Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Elegant

Czemu kobiety nie dbają o dobrą reputację i uprawiają seks bez miłości?

Polecane posty

Gość Pan Elegant
Dodam jeszcze, że podróżując po kraju w poszukiwanu nowych bodźców erotycznych, bardzo czesto zatrzymuje się w barze "Po zapadłą klatą" w Swornych Gaciach gdzie Pani Krystyna nomen omen z gazowni parzy mi wspaniałą herbatę używając do tego swoich przepoconych rajstop, co zbawczo dziła no moja zniszczona cerę oraz rozluźniajaco na zmęczone zwieracze.....

Gość buahahahahaaaaaaaaaa
a kto sie chce hajtać z "panem lekarzem lub panem prawnikiem"...

Gość Pan Elegant
Bo to jest jasny podział - kobiety przyzwoita-porządna / kobieta nieprzyzwoita-nieporządna Ja jestem z elitarnego kółka towarzyskiego - ludzie wykonujący dośc elitarne zawody po elitarnych studiach - lekarze, prawnicy, architekci, inżynierowie, menadzerowie, naukowcy i naprawdę w kobietach możemy przebierać i nie musimy się wiązać z pierwszą lepszą

Gość myślę jak pragmatyczna
Kobieta nie powinna brać ślubu jako dziewica. Powinna zdobyć doświadczenie przed ślubem. A gdyby nawet nie chciała, to przyszły mąż powinien namówić kolegów żeby jej siłą przekazali trochę doświadczenia.

Gość Pan Elegant
za kazdym razem, kiedy widze, ze kobiety puszczaja sie, ze uprawiaja sex bez milosci, ze homoseksualizm to choroba, seks analny to abberacja, oralny to ponizanie kobiety, ludzi ktorzy pisza dlugosc swoich kutasow, wielkosc swoich cyckow, ze pigulki i kondomy nie daja zabezpieczenia przed ciaza, ze ma sie X lat (gdzie X to dowolna liczba naturalna z przedzialu od 20 do 100) i nie mialo dziewczyny/orgazmu/c*pki/kutasa/zwiazku/milosci* (*niepotrzebne skreslic) to mam ochote pojsc na dworzec centralny obciagnac jakiemus rumunowi zeby przez chwile poczuc sie normalnie

Gość Bqw
Nie odpowiedziales na pytanie :/ Nigdy nie masz pewnosci, ze kobieta jest porzadna, bo pochodzi z wyzszych sfer.

Gość Pan Elegant
Ostatnio się umówiłem z koleżanką z liceum, nie ma teraz nikogo. I ona mi powiedziała, że nie była święta, że szbykie numerki jej się zdarzały i że chce się zmienić. A jej na to: to się zmień, ale napewno nie ze mną przy boku. Łasiła się i kosza dostała

Gość dfgfdhgfjg
" ze ma sie X lat (gdzie X to dowolna liczba naturalna z przedzialu od 20 do 100) i nie mialo dziewczyny/orgazmu/c*pki/kutasa/zwiazku/milosci* (*niepotrzebne skreslic) to mam ochote pojsc na dworzec centralny obciagnac jakiemus rumunowi zeby przez chwile poczuc sie normalnie" roftl!!!!

Gość bo to nie
Pan Elegant odpowiadał tylko jego alter ego :D .

Gość Pan Elegant
Owszem jakieś doświadczenie kobieta może mieć, ale nie takie co zdobyła poprzez sexks bez miłości czyli puszczanie się. Seks się uprawia w związku z kimś kogo się kocha. Kobieta nie musi być odrazu z wyższych sfer. Chodziło mi, że my faceci z wyższych sfer nie musimy wiązać się z pierwszą lepszą, bo mamy wybór. W moich oczach seks bez miłości kobietę przekreśla

Gość Pan Elegant
Mam prawo wymagać od kobiet pod względem moralnym i skreślać je jak liczby w totku, bo sam żyję w sposób przyzwoity

Gość kalms
"my faceci z wyższych sfer nie musimy wiązać się z pierwszą lepszą" :O:O:O czyli co? faceci z niższych sfer nie mają prawa oczekiwać tego samego od kobiety co Wy, wybrańcy i dzieci szczęścia??:O:O

Gość Na miłość boską
Przestańcie karmić tego trolla! Od tego Waszego komentowania tylko więcej będzie takich durnych prowokacji.

Gość Bqw
"hodziło mi, że my faceci z wyższych sfer nie musimy wiązać się z pierwszą lepszą, bo mamy wybór. " ALE SKAD PEWNOSC, ze jak juz wybierzesz kobiete sposrod WIEEEEELU kandydatek, to nie okaze sie, ze w przeszlosci sie puszczala?

Gość i tak się frajerze
nigdy nie dowiesz ile miała. Powie że 2 po 2 lata każdy związek, a przespała się z 20 arabami, 30 murzynami, i 40 białymi a ty się tego nigdy nie dowiesz. łyso ci

Gość Pan Elegant
Mają prawo, bo każdy ma. Ale nie zawsze się ma to co się chce. Ja jestem akurat takim typem faceta, że nie narzekam na powodzenie u grzecznych kobiet. A taka grzeczna to skarb i nie każdy może z taką być. Widisz - jak koleżanki zaczynały współżyć w wieku 15-16 lat to ja się przykładałem do nauki żeby mieć przyszłość. I się opłaciło. A grzeczne kobiety to po prostu doceniają. Bo one też miały w czasie swojej edukacji na pierwszym planie ważniejsze rzeczy niż seks

Gość Pan Elegant
Dowiem się, bo moralne kobiety mówią prawdę. Poza tym to czy kobieta jest grzeczna czy nie można na kilometr rozpoznać Mile widziane kobietki religijne, ale katoliczki to raczej tylko raczej te naprawdę bogobojne np. typu oazowego. Bo większość katolików jest powierzchowna

Gość kalms
dżizas........:O prowokejszyn......:O

Gość Bqw
Dlaczego prowokejszyn? Bo facet chce miec normalna kobiete? Ktora nie puszczala sie z byle kim?

Gość kalms
nie, po czym innym wnioskuję...;)

Gość kalms
domyśl się:P

Gość Bqw
slabo domyslny jestem ;)

Gość kalms
tiaaaa....;)

Gość _________________________
Ja lubię cnotki-niewydymki