Gość Ktosia Napisano Czerwiec 23, 2019 41 minut temu, Gość Edzis55 napisał: Piłam i nic może to działa ale nie na każdy organizm Mozliwe. Wez tez poprawke, ze to jest tyljo dodatek do diety. Herbata czerwona jest tez w składzie Figury czy jakoś tak z Herbapolu, a mieszanka jest juz na rynku kilka lat, wiec pewnie na wiele osob dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewall Napisano Czerwiec 24, 2019 Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fela Napisano Czerwiec 24, 2019 Nie sądziłam że Slimunox będzie aż tak skuteczny.Brałam te tabletki trzy miesiące no i efekt super.Sama byłam bardzo zaskoczona jak dużo schudłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DarekManista Napisano Lipiec 1, 2019 Zobaczę czy zadziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawar Napisano Lipiec 7, 2019 I jak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Lipiec 7, 2019 Ja też zdecydowąłam się na dodanie Slimunox do ćwiczęń i diety. I to było dokładnie to czego potrzebowałam. W 3 miesiące moja waga spadła o 14 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siwek66 Napisano Lipiec 10, 2019 Dzieki za czerwona herbate ale na mnie nic nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielonka8 Napisano Lipiec 13, 2019 Ja piłam zieloną i czerwona i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yobeve Napisano Lipiec 14, 2019 Jakiej firmy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawid Napisano Lipiec 14, 2019 Prostego odchudzania nie ma bo bez ćwiczeń i odpowiedniego żywienia ciężko jest coś osiągnąć. Suplement który mi pomógł to Afrycan Mango który zmniejsza łaknienie, a to był mój największy problem Link do stronki gdzie zamawiałem: https://nuticeo.wordpress.com/ Pozdrawiam, Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darejko Napisano Lipiec 18, 2019 jaka najlepsza czerwona?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ktosia Napisano Lipiec 18, 2019 1 godzinę temu, Gość Darejko napisał: jaka najlepsza czerwona?? Lisciasta bez dodatkow smakowych. Ale inne tez daja radę. Spójrz na skład herbatki figurella, figura czy jakos tak z Herbapolu. Tam czerwona herbata jest tylko jednym z kilku elementów i tez ponoć daje radę. Trzeba tylko pamiętać, że sama herbata to za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darejko Napisano Lipiec 20, 2019 ok dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 77Lalka Napisano Lipiec 22, 2019 Dobre rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Górska Napisano Lipiec 24, 2019 Wiem, że sama herbata nic nie zdziała ale jako wspomagacz czemu nie. Dziś spróbuje z cynamonem, on też jest polecany w odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Górska Napisano Lipiec 24, 2019 Właśnie piję, no cóż w smaku żadna rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hennesyy Napisano Lipiec 24, 2019 Jako dodatek do diety taka herbatka - jak najbardziej. Nie zaszkodzi a może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobor Matlens Napisano Lipiec 28, 2019 Pewnie, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Lipiec 28, 2019 Rzeczywistość jest taka że żaden suplement nam nie pomoże jeżeli sami nie wprowadzimy zmian w swoim życiu.Slimunox jest skuteczny ale żeby schudnąć potrzeba jeszcze przejść na dietę i się ruszać.To daje 100% pewność że nam się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta Napisano Lipiec 29, 2019 Dzięki slimunox schudł mi portfel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Górska Napisano Lipiec 29, 2019 43 minuty temu, Gość Marta napisał: Dzięki slimunox schudł mi portfel Haha dokładnie a ci się nadal ciągle produkują z tym spamem, zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iupiii Napisano Sierpień 4, 2019 Czerwona jest bardzo dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JolitaT Napisano Sierpień 9, 2019 No zobaczę i kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urka7 Napisano Sierpień 11, 2019 no to nie jest cudowny sposób ale mozna sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FelaMoo Napisano Sierpień 18, 2019 U mnie nic ale jeszcze wypróbuję innej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Telka Napisano Sierpień 31, 2019 Mi troszke pomogla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalenooo Napisano Wrzesień 3, 2019 Mi to nic nie pomaga. Ostro zaczynam cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edzia Ledxi Napisano Wrzesień 16, 2019 Ja wczoraj kupilam zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Marchwinska Napisano Wrzesień 24, 2019 Kurcze drogie te czerwone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiletta Przybyl Napisano Wrzesień 27, 2019 Sama herbata to za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach