Gość 6loko6 Napisano Październik 1, 2019 Na herbacie? Samej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dejw Napisano Październik 2, 2019 Moźna ale raczej mało kg i długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Greys Napisano Październik 5, 2019 Nie na każdego zadziała tak jak by chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rącia Napisano Październik 8, 2019 A czy ta w torebkach jest dobra? Bo ta sama firma ma sypana i w torebkach to raczej powinna do torebek wsywać to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felka44 Napisano Październik 11, 2019 Super a ja nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Y37 Napisano Październik 13, 2019 Każdy może ale trzeba chcieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiona34 Napisano Październik 14, 2019 To taki cudowny srodek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darek7 Napisano Październik 15, 2019 Zaraz cudowny, wspomagający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadzik Napisano Październik 24, 2019 Troszkę dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fanka Napisano Październik 28, 2019 Mi trudno schudnac 5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyr Napisano Październik 30, 2019 Wiadomo to nie dieta cud ale wart sie wspomagac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwaKaa Napisano Listopad 4, 2019 A czereona herbata i grejfryt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roni Napisano Listopad 9, 2019 Dobre są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loli Napisano Listopad 10, 2019 Najlepiej oczywiście wody niegazowanej. Dlaczego? Tłuszcz rozkładany jest przy udziale wody i bez wody nie ma odchudzania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaorir Napisano Listopad 10, 2019 Tutaj jest fajny sposób by schudnąć, sama korzystałam dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sar Napisano Listopad 23, 2019 Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aliona Napisano Listopad 24, 2019 Ja szukam czerwonej dobrej i nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ujko Napisano Grudzień 9, 2019 Jakas nazwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość totika Napisano Grudzień 10, 2019 Ja szczerze mówiąc dokonując wyboru nie bardzo miałam wenę, żeby zagłębiać się szczegółowo w rankingi, których w internecie jest mnóstwo. Poszłam na łatwiznę i kupiłam Sap Zeegma, bo mam od nich odkurzacz i jestem zadowolona, a ceny nie zwalają na kolana, jak w przypadku niektórych marek. Wyciskarka spełnia oczekiwania, które miałam w stosunku do takiego sprzętu - robi dobry sok, można wybrać różne konsystencje (dzieciaki wolą bez miąższu), łatwo się myje, nie jest głośna (bez problemu mogę używać, jak dzieci śpią). Mały bonusik to dołączony bidon, w którym ja biorę sok do pracy, choć wolałabym by był szklany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felka Napisano Styczeń 5, 2020 Pamietajcie najlepsza sypka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach