Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SN1 tudzież SN2

wiecie co

Polecane posty

Gość SN1 tudzież SN2

Mój chłopak mnie chyba zdradza, zadzwoniłam do niego żeby się pokochać, a on mi kazał spadać i coś mamrotał na jakieś dziwne tematy... Co gorsze w tle słyszałam włączony modem. Ja nie wiem co mam teraz zrobić, skoro on już nie chce się kochać ze mną!!! Pomocy!

Gość jakie odgłosy wydaje włączony
MODEM :O

Gość SN1 tudzież SN2
On mnie chyba oszukuje, ciekawe od jak dawna? Do domu nie wraca, a już powinien być... Pewnie umawia się z laskami z netu. I nie wiadomo co z nimi robi. Czuję się odrzucona i niekochana. Nawet nie mam na sobie ubrania, bo tak go pragnę, a on co? Okłamuje mnie!!!!

Gość * * * zaklinacz cipek * * *
podaj adres to cie pociesze :P

do Ogórek uświadom oseska plis !!! :O

Wiem co czujesz :( Mój facet też wraca mniej więcej o 4 nad ranem do domu.. różnica polega na tym, że włączony modem to nie koniec świata... gorzej jak wiesz z kim jest, bo wtedy nie masz złudzeń.

Gość modemowiec
Ech już mało osób pamięta te czasy kiedy to modemy wydawały dźwięk łącząc nas z numerem 202122. To były czasy kiedy nie było w necie takich idiotów jak ludzie z tego forum. Internet był elitarny i prezentował bardzo wysoki poziom. A teraz. DRAMAT.

Gość SN1 tudzież SN2
Ech, widzicie, zamiast porządnie się prowadzić, to on robi kombinacje alpejskie, zaskoczyłam go w robocie, mówi że nieby taki zarobiony jest, a tu co... Po prostu poracha. Zjebał mi życie i nie liczę się dla niego, tylko te jego wieczne gierki, zero zaufania. Płakać mi się chce. Po raz pierwszy od dłuższego czasu, jak mógł mnie TAK zawieść! Kurwa!!! Teraz mam przejebane. Postawił mnie w takiej sytuacji, że już nie wiem co mam robić.

to scalaki wydają dźwięki :O

Gość SN1 tudzież SN2
Idę się pochlastać buuuuuuu

Gość SN1 tudzież SN2
Obetnę sobie cycki.

Gość SN1 tudzież SN2
Juz sobie wyobrażam co on wyprawia z tym modemem...

Zrob sie na zyleta i pokaz mu ze dalej jestes sexy, a jak sie podnieci to albo spruboj z nim pogadac o waszym zwiazku albo kopnig go w doope i tyle

Gość SN1 tudzież SN2
Teraz już wiem dlaczego jego modem zawsze taki poklejony. Fuj.

Gość SN1 tudzież SN2
a ty jak zwykle stały numer z podszywą, teraz to masz dopiero dobrą zabawę, gdy ja pogrążam się w rozpaczy! ale z ciebie ścierwo! nie ma co!

podszywacze to plaga tego forum , musze sie dowiedziec jak zaczernic nicka,

jankesa ---> i co dalej

juz sobie poradze , dzieki bardzo jankesa

Gość SN1 tudzież SN2
ale ja mam pomysł, bo on jeszcze mnie tak do końca nie zna; myślałam, żeby mu powiedzieć że może zrobilibyśmy sobie dzidzię, on by tego bardzo pragnął, wiele razy mi o tym wspominał i ja mu powiem coś na ten temat, żeby nie liczył na to, że kiedykolwiek urodzę jego dziecko, bo on się nie nadaje na ojca, on się na nic nie nadaje. nie będzie miał ze mną dzicka i to będzie dla niego największa kara jaką można sobie wyobrazić. za takie coś. powiem mu żeby sobie ułożył życie beze mnie, ciekawe jak sam sobie spojrzy w twarz w lustrze. jego rzeczy właśnie wywalam za okno. nie chcę go znać ani mieć z nim nic wspólnego.

Gość do SN1 tudzież SN2
Prosze cie nie rob tego...:( Wiesz, ze Twoje dziecko urodzi sie z przynajmniej Zespołem Downa? :( Zastanów się nad tym, przemyśl to wiele razy, please...:( Szkoda tego dziecka, a to jest pewne, że będzie chore....:( I nie wmawiaj sobie, że może się uda....:O Przecież nienormalna kobieta nie może urodzić normalnego dziecka...:(

Gość modemowiec
Ogórek ty zgryźliwy tetryku ! Jak podajesz numer swojej komóry to też z "0" na początku ? Pierdoła...

Gość SN1 tudzież SN2
MOJE dziecko nie urodzi się z żadnym zespołem downa, bo jestem normalną kobietą, w przeciwieństwie do mojego chłopaka z którym zerwałam. Mam wokół siebie wielu ludzi dobrej woli, którzy wiedzą co mówią i wiedzą co robią. Mogę na nich liczyć, a oni mogą liczyć na mnie, bo to są prawdziwi przyjaciele, a jedna z nich dziś mi nawet napisała o cieple, które ZAWSZE ma dla mnie. To jest coś czego nie każdy człowiek może doświadczyć. To jest moje szczęście.

Gość SN1 tudzież SN2
prawda?