Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzcie mi

Czemu puszczalskie kobiety mają czelność zaczepiać porządnych facetów? I zatają

Polecane posty

Gość Powiedzcie mi

przed nimi swoją czarną przeszłość i teraz udają święte? Czemu bezczelnie chcą im niszczyć życie? Zanarzyło się wam ladacznice i kłamczuchy ustatkowanie u boku wartościowego mężczyzny, ale nie dla psa kiełbasa! Won od porządnych facetów, nie zasługujecie na nich! Nie pchajcie się z butami w ich życie, niech oni szukają sobie kobiet na poziomie, a wy lalunie szukajcie sobie alfonsów, złodzieji, narkomanów i dilerów. Niech będzie sprawiedliwie

Gość ale generalnie to o co chodzi

Gość rusz makówką
ale jeśli taki facet bedzie błagał taką "ladacznicę" żeby z nim była, bo np przy Tobie 3xdziennie umiera z nudów, to co ona biedna ma zrobic????

Gość mkcvn
i vice-versa... czemu faceci o baaaaardzo bogatej przeszłości mają czelność zaczepiać porządne kobiety?:O

Gość Powiedzcie mi
Jestem facetem i zostałem zrobiony w balona. Zakochałem się, zaangażowałem uczuciowo, a potem przez przypadek wyszło szydło z worka o przeszłości mojej patnerki. Rozstałem się z nią, to już przeszłość, ale mimo wszystko było to dla mnie przeżycie bardzo bolesne

Gość Patryk-DDDDD
Moim zdaniem partnerzy właśnie powinni się tak dobierać: porządny z porządną, latawiec z latawicą. Ludzie byliby szczęśliwsi i bardziej dopasowani

Gość a jeszcze..
facet z facetem akobieta z kobieta

Bo dużo kobiet wyznaje pogląd że liczy się tylko dzień dzisiejszy a przeszłość nie ma znaczenia. Zwłaszcza gdy ta przeszłość nie jest zbyt ciekawa. One po prostu szukają najlepszego samca. Tak są skonstruowane. A jak sprawdzić który samiec najlepszy? No trzeba się z nim przespać.

Gość juierfsf
podobny temat juz tu jest hmmmmm dzis to chyba temat na topie:D

Gość a wy pewnie tacy święci
:):)

Gość Beattffka
ale ona Cie zdradziła?Co ma do tego przeszłość włąsnie przeszłość a nie terazniejszosc jesli teraz jest w porzadku to w czym problem wazne ze badac z kims zwiazanym uczuciowo być mu wiernym co ma do tego przeszłość?

Gość dziwne to wszystko
beattffka, ale chyba przeszłość sporo może powiedzieć o człowieku......

Gość Beattffka
no owszem moze wiele powiedziec o człowieku ale skoro ta dziewczyne poznał i pokochał to jakie ma znaczenie jej przeszłość chyba lepeij jak sie zmieniała na lepsze niz z fajnej osoby stac sie kims niewartosciowym

Gość dziwne to wszystko
a czy nie lepiej mieć od razu kogoś bez przeszłości, kto nie ma takich doświadczeń? jaką masz gwarancję, że ta kobieta po jakimś czasie znowu się nie zmieni, wróci do dawnych "nawyków", może jej zacznie brakować tego co było w przeszłości, to nie takie proste najpierw zmieniać partnerów jak rękawiczki, a później wytrwać u boku jednego...

Gość Beattffka
a moze lepeij poznac paru miec jakies doswiadczenie i wybrac najlepszego któregos ie pokocha i z nim spedzic zycie.Ludzie sie zmieniaja czasem potrzeba czasu aby dojrzec i zrozumiec pewne sprawy a lepeij moim zdaniem byc z kims krótko i zakonczyc znajomosc jesli nie kochamy tej osoby niz ciagnac bez sensu to dla mnie bardziej rozsadne postepowanie

Gość dziwne to wszystko
no dobra, ale w takim razie niech taka doświadczona lalunia szuka sobie faceta po przejściach:O

Gość Beattffka
co rozumiesz pod pojeciem po przejsciach?

Gość dziwne to wszystko
ile ty masz lat, że muszę ci to tłumaczyć?

Gość pomaranczkaa...
wcale to nie dziwne panienki zmieniaja facetow a faceci panienki. nie jest tak latwo trafic na odpowiednia dziewczne lub faceta. nie kazdy ma to szczescie odnalezc druga polowke. porostu miles pecha. co ci ona takiego zrobila ze z nia zerwales??

Gość Kunegunda28
no własnie lepeij zerwac z kims niz byc z osoba której sie nie kocha a nie zawsze od razu trafia sie na ta jedyna osobe wiec niektóre osoby dłuzej szukaja co w tym złego kazdy ma prawo wyboru

Gość Powiedzcie mi
Była bardzo łatwa, sex to dla niej częto była zabawa bez uczuć. Poza tym spotykając się ze mną zdradziła swojego faceta z którym wówczas była

Gość dziwne to wszystko
tu nie chodzi o szukanie, ale o puszczanie się z byle kim...:O tylko dla seksu...

Gość Kunegunda28
no chyba ze tak a ile macie lat?I jak długo ze soba byliscie?