobrą reputację i uprawiają seks bez miłości?

Polecane posty

Gość Pan Elegant

Czemu nie "inwestują" w swoją "teczkę łóżkową" z myslą o tym, że niezbyt grzeczna przeszłość może zadecydować o tym, że jakiś pan da im po prostu kosza. Jak dla mnie kobieta, która uprawiała seks bez milości jest obleśna

Gość zniewieściały cienias
bo chcą być "męskie" :p

Gość może dlatego że gdy naprawde

Gość kalms
pościel w kratkę-- zaraz przeczytasz, że facet nie potrzebuje miłości do seksu;)

Gość read my mind
dla mnie nie ma podziału na płeć. Bez względu na to czy kobieta czy mężczyzna uprawiają seks bez miłości obydwoje uważam za śmieci o ubogim życiu emocjonalnym. trza się szanować i nie rozmieniać na drobne :P :D

Gość chłop to chłop
a kobieta to kobieta

Gość no jak to czemu
faceci mogą inwestować w teczkę łóżkową bzykając wszystko co ma puls a kobiety nie???

Gość może dlatego że gdy naprawde
kochają są robione w konia. To faceci uczą, że kochać to znaczy cierpieć i lepiej panować nad sytuacją. Poza tym wolno facetom=wolno kobietom...i przyzwyczajcie się do tego.

Gość chłop to chłop
... wolno facetom = wolno kobietom ... Never !!! Co wolno wojewodzie to nie tobie .... ;)

Gość Bo im wolno

Gość Pan Elegant
Ja seks tylko z miłości uprawiam. Z tym, ze żaden z moich kumpli nie dostał kosza za szaleństwa z przeszłości, a wiele kobiet ze względu na swoją przeszłości koszeadostało i to np. ode mnie a nawet od kumpli, którzy sami święci nie są. A miały dobre perspektywy, ale im koło nosa przeszło bo np. pan lekarz czy prawnik nie chciał mieć takiej żony.

Gość kalms
jak widać żyjemy w zacofanym społeczeństwie...:O są równi i równiejsi...(w tym przypadku kobiety i mężczyźni)

Gość Pan Elegant
W temacie chodzi o to, że kobiety decydując się na taki czyn ryzykują utratą dobrego imienia i na dodatek mogą stracić szansę znalezienia faceta z klasą

Gość pragmatyczna
o tak przypuszczam, że z powodu tego kosza się pocięły biedne. Co ty pleciesz. Chajtnisz się z porządną i też ci może rogi przyprawić. Pod lodem przeleżałeś do tej pory czy jak, że życia nie znasz.

Gość obrzydliwe to wszystko
a skąd Wy będziecie wiedziec, czy dana kobieta upr. seks bez miłosci, co ona ma to na czole wypisane?????? przecież o pewnych rzeczach się nie mówi i nie sądzę, że istnieje jakiś wymóg zwierzania się facetowi z takich rzeczy

ja tez uwazam, ze nie jest wazna plec. Dla mnie. Bo jak widac w spoleczenstwie- niestety to co facetom uchodzi na sucho- kobietom juz nie zawsze. On jest macho, a ona dziwka. Osobiscie nie wyborazam sobie seksu bez milosci. I nie obchodzi mnie to jak banalnie to brzmi i co kto o tym pomysli. I facet, ktory robi to czysto mechanicznie- tez mnie nie interesuje. Proste :)

Gość Pan Elegant
Ja jestem powiedzmy, że z dośc wysokiej grupy społecznej, na dodatek seksu bez miłości nigdy nie uprawiałem więc nie mogę sam sobie moralnie pozwolić na związanie się z kobietą o brudnej przeszłości

Gość czarowna alicja
ja nie uprawiam sexu bez miłości i co z tego mam? nadal jestem dziewicą.. baaaardzo niezaspokojoną dziewicą :(

Gość Panie Elegant
Seks z miłości to może uprawiasz z własną ręką, cienki bacie. Reszta Twoich dywagacji nie jest warta komentarza, erotomanie teoretyku rodem z gimnazjum.

Gość Pan Elegant
A kandydatek wokół mnie kręci się wiele, więc z bylejakimi się nie spotykam

Gość pragmatyczna
Znam gościa, który żonę wziął jako dziewicę bo jak twierdzi było to dla niego arcyważne, a od momentu ślubu tak jej za tą wierność podziękował, że już miał kilka dup na boku.

no tak, bop jemu wolne......niech ona sobie cierpi, byle tylko ona się nie puszczała.............świnstwo

Gość Pan Elegant
Sam w sprawach kontaktów z kobietami postępuję moralnie więc oczywisty jest dla mnie fakt, że odpowiednia kobieta dla mnie to taka co nigdy się nie puszczała, taka z dobrą reputacją. Widzicie panie, róbcie co chcecie, ale nie dziwcie się, że jakiś np. adwokat czy lekarz majacy prywatny gabinet was za to skeśli

Gość kalms
"Widzicie panie, róbcie co chcecie, ale nie dziwcie się, że jakiś np. adwokat czy lekarz majacy prywatny gabinet was za to skeśli" nic dodać, nic ująć... :O

Gość pragmatyczna
Ty mi nie mów o lekarzach i adwokatach, bo jakbym co opowiedziała kilka historii to by ci uszy zwiędły. Poza tym po twim ostatnim wpisie już wiem że to prowokacja.

Gość Pan Elegant
Kobieta najpierw oddaje się hedonistycznym uciechom bez najmniejszego uczucia, a potem płacze, ze facet z klasą nie chce nawet jej znać

Gość kalms
jasne że prowokacja:P z resztą jak 90% tematów na kafe...

bezsensowny podział na te to się puszczają i te, które uważane sa za pożadne...........zbyt ogólnie

Gość Bqw
Pan Elegant - a skad bedziesz wiedzial, ze kobieta uprawiala seks bez milosci?