Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniminia

miłość

Polecane posty

Gość miniminia

Dzień dobry. Podoba mi się mój nauczyciel od wuefu. Prawdę mówiąc się w nim zakochałam, ale jest problem. Słyszałam, że seks uczennicy z nauczycielem jaest karalny. Co mi może grozić za uwiedzenie nauczyciela i odbycie z nim stosunku? Dziękuję za odpowiedzi.

Tak, ale podczas seksu para musi przeskoczyć przez kozła i zrobić dwutakt skacząc z drabinki. ;-)

Gość chyba stulejką
:p

Gość miniminia
Nie rozumiem waszych odpowiedzi :(

Gość Lech Rypiński
Z badań WHO wynika zresztą, że większość nauczycieli wuefu ma stulejkę. Rekordowy wynik zanotowano na Łotwie i w Austrii - 74% wuefistów to posiadacze stulejek. (co ciekawe nawet wśród kobiet-nauczycielek wuefu odnotowano tam stulejki w ilości 2,4%). Polska wypada pod tym względem średnio - 58% wuefistów to stulejarze. Daleko nam do Izraela, gdzie stulejki ma zaledwie 14% nauczycieli tego przedmiotu...

Gość miniminia
Ale co to jest ta stulejka? I czy to ma związek z byciem nauczycielem? czy tym się można zarazić?

Gość miniminia
Ale to mi się nie otwiera:(. To co. Nie zarywać go?

Gość hahah----
hehhhe dobre

Gość miniminia
No ok. Dzięki. Chociaż szkoda bo to jedyny konkretny facet w budzie, ale nie chcę czegoś złapać.

Gość miniminia
A tak jeszcze pomyślała. Jak się poznaje, czy ktoś jest chory na stulejkę? Bo może on jest zdrowy?

Gość Olofelczer_łomża
ejże, poczekaj jego stulejka nie jest przesądzona! można to łatwo sprawdzić - poproś go by pokazał Ci salto na równoważni (dla wuefisty to żaden problem), gdy to będzie robił spójrz na jego grdykę: jeśli w połowie obrotu nagle się na chwilę schowa to jest to tzw. odruch Garczyńskiego, charakterystyczny dla występującej stulejki jeśli odruch nie występuje - facet jest zdrowy względnie stulejka jest w stadium bardzo wczesnym, więc wyleczalnym

Gość miniminia
Żartujecie sobie ze mnie?

Gość Jarek Murek
zajrzyj też do jego przepoconego kantorka na piłki często wuefiści mają tam komputer do wprowadzania danych uczniów jeśli ma łącze z internetem zobacz czy w historii odwiedzanych stron występuje www.kafeteria.pl/forum jeżeli tak - to na 90% jest stulejarzem!

Gość miniminia
Nie mam żadnej błonki. I nie widziałam żeby ktoś u nas w szkole miał. A duża ta błonka? Bo ja mam między palcami takie normalne. Jak każdy. Takie połączenia palców.

Gość Olofelczer_łomża
nie, nie... to nie to sprawdź mu jeszcze ten odruch rośnie szansa, ze jednak wsunie Ci kabaczka :-)

Gość miniminia
Musztarda. To też mi się nie otwiera. A Olofelczer się ze mnie nabija. Nigdy nie słyszałam o takim badaniu. Przecież lekarze tak nie badają.

Gość miniminia
No chyba tak bo też mi się nie otwiera. Ale rozumiem, że muszę tylko sprawdzić, czy on ma błonki między palcami i jak nie ma to mogę go rwać?

Gość miniminia
Obawiam się też, że mój ukochany nie będzie chciał nawet spojrzeć na to gęsiwo... On raczej lubi słodkie - całymi dniami zajada z torebki draże kokosowe. :-)

Gość miniminia
Ktoś pisze za mnie. To znaczy pod moim nickiem :(. O co chodzi?

Gość miniminia
właśnie wróciłam ze szkoły:) zapytałam tego wuefiste co to znaczy jak ktoś ma stulejkę? no i on sie strasznie zaczerwienił i uciekł do kantorka i schował sie w skrzyni z piłkami lekarskimi. Podobno jutro na apelu higienistka i dyrektorka mają wygłosic prelekcję o dobrodziejstwach i zagrożeniach jakie płyną z faktu posiadania tej tajemniczej stulejki, a ja dalej nie wiem co to jest stulejka. czego mam sie jutro spodziewac na apelu? iśc w ogóle do szkoły?

Gość miniminia
To nie ja pisałam. Kto to?

Gość miniminia
Ale to nie ja pisałam. O nic się go nie pytałam i higienistka nie robi żadnej pogadanki. Ten post się sam pojawił. Ja go nie napisałam. Przysięgam.

Gość miniminia
No teraz to już sobie robicie jaja ze mnie. Znam tę stronę i wiem też, że on nie jest gejem. Z tą stulejką to też były żarty?

Gość miniminia
Ja już nic nie rozumiem. On nie jest gejem. Nie maluje się i jest bardzo męski. I ładny. A na stulejce się nie znam. I nie wiem, czy ją ma. Ale mącicie.