Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie romantyk

Kobiety kochają chamów

Polecane posty

Gość 878999999
Mnie nie boli prawda prosto w ooczy, boli mnie za to Twoje pierdolenie bez ladu i skladu:O:O Cokolwiek by Ci nie napisac to Ty wiesz swoje, czyli to,ze "dziewczyny sa szmatami i lubia chamow":O

Gość kalms
nic nas nie boli:P chcemy Was tylko wyprowadzić z głupiego toku myślenia...:P

Gość juz nie romantyk
nic o szmatach nie napisałem...a książka to światowy bestseller

Gość read my mind
tak, już nie romantyku, strasznie bolimnie ta prawda, że zamiast prawdziwego kulturalnego mężczyzny, który o mnie dba, troszczy się i jeszcze od czasu do czasu podaruje jakiś miły drobiazg wolę chama, buraka i wieśniaka, który pcha się pierwszy drzwiami, każe mi za siebie płacić, a najlepiej to za niego też :P Masz rację, dotarłeś do sedna kobiecego rozumowania :P

Gość 878999999
Swiatowy bestseller i co z tego? "American pie" tez jesr kultowym filmem ogladanym przez miliony na swiecie, a ja tego gowna nie lubie:O:O:O:O

Gość kalms
jest wiele światowych bestsellerów, które są do doopy i ta książka pewnie do takich się zalicza...:P podobnie jak "Mężczyźni kochają zołzy" ludzie, przestańcie wzorować się na podręcznikowych durnych radach, człowiek to nie robot, którym się steruje i manipuluje...

Gość juz nie romantyk
nie ja autorzy książek......Skoro tak chętnie kupowana widocznie coś musi w tym być....

Gość Bqw
Dobra, sluchajcie: macie milego, fajnego, kulturalnego faceta i okazuje sie, ze nie macie sie do czego przyczepic. Jest niemal idealem, Wasze zycie tez. Ale kobiety lubia wszystko komplikowac, wiec jak jest wam dobrze, to musicie zrobic cos, zeby wam bylo zle. Co zrobic? Rzucic tego fajnego faceta a znalezc sobie palanta. Co potem? Narzekacie na forum na swojego faceta, ze was olewa, ze sie nie odzywa, itd. Moze nie przyznacie mi racji?

Gość nawet ciekawe
jeśli masz chęć to możesz przesłać mi książkę ,mając pewne własne przemyślenia w tym temacie chętnie skonfrontuje je z tym co jest tam napisane .;) hejnalista1@tlen.pl

Gość widzialem to juz co wklejasz
i jako facet powiem ze pierdolisz glupoty , na swiecie jest tyle kobiet ze nawet romantyk moze znalezc kobiete , sa kobiety ktore kochaja chamow i sa takie ktore kochaja romantykow itp. trzeba szukac odpowiednio , ja nawet nie wiem do ktorej grupy sie zaliczam a nigdy nie mialem z tym problemow , myslisz ze taki poradnik jest instrukcja podrywania kazdej kobiety ? Na niektore moze dzialac ale nie na wszystkie , one wszyscy sa inne .

Gość kalms
kobiety lubią wszystko komplikować...:O a faceci są prości jak konstrukcja cepa, no nie??:O:P

Gość read my mind
najpierw powiedz mi, gdzie są ci praktycznie idealni faceci, do których nie ma się o co przyczepić :P W każdym razie nie zmienia to faktu, że wolę gentlemena niż buraka i koniec :)

Gość juz nie romantyk
oczywiście że są kobiety które kochają romantyków , tylko jakie i ile ich ? 5 % ?

Gość read my mind
tak, 5%, a reszta to bezmyślne idiotki, które lubią jak ma się je głęboko w poważaniu i olewa wiecznie ciepłym mocze. Dżizas, Ty naprawdę wierzysz w te brednie,które tam wypisują?:(

Gość kalms
no właśnie, ja też jestem niezmiernie ciekawa, gdzie są Ci prawie idealni faceci...

ja z obserwacji moge powiedziec ze preferencje kobiet zmieniaja sie z wiekiem , po prostu na roznych etapach zycia oczekuja od mezczyzn czegos innego , gdy sa mlodsze preferuja innych partnerow , pozniej preferencje sie zmieniaja , mezczyzni maja podobnie , jako nastolatek to myslalem o kobietach inaczej niz teraz , calkiem inaczej :D

Gość Hrabia Monte Chriisto
ksiazka dobra polecam kazdemu facetowi.. ktory ma dosc bycia " przyjacielem" czyli frajerem ...

Gość read my mind
widać, że tu sami frajerzy jak wierzycie w te bzdury :p

Gość kalms
:O:O:O wzorując się na takich książkach nie masz szans stworzyć udanego związku:P

Gość Bqw
"wzorując się na takich książkach nie masz szans stworzyć udanego związku" a nie wzorujac sie na tej ksiazce, nie mamy szans stworzyc *zadnego* zwiazku.

To nie jest chyba nawet ksiazka , takie porady z netu , czyli ja wg. tej teorii musze byc chamem skoro nie mam problemow z kobietami ? Wydalo sie , zdradze wam tylko ze najlepszy podryw kobiety to strzal z plaskacza w twarz , potem jeszcze poprawiacie piescia i bedzie was kochala juz na zawsze .

Gość przeciętny facet
tak psioczycie na ta ksiazke ale nad " Mezyczyzni kochaja zolzy" to normalnie spalacie sie od roku...ile juz jej tutaj wyslano ? Tamta ok a ta be ?

Gość Hrabia Monte Chriiisto
książka , ale ona wkleił tylko fragmenty...

Tutaj sa rozdzialy ze stony z netu Menu Strona główna Wstęp O kobietach Przygotowania do podrywu Podryw Fazy uwodzenia Manipulacja Kontakt Mapa strony troche malo jak na ksiazke jeszcze jest .Najczęściej czytane Dziesięć najczęściej popełnianych błędów Jak sprawić, żeby Twoja była kobieta wróciła do Ciebie? Podrywanie w internecie

Gość już nie romantyk
Wstęp.................................................................. l 1. Dziesięć najczęściej popełnianych błędów......... 4 2. Kilka słów o kobietach....................................... 10 3. Postawa...............................................................26 4. Popraw co możesz, by stać się lepszym..............38 5. Osobowość mężczyzny atrakcyj nego.................44 6. Gdzie spotkać kobietę?.......................................63 7. Otwarcia - czyli jak rozpocząć rozmowę...........66 8. Jak szybko dostać numer telefonu i adres e-mailowy................................................76 9. Trening................................................................86 10. Jak zatelefonować do kobiety aby zaprosić jąna spotkanie?...................................................88 11. Podrywanie w barach i klubach..........................94 12. Podrywanie w Internecie ...................................107 13. Fazy uwodzenia i momenty krytyczne...............117 14. Spotkania i rozmowy..........................................120 15. Jak pocałować kobietę........................................131 16. Jak zabrać kobietę do domu................................134 17. Kontakt fizyczny.................................................136 18. Co robić, gdy kobieta, której pragniesz widzi w Tobie tylko przyjaciela?........................143 19. Jak sprawić, żeby Twoja była kobieta wróciła do Ciebie?...........................................................149 Zakończenie........................................................160

Gość Bqw
"tak psioczycie na ta ksiazke ale nad " Mezyczyzni kochaja zolzy" to normalnie spalacie sie od roku...ile juz jej tutaj wyslano ? Tamta ok a ta be ?" dokladnie. Teraz juz pewnie zadna kobieta sie tu nie odezwie, bo nie bedzie miala normalnej odpowiedzi na Twoje pytanie.

Gość już nie romantyk
zupełnie coś innego....

Gość kalms
ja już wcześniej napisałam co myślę o tej książce:P

Gość do już nie romantyk
To jest prawda. Do tych oburzonych - w tych przytoczonych fragmentach autor nie radzi być chamem, który nie przepuszcza kobiety w drzwiach :) Zabawne, zajrzyjcie na topik Dementii :D