Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie romantyk

Kobiety kochają chamów

Polecane posty

Gość juz nie romantyk

Faceci jak ktoś chce książke to pisać :) dziala w 100 % :)

Gość muniek staszczyk
skad wiesz że działa?

Gość muniek staszczyk
żadna się nie przyzna że była kiedyś zakochana w chamie

Gość juz nie romantyk
sprawdzone na sobie :)

Gość juz nie romantyk
jestem świnią:)

Gość juz nie romantyk
Czy zauważyłeś, że te naprawdę ładne, interesujące kobiety nie zwracają uwagi na „miłych kolesiów"? Oczywiście, że zauważyłeś. Jestem pewien, że masz atrakcyjne znajome, które zazwyczaj umawiają się z różnymi palantami, a z jakichś powodów nigdy nie zainteresowały się Tobą. Zastanawiałeś się, o co w tym wszystkim chodzi? To bardzo proste. Kobiety wybierając mężczyznę nie zwracają uwagi, jak bardzo jest on „przyjazny". Wybierają konkretnych i stanowczych mężczyzn, ponieważ do takich czują silny pociąg. Bycie miłym kolesiem nie spowoduje, że kobieta poczuje pożądanie i wybierze Ciebie. Zdaję sobie sprawę, że ciężko się z tym pogodzić, ale czas z tym skończyć. Dopóki nie przyjmiesz owego faktu do wiadomości, to nigdy nie będzie Ci wychodziło z kobietami tak, jakbyś tego chciał a dalej jest jeszcze lepiej :)

Gość obrzydliwe to wszystko
tak tak kocham ich sprowadzać na ziemię

Gość kalms
a może kobiety kochają chamskich romantyków...???;)

Gość juz nie romantyk
Sytuacje szczególne Kupowanie kobiecie drinka. Pewnie zauważyłeś, że kobiety często stoją przy barze w oczekiwaniu na to, iż ktoś zaproponuje im drinka lub same podchodzą do mężczyzn prosząc o postawienie czegoś do picia. Powiem krótko: nie kupuj jej 99 drinka. Nie oferuj, że kupisz jej drinka nawet wtedy, gdy mówi: „Tak bardzo chce mi się pić". Dlaczego? Jeśli się zgodzisz, będzie to wyglądało tak, jakbyś błagał. A kobiety gardzą i nie szanują błagających mężczyzn. Jeśli naprawdę chce jej się pić, możesz zamówić jej wodę. Przeanalizujmy to na przykładach. Ona: (myśli:„Sprawdźmy, czy mogę zaczepić tego naiwniaka" ) „Postawisz mi drinka?" On: (myśli: „O kurcze jestem szczęściarzem, muszę się podobać tej kobiecie, ona mnie prosi abym kupił jej drinka") „No pewnie!" Ona: (myśli: „Ha! Kolejny błagający mężczyzna, który kupuje mi drinka tylko dlatego, że go o to poprosiłam. Co za oferma. Czy naprawdę wszyscy faceci myślą, że pójdę z nimi do łóżka za szklaneczkę Martini? Ech...Wezmę swojego drinka i będę kontynuować poszukiwania prawdziwego mężczyzny. ") „Dzięki! Jesteś słodki! Cześć! " On: (zmieszany) „Hej.. .poczekaj! Hm.. ?" Jak widać nawet jeśli ona zostaje z Tobą przez powiedzmy pięć czy dziesięć minut na miłą króciutką pogawędkę, to nic nie zmieni tego, że spaliłeś się już na początku. Zostałeś skreślony z jej listy perspektywicznych partnerów, ponieważ błagałeś!

Gość gosieńnnka
ale głupoty piszecie.... to ze na was nie zwracaja uwagi to wcale nie dlatego ze lubia chamow.... nic nie wiecie o kobietach skoro tak uwazanie-moze dlatego nie macie powodzenia

Gość gosieńnnka
zawsze patrzymy przychylniejszym okiem na gentelmenow.

Gość kalms
tez sie z tym nie zgodzę..kochaja romantykow a to z tym drinkiem..to wykorzystywanie.. zwykłe facetów ona nikogo nie szuka, tylko kogos kto jej kupi drinka..na ktorego jej np nie stac albo szkoda jej swoich funduszy..

Gość juz nie romantyk
18. CO ROBIĆ, GDY KOBIETA, KTÓREJ PRAGNIESZ WIDZI W TOBIE TYLKO PRZYJACIELA? „Me będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem". Honore de Balzac Zapewne widziałeś wiele komedii romantycznych, których koncepcja opierała się na podobnej formule: on jest jej przyjacielem, a ona ma faceta, z którym sypia... i w kulminacyjnym momencie filmu ona stwierdza, że wcale nie kocha swojego faceta, tylko swojego przyjaciela. Śmieszne, żałosne i nieprawdziwe. Pewnie dlatego te filmy nazywane są komediami. Mają one tyle wspólnego z relacjami międzyludzkimi, co film „Rambo" z prawdziwą wojną. Jeśli chcesz uwieść kobietę zaczynając od przyjaźni (na wzór tego jak to dzieje się w tych filmach), to powiem Ci, że ten sposób daleko Cię nie zaprowadzi. Dlaczego? Ponieważ kobiety nie lubią zrywać relacji przyjacielskich z mężczyzną. Strach przed tym, że straci przyjaciela przeważa nad możliwością odnalezienia w nim partnera i kochanka. One dobrze wiedzą, że jeśli pójdą z Tobą do łóżka, to wtedy ta nić przyjaźni zostanie zerwana. Zapamiętaj sobie, że kobieta nigdy nie będzie mieć takiego odczucia, że straciła okazję na seks. Dlatego też przyjaźń nie jest dobrym punktem wyjścia do uwiedzenia 143 kobiety. Jeśli zatem zostałeś przez nią zaszufladkowany jako przyjaciel, a chcesz od niej czegoś więcej, to masz problem. Zapewne miałeś lub masz dobrą koleżankę, w której byłeś zakochany. Spędzaliście ze sobą dużo czasu, prowadząc interesujące rozmowy, dobrze się przy tym bawiąc. Zawsze byłeś do jej dyspozycji. Kiedy tylko miała jakiś problem, dzwoniła do Ciebie. To Tobie zwierzała się ze swoich problemów. Mówiła, jaki to jej facet jest zły, jak ją źle traktuje itd. Traktowała Cię jak przyjaciółkę - z tą jedyną różnicą, że od Ciebie nie mogła pożyczyć tamponu. Za to Ty sam czułeś się jak tampon, gdy musiałeś w siebie wchłaniać wszystkie emocjonalne brudy, jakie ten facet w niej zasiał. Po takich zwierzeniach mówiła, że musi już iść, gdyż się z nim umówiła. Szła się z nim spotkać, uprawiać seks, a Ty zostawałeś jedynie z poczuciem, że jesteś tym dobrym. Tylko dlaczego to on ją miał, a nie Ty? Przecież to Ty ją kochałeś i dobrze traktowałeś, a nie on...

Gość kalms
kocham Was podszywacze Wy moi;)

Gość Bqw
"zawsze patrzymy przychylniejszym okiem na gentelmenow." dzisiaj pierwszy kwietnia?

Gość juz nie romantyk
Oto kilka generalnych rad: 1. Interpretuj subiektywnie to, co mówią kobiety i zawsze szukaj okazji do skomentowania. Szukaj podtekstów seksualnych we wszystkim i wykorzystaj to, żeby oskarżyć ją o próbę uwiedzenia Cię, zanim ją jeszcze dobrze poznałeś. Jeśli mówi: „ Czuję się taka zmęczona. Nie mogę się doczekać, kiedy położę się do łóżka" powiedz: „Do łóżka? Nawet nie wiem, czy potrafisz się całować... i chcesz mnie zaciągnąć do łóżka? Gdzie się podziały czasy, gdy na początku było się przyjaciółmi?" 2. Przesadzaj. Jeśli kobieta przechodząca obok ma nadwagę powiedz: „Jak myślisz? 100 kilo?" Albo jeśli ona skarży się na jakąś część swojego ciała lub odzieży (kocham te okazje), przesadzaj na ten temat. Na przykład ona mówi: „Moje włosy wyglądają dziś koszmarnie". Ty odpowiadasz: „Nie chciałem nic mówić..." To naprawdę zabawne. Zazwyczaj dostaniesz 53 kuksańca w ramię, za co możesz dać jej klapsa w pupę. Gdy wtedy powie: „Masz u mnie minusa", zripostuj: „Naprawdę? To świetnie, bo w szkole mnie uczyli, że dwa minusy dają plus "(mówiąc te słowa klepnij ją jeszcze raz). Potem możesz całą noc robić sobie żarty z jej włosów, mówiąc jak wszyscy na nie patrzą i jak bardzo przez to czujesz się zażenowany będąc w jej towarzystwie. 3. Łącz rzeczy wokół siebie w zabawny sposób. Jeśli przechodzi kobieta z dużą pupą powiedz: „Hej, Jennifer Lopez idzie",lub gdy płacicie za zakupy i kasjerka pyta, czy może wydać resztę bez jednego grosza, skomentuj: „No dobrze, tylko niech pani nie wyda tego na głupstwa". 4. Nie uśmiechaj się za dużo i nie śmiej się za często z własnych żartów. Śmiejąc się po powiedzeniu żartu, rozluźniasz napięcie. Jeśli potrafisz zachować kamienną twarz, żart jest dłużej śmieszny. 5. Nie pozwalaj się sprowokować. Gdy ona oburzy się z powodu Twojego zachowania, nie pokazuj, że bierzesz wszystko do siebie. Możesz za to odwracać jej zarzuty przeciwko niej samej (oczywiście w zabawny sposób). Kiedy na przykład zwróci uwagę, że spoglądasz często na jej dekolt, powiedz: „To dlatego, że odnoszę wrażenie, że Twoje piersi jakoś tak lekko zezują... Ale czy to, że spojrzałem tam parę razy jest jakimś nietaktem? Ja wcześniej też widziałem, że zerknęłaś na moje krocze i nic nie mówiłem...". Ona od razu zaprzeczy: „Nie patrzyłam Ci w żadne krocze!". Ty wtedy: „Jak to nie? Przecież 54 widziałem"'

Gość buahahahahaaaaaaaaaa
kurna to romantyk nie moze byc stanowczy??

Gość Bqw
"kurna to romantyk nie moze byc stanowczy??" tu nie chodzi o stanowczosc, ale o zwykle chamstwo. To was wlasnie pociaga. Chamstwo i olewactwo. To to, co lubicie najbardziej.

sprawdzone i potwierdzone :-O kobiety kochają złych chłopców :-O

Gość kalms
"Chamstwo i olewactwo. To to, co lubicie najbardziej."-- to raczej to, czego najbardziej nie lubimy i co całkowicie skreśla faceta w naszych oczach

Gość read my mind
chyba zostałeś strasznie zraniony... przykre to co piszesz,ale nie generalizuj tak.dużo kobiet za swoje główne kryterium uważa to czy facet dba o takie drobiazgi jak otwieranie drzwi, etc.mój facet płaci za mnie jak gdzieś jesteśmy, bo jestem jego kobietą i powinien o mnie dbać. a przykład dziewczyny pytającej o drinka? kto kogo błaga? ja bym w życiu się tak nie upokorzyła, żeby podejść do obcego faceta i zapytać czy postawi mi drinka :]

Gość 878999999
juz nie romantyk-------> Chcialam cs napisac, ale nie przychodzi mi do glowy nic poza "PIERDOLISZ"!!:O:O:O

Gość kalms
read my mind-- słuszne słowa, chamski i olewający facet to katastrofa, a ten przykład z drinkiem faktycznie jest wyjątkowo nietrafiony, bo jaka normalna dziewczyna w taki sposób zaczepi obcego faceta...???

Gość read my mind
btw skąd takei ładne porady wytrzasnąłeś? Bo zastanawiam się czy nie dać swojemu ukochanemu tej lekturki do przestudiowania? A czy jest tam coś o biciu z dyńki?:) Bo wiesz chyba, że prawdziwy cham robi to co umie najlepiej, czyli napierdala swoją dziewczynę z bani :D:D:D:D:D Hahaha Sorry za kiepski żart, nie mogłam się powstrzymać :P Wracając do tematu, ciągle mi się wydawało, że nastaje taka era, że faceci zaczynają się odchamiać, bo jest to ich atutem w relacjach z kobietami. Najwidoczniej Ty do takich nie należysz :P

Gość juz nie romantyk
4) Próba kupienia jej uczuć Ile razy zabrałeś kobietę na miłą kolację, kupiłeś jej jakiś prezent i kwiaty, a potem ona wybrała kogoś innego? Kogoś, kto nawet w połowie nie traktował jej tak dobrze, jak Ty. Pewnie zdarzyło Ci się to wiele razy. I wiesz co? To naturalne. Kiedy zachowujesz się w taki sposób, Twój przekaz jest następujący: „Nie sądzę, żebyś mnie polubiła za to, kim jestem, więc będę próbował kupić twoje zainteresowanie i uczucie". Twoje dobre chęci zwykle są odbierane jako rekompensowanie swoich słabości lub jako nędzna próba manipulacji. Tak, tak, kobiety odbierają takie zachowania jako manipulację.

Gość Bqw
tak, tak, lubicie milych, kulturalnych, itp. Jasne, ale tam Wam sie tylko zdaje. Gdyby tak bylo naprawde, nie musialy by wychodzic takie poradniki jak tajemnica uwodzenia, itp.

Gość juz nie romantyk
Boli was prawda napisana prosto w oczy ?

Gość 878999999
Kupienie uczuc?:O Nie ma nic gorszego niz facet, ktory skapi 3 zeta na roze:O albo kaze placic za cole w mc donald's:O:O:O

Gość read my mind
kalms ---> jak to jaka dziewczyna? skrajnie zdesperowana :P a pan nie-romantyk do rabia tutaj do tego jakaś ideologię :)