Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Chcialam Was prosic o udzial w ankiecie , prosze o podanie odpowiedzi TAK lub NIE pytanie brzmi : CZy powinnam teraz zjesc cala paczke pysznych ciasteczek maslanych ? ( Jestem na diecie i schudlam 14 kg od polowy stycznia , mam dzis taki dzien ze slodycze mnie przyciagaja :O ) prosze o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serenita 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 jak już to max 5!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja jestem na nie 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 :)nie zatrzymam sie na 5 :( albo cala paczka albo ani jedno :O slina mi cieknie po brodzie na sama mysl :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szerokiwas Napisano Kwiecień 17, 2007 Nie zyjesz po to, zeby soebie tylko odmawiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss sweet-honey 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Ani jednego ! Nie marnuj tego, na co tak długo walczyłaś ! Przypomnij sobie, co sobie obiecywałaś, ile już przeszłaś ... potem Cię brzuch rozboli :/ przyjemnie będzie ? Lepiej wyciśnij sobie soczek i wypij :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 podoba mi sie ostatnia odpowiedz ide zrobic kawke i pozrec te biedne ciasteczka :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss sweet-honey 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 Wywal, schowaj, nie wiem ... wyjdź z domu i daj biednemu :O cokolwiek, byle tylko byś się na nie natykała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dvfdbdbdb Napisano Kwiecień 17, 2007 jedz bardzo powoli,delektuj sie,gryz długo...a potem pocwicz cos,wyjdz na spacer itp:) takie pojedyncze napchania nie sprwiaja,ze tyjemy od razu,wazne bys potem dalej byla na diecie jakby nigdy nicf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 tzn mialam na mysli odpowiedz \"szerokiwas\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 od jutra znow bede na diecie nie zlamie jej zasad az do 13 maja ani nawet raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szerokiwas Napisano Kwiecień 17, 2007 Wazne pytanie - czy bedziesz miala wyrzuty sumienia po ich zjedzeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mroczek r. Napisano Kwiecień 17, 2007 to ja tez mam pytanie : puscic baka czy nie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szerokiwas Napisano Kwiecień 17, 2007 pusc pszczole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 napewno bede miala wyrzuty sumienia :( czesto zdarza sie ze mam napady kompulsywnego obrazstwa a pozniej prowokuje wymioty i wmawiam sobie ze wszystko Ok i ze nie przytyje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss sweet-honey 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 też tak mam ;] ale lepiej, jak ktoś radził ... wyjść potem na spacer . Tylko faktycznie nie jedz szybko, gryź i miel dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 dzis ostatni raz zlamie diete OSTATNI przyrzekam i biore Was na swiadkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szerokiwas Napisano Kwiecień 17, 2007 Eh ... to niedobrze ... ale jak sie zmiescisz w limicie kalorii to przeciez nie przytyjesz. Jeszcze nie jedz za duzo na raz, tak do 500kcal bedzie OK. Cistka pewnie podniosa szybko poziom cukru we krwi, zatem dorbze by bylo jakbys 45 minut po och zjedzeniu poskakala sobie troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 dzieki za udzial w mojej ankiecie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciastka bleee Napisano Kwiecień 17, 2007 zjedz, to ty utyjesz a nie ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 i tak je zjesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 juz zjadlam :( ...i zwrocilam :( nie moge tego powstrzymac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuuuuj bleeee ochyyyyda Napisano Kwiecień 17, 2007 :-o :-o :-o jakie wy jestescie obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach