Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nargis

5 miesięczniak w spacerówce???

Polecane posty

Dziewczyny proszę o radę.Mam prawie 5 miesięczne dziecko.Od jakiś dwóch tygodni mam problem ze spacerami.Mały nie chce leżeć w gondoli podnosi głowę ,wierci się,marudzi i płacze.Chce już wszystko obserwować jak go posadzę lub wezmę na rączki to wszystko jest ok.W związku z tym mam pytanko czy mogę go już przełożyć do spacerówki na leżąco lub pół leżąco? Dziecko jest bardzo silne i potrafi już prawie samo siedziec.Nawet pani doktor była zdziwiona.Wózek mam quinny buzz.Proszę o odpowiedzi.Z góry dziękuję.Pozdrawiam :) 🌻

oczywiscie ze mozesz- ja swojemu też już podnosiłam oparcie. na pewno to jest leprze dla kręgosłypa niż jego próby oglądania świata w inny sposób:)

pewnie ze tak! Jak sie zmeczy to mu spacerowke pieknie rozlozysz na plasko i juz. A pogoda jak najbardziej sprzyja lzejszym pojazdom :)

Dziękuję bardzo za odpowiedzi.Przyznam szczerze,że liczyłam na więcej wypowiedzi,ale dobrze,że chociaż Wy odpisałyście.Szanta czy Ty już wozisz swoją Maye w spacerówce??? P.S. W takim razie właśnie wychodzimy na spacerek spacerówką.Zobaczymy jaka będzie reakcja.Narazie jak posadziłam go w domu to jest zachwycony i jak jadę to radośnie się śmieje na głos.Może w końcu spacery znowu będą dla mnie przyjemnością ;)

Polecam konkurs na www.kindi.pl. Wystarczy tylko wysłać fotki twojej pociechy i masz szansę wygrać super extra wózek X-lander. Więcej szczegółów tu: http://konkurs.kindi.pl POLECAM!!!