Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez orgazmu

Nigdy nie mialam orgazmu

Polecane posty

Gość kobieta bez orgazmu

Mam 19 lat i drugiego chlopaka.

Gość współczuję

Gość nie martw sie sie sie
oni sa slabi i nie umieja

Gość krystyna wyuzdana
w wieku 19lat to ja jeszcze wstydzilam się calowac z języczkiem, więc masz czas, moja droga, wszytsko przed Tobą i nie ma co się spieszyć.

Gość weź 2 ch na raz to dostaniesz

Musisz sama poznać swoje mozliwosci. Poszukaj tematów o masturbacji i spróbuj. Jesli Ci się nie uda (ale naprawdę staraj się przez dluższy czas i próbuj różnych metod), to pomoże Ci lekarka - seksuolog.

No bo jestem szczesliwa :) Jakos mi to nigdy nie przeszkadzalo, tylko dziwne to jest ze nawet sama nie potrafie :( W sumie za duzo niggdy nie probowalam :P Najgorsze ze juz nawet facetowi nie pozwalam piescić sie oralnie :( Bo nie chce po raz kolejny rozczarowac siebie a zwlaszcza jego. Bo mu bardzo zalezy ...

Nie czuje potrzeby pojscia do seksuologa :) Orgazm mi do szczescia ie potrzebny, moze bardziej mojemu facetowi :P PO PROSTU PISZE TUTAJ BO MNIE TO ZASTANAWIA, TROSZKE TO DZIWNE no moze naleze do tych ktorzy nigdy tego nie zaznaja :(

do mojego pierwszego orgazmu doprowadził mnie prysznic, miałam 14 lat czytałam na forach że to extra sposób, za pierwszym razem sie nie udało, za drugim to wygladało tak że usiadłam, strumien z kranu ( nie z prysznica, ten na mnie nie działa) leciał prosto na moją łechtaczke, siedziałam kilka minut, najpierw nic, potem takie fajne ciepełko, aż wkonu sie przestraszyłam, coś mnie tak dziwnie ścisnęło i przeszyło przez całą cipke.. było fajne ale potem przez kilka minut siedziałam i sie zastanawiałam czy to orgazm. i tak sie zaczeło, potem robiłam to częściej a skonczyłam w momencie gdy dowiedziaąłm sie że zostawia to uszczerbki w zyciu sexualnym i ze reka partnera przy prysznicu nei ma szans i potem nie bedzie mnie umiał zadowolić, rzuciłam, to g**no. po jakimś czasie nauczyłam sie palcem, ale musiałam pomęczyć łechtaczke z poł godziny, teraz umiem w 3 minutki.. taka to historia, moze śmieszna i dziwna ale prawdziwa, pozdrawiam

Gość dziwny jest ten swiat...