Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoją głupotą ...

powiedzcie co to może być...

Polecane posty

niedawno poznałam faceta...niestety przespałam się z nim bez gumy...no i jak mi się zdaje zaraziłam się czymś...nie jest to chyba żadna choroba weneryczna jak mniemam bo nie czuję żadnego dyskomfortu w środku tylko jest to...brzydki zapach...tak, brzydki zapach! nie mam pojęcia co to może być i jak to wyleczyć...nie mogę sama znieść swojego zapachu intymnego ! to jakieś paskudztwo! macie kobiety jakąś teorię na ten temat?? tylko nie piszcie mi ,że jak się sypia z jakimiś flejtuchami czy brudasami to tak jest...bo po pierwsze nie sypiam z takimi a po drugie widzę ,że facet jest zadbany...więc co to jest?...doradzcie coś...bo do lekarza to się troszkę krępuję iść z takim problemem...

najlepiej bedzie jak pojdziesz jednak do lekarza.nie bój się bo on nic złego ci nie powie a bedziesz pewna.czy oprócz brzydkiego zapachy nic wiecej nie ma?jakieś upławy?

Gość to ja wiecie kto
a fu ....:o

Gość stańczyk się zakochał
niestety nie musi boleć:( sorry i jak się już będziesz badać to przebadaj się gruntownie...:(

upławów żadnych nie mam...może jakieś płukanki z ziół by pomogły ?

Nie musi być fleja. Może mieć infekcję, o której nie wie (i wcale nie z brudu ani z puszczania się ;) ), bo u panów do pewnego momentu przebiega to bezobjawowo. Ty podłapałaś bakterie, no a u kobitek to natychmiast objawy są. Najlepiej wizyta u ginekologa i posiew.

Gość załamana swoją głupotą...
a może mi któś poleci dobrego ginekologa we wrocławiu...

Gość nie tak do konca
We Wrocławiu na Kluczborskiej (" Corfamed " )przyjmuje cała masa dobrych ginekologów, ale tam chyba trzeba czekac dosc długo w kolejce, na Kamienskiego w szpitalu przyjmuje dr Bodniak , tez dobry lekarz

Bardzo dobry ginekolog przyjmuje też w mini-przychodni przy ul. Ścinawskiej. Sama do niego chodzę i polecam!

Gość PROSZĘ
prawdopodobnie jest to rzęsistek

Autorko, wątków o ginekologach we Wrocławiu jest już chyba 9, więc 10. raz piszę: popieram Corfamed, polecam dra Bielickiego. I przydałby się Tobie posiew moczu (dobry, bo nasze laboratoria zwykle chrzanią posiewy! na temat dobrych posiewów czytaj w wątku \"Zapalenie pęcherza i cewki moczowej\" lub na www.forum.pecherz.pl, zwłaszcza \"Wariacje na temat bakterii\"), a Twojemu partnerowi - posiew moczu i nasienia (jeżeli Tobie coś wyjdzie). Znam też bardzo dobrego urologa, tyle że prywatny (ale naprawdę warto).

Ale najpierw konsultacja ginekologiczna, może obejdzie się bez posiewów moczu, bo infekcja jest tylko w drogach rodnych, to po co masz wydawać pieniądze.

Gość Załamana swoją głupotą...
Nie jest to rzęsistek chyba bo nie odczuwam żadnych dolegliwości i nie mam upławów żadnych...tylko ten zapach jest nie do wytrzymania dla mnie...:O

Gość Załamana swoją głupotą...
Wybieram na konsultację jak tylko znajdę czas...

To lepiej od razu zarejestruj się, bo Corfamed to popularna przychodnia i nie zawsze są miejsca z dnia na dzień. Poza tym lepiej znajdź czas szybciej, bo jeśli masz jakąś infekcję, to ona może się rozwinąć i zacząć być dokuczliwa.