Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas b

Jak zbliżyć do siebie piersi??

Polecane posty

Gość Alihia
Boże ale problem! Na prawdę za duzo egocentryzmu! Ojej na prawdę jak ludzie problemów to sobie je wyszukują

Gość zdegustowana.
czy wy nie macie innych problemów?

Gość sasaszq
tak wlasnie

Gość
być może nie jest to problem fizjologiczny, ale czasem przeszkadza jak np chcę kupić bluzkę z dużym dekoltem i zamiast uroczej kreseczki to piersi po bokach albo płasko, bo taką mam budowę. Czasem naprawdę przykro patrzeć na piękne dekolty innych ze świadomością, że się nigdy nie będzie takiego miało, bo piersi za szeroko rozstawione :( ale skoro mam tak naturalnie, to nie mam zamiaru tego zmieniać, co innego panie, którym biust zwiotczał i się \"rozlazł\"

Gość Meduzkkkka
Dziewczno!! Kreski mają podstarzałae baby

Gość
to ciekawe, bo u mnie na uczelni większosć dziewczyn jak założy dekolt to ma kreseczkę, chyba że są płaskie....

Gość
poza tym jak założę duży dekolt to to wygląda nie fajnie, bo widać to miejsce gdzie mi się piersi na boki rozchodzą, zupełnie jak Joannie Liszowskiej gdy miała wydekoltowaną kieckę bez stanika :((((

Gość Halina z kotłowni
o ile piersi są jędrne to nie ma problemu.Takie , naturalnie, szeroko roztawione są najładniejsze.Po co sobie zawracać tym głowę.Lepiej zapytaj facetów.Jeden już się wypowiedział.Myślę że większośc lubi właśnie takie cycuszki ;)

Gość Halina z kotłowni
wyobraź sobie małe piersi (rozmiar B ) zbliżone do siebie bez stanika.Okropność!!!Ja widziałam takie u laski w necie.Naprawdę nie wyglądało to ciekawie a napewno nie seksownie

Gość
spoko mój też lubi ;) poza tym przez to wyglądają na większe ;) tylko czasem chciałabym mieć duuuży dekolt, a tak przez to muszę np. zszywać bluzki \"kopertówki\" bo mi się wszystko rozłazi, z kolei nie ma sensu kupować stanika który by mi zdeformował biust za cenę zbliżenia...

Gość Mała Miy
a mnie się podobaja szeroko rozstawione

Gość buffy
ja mam szeroko rozstawione i jestem z nich zadowolona :) kiedyś też strasznie podobały mi się te "kreseczki" ale facetom się to nie podoba!!! Mam jakie mam a dekolty duże nosze i według większości mężczyzn szeroko rozstawione wyglądają ładniej niż takie ściśnięte.

Gość Mała Miy
A jak zmniejszyć piesi;) bo moje są duże i zbyt dużych dekotów nosić nie mogę- bo to nie wygląda eseteycznie, tylko wulgarnie?

Gość Exactly
o krurcze ale pustostan

Gość jakas b
Jak czytam Wasze wypowiedzi to mi się troszku lepeij zrobiło. Kuraiko doskonale wiem o czym myślisz pisząc o bluzkach kopertowych.... Co do opini facetów na temat rozstawu piersi, to nei mam pojęcia co im się podoba, myśle, że co facet to inna opinia.

Gość ale macie problemy
Kuraiko-----> kup sobie pożądny stanik, to ci się piersi "zbliżą". I co to ma do deformacji biustu?

Gość
stanik akurat mam pożądny, taki na mój rozstaw. Wydaje mi się, że jakby stanik zbliżał piersi na siłę, to dla nich niedobrze. Miałam kiedyś stanik z blisko ustawionymi miseczkami i co z tego, jak nie obejmował całej piersi od strony pachy? :/