Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Prosze wszystkie panie o wypowiedź.

Polecane posty

taka mała sonda, chciałabym sprawdzić czy dużo jest takich jak ja... 1- Czy facet doprowadza Was do orgazmu łechtaczkowego? (bez sexu) bo ze mną jest tak, że machne sobie sama kilka razy po łechtaczce i mam finish, a chłopak może merdać 15 minut języczkiem i nic... NIC;/

Gość kochane moje
mam to samo :/ tzn nie marzę nawet o orgaźmie pochowywm :/ ale mnie nawet facet oralnie nie umie doprowadzic do ograzmu :/ głupio mi aż nieraz ze tak macha i macha a ja nic a sama palcem sobie zrobie 20 kółecek wokół łechtaczki i dochodze :/ ehhh a porgazm pochowwy to chyba nigdy mnie nie czeka :/ Mam 22 lata i w sumie jeszcze az tak dużo sexu nie uparwiałam,ale wiem też że to nie kwesta tego,ze się boję ,mam opory itd bo nieraz właśnie piszą tak w gazetach ze to sa powody braku orgzamu:/ ale u mnie żaden z podawanych czynników nie jest powodem braku orgazmu:( co zrobić ? :(

Gość kochane moje
jakbym przynajmniej jeszcze podczas sexu oralnego dochodziła to nie byłoby tak źłe ale tutaj niestety tez posucha :) a fajnie jest jak juz podczas stosunku sie nie da przynajmniej oralnie,ze bedziesz miala orgazm nie dzięki sobie,ale dzięki Twojemu facetowi...:)

a wiecie co Wam powiem, doświadczona bardzo moze nie jestem, ale to że chłopak nie umie doprowadzić, a samej to wychodzi bez problemu, jest skutkiem masturbacji, przyzwyczajamy się do tego rodzaju stymulacji, zawsze w taki sposób dochodzimy, a chłopak nie potrafi odtworzyć tego samego, bo każdy robi to w inny sposób, i receptą jest całkowita rezygnacja z masturbacji, sio z paluchami! ja miesiąc temu zaczęłam... musze przyznać że już mi troche lepiej przy jego pieszczotach... pozdrawiam

Gość kochane moje
to chyba u mnie tak nie jest choć masz racje,ze podczas masturbacji robisz pewnie ciagle podobne ruchy itd a facet tego tak odtworzyc nie umie,ale to chyba nie prawda ze jak skończy się z masturbacja bedzie lepiej bo 2 meisiace sie nie masturbowałam ;D i po 2 miesiącach mój facet pieścił mnie oralnie i w ogóle ani troche mnie nie podnieciło to :/ ANI TROCHE ! :(

Musicie nakierowac faceta jak ma stymulowac dokladnie go nauczyc my to lubimy robic zeby wam bylo dobrze ale nie wiemy jakbo kazda inaczej dochodzi

Gość agivp
to moze pogadajcie z facetem o tym! wiem - zaraz usłysze ze chyba zwariwałam , jak mu to powiedziec?? zeby przezywac orgazm to nie mozecie sie wstydzic i miec oporów , tak wiec przed rozmowa tez nie powinnyscie czuc skrepowania. jestescie w zwiazku - i to jest wasz partner!!! takze do rozmowy, skoro same potraficie sie doprowadzic to naprowadzcie go jak ma to robic zeby bylo ok. naprawde warto orgazm to zajebista sprawa, a dopochwowy to juz wogóle !!!!

Gość zalasmna kobieta
ja sie sama nie umiem doprowadzic do orgazmu :( WIec nawet nie marze ze to sie kiedykolwiek mojemu facetowi uda :( Nawet na seks oralny nie mam ochotybo nic z tego nie wychodzi :(

Mnie doprowadza palcem, waginalnie i oralnie (ale brzmi medycznie :O ) - jest bosko :) teoria............sssssssss

Gość My tu nawet o pochwowym
orgaźmie nie marzymy :D Byle oralnie facet umiał to już będzie cud :D Poza tym ten pochwowy to już wogóle dla mnie jakiś kosmos :( rozumiem,że łechtaczka może dać przjemność,ale jak podczas stosunku dostac pochwowego to nie mam pojęcia :( chyba ze przez drażnienie łechtaczki podczas sexu ręką lub wybór takiej pozycji żeby członek sie ocierał z tym,że np jak ja jestem na górze to ponoc powinien członek ocierać o łechtaczke,a jednak nie ociera :/ nic z tego nie kumam ;D

Albo za dużo staracie się udawać aby Jego ego zadowolić.. albo marni Ci chłopce.. Sztuka kochania to szuka słuchania.. jęk, niewinne ruch biodra, ręki.. powinno poprawić sytuacji..

Bo nie umie tego robić. Artysta machnie parę razy pędzlem i powstaje obraz dzieło, a partacz bedzie bazgrał i nic nie zrobi. Seks to artyzm !!!!!

Gość traalalalallalalalalal
mam jeden i drugi, choć z pochwowym jest trudniej pozdrawiam

Gość big trio
ja mojego "nauczyłam" :)) choc faktycznie sama potrafię dojść w sekund 5, a On się musi namachać ;)

Gość solo11
dziewczyny ja tez mam orgazm lechtaczkowy ale moge dojsc tylko w jednej pozycji tylko!!leze na moim facecie i w sumie musze sie ocierac o nie go i tak samo jest z masturbacja!nie dojde kompletnie nawet jak sama sobie bede sie piescic po lechtaczce ani jak on bedzie mi rozbil!!!!jest mi ogolnie fajnie ale bez orgazmu!!!!!!!11

wasi faceci to jakies cieniasy chyba :o nie umieja sie wlasnymi jezykami poslugiwac w takim razie, bo nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc. minetki sa boskie, moj facet jezyczkiem mnie piesci pare minut i jestem w niebie, jest boski. pogadajcie moze ze swoimi, tu chyba chodzi o technike, moze oni robia ruchy okrezne i tylko w pozycji gdy on ma prosto glowe miedzy waszymi nogami. a sprobujcie tak - facet lezy jakby prostopadle do was, ty masz jedna noge w gorze podkorczona, druga lezy jakby pod nim i on wtedy was lize z boku, czyli lechtaczka jest bardziej wtedy pobudzana. musi to robic jezykiem z gory na dol, ale nie z gory na dol lechtaczki tylko wtedy to jest jakby ze wschodu na zachod :D kumacie? jak nie to sprobuje wyjasnic bardziej, ale mowie wam, niebo!

Nie deska, jestes cudowna. Zazdroszczę Twojemu facetowi że ma tak wspaniałą kobietę. Pozdrawiam

Gość ona153647
potrafi mnie doprowadzic do orgazmu i to do jkaiego ;) na samą mysl mokro mi sie robi a kiedy mi ssa lechtaczke to po chwili dochodze i mam tak silny orgazm