Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleg

problem z allegro

Polecane posty

Gość alleg

kupilam buty na allegr,zrobilam przelew nastepnego dnia po licytacji.przesylak powinna dojsc najpozniej w piatek przed swietami,ale oczywiscie jej nie bylo.we wtorek napisalam maila do pani,a ona odpisala,ze wyslala je dopiero teraz,bo nyla na swieta w inny miescie.minal tydzien,a butow nie ma,na pisalam drugiego maila,ale nie dotsalam juz odpowiedzi.zaczynam juz myslec,ze chyba zostalam oszukana.mozna to jakos zgłosic do kogos z allegro?a do tego jesvcze bez sensu gdy wystawialam komenarze do innych aukcji,z rozbiegu wystawilam juz pozytyw tez tej kobiecie i nie wiem czy nie pomysla,ze teraz sciemniam...

Gość sprobuj
napisad do jakiegos administratora serwisu allegro. Z tego co pamietam, to transakcje zawierane na allegro sa umowami o mocy prawnej.

Gość alleg
no tak...ale jak udowodnie,ze mi nie przeslala tej paczki?:-/

Gość sprobuj
w prawym gornym rogu strony allegro jest napis pomoc, moze tam cos znajdziesz, poza tym radze przestudiowac regulamin, a tamtej pani dac negatywa i sprostowac, ze jednak sie pomylilas

Gość alleg
dzieki za pomoc...pokombinuje...

Gość sprobuj
bo zeby odebrac paczke, musialabyc podpisac u listonosza potwierdzenie odbioru, albo na poczcie z tego co wiem. Inna sprawa, na przyszlosc wybieraj opcje zaplaty przy odbiorze :)

Jeśli wysłała,powinna mieć kwitek potwierdzający. Ale może zapomniała wysłać i zrobiła to później..Ja bym jeszcze poczekała jakiś tydzień. A poczytanie tematów pomocy może się przydać tak czy siak (oby nie było potrzebne)