Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyyytajjącaa

mdłosci i brzuszek

Polecane posty

Gość Pyyytajjącaa

Mam 2 pytania. Moze wydadzą sie Wam śmieszne jednak dla mnie są wazne 1) kiedy zaczynają sie mdłości? w którym tygodniu? 2) czy w 6 tygodniu moze pojawic się juz brzuszek? Dziękuje :)

co do mdlosci i brzuszka to indywidualna sprawa bo np. ja nie mialam mdlosci jak zaszlam w ciaze tylko bardzo duzo spalam. brzuszek skolei pojawil i sie dopiero w 4-5 miesiacu a przeciez niektore dziewczyny szybciej sie zaokraglaja. takze nikt nie udzieli ci dokladnej odpowiedzi bo takie objawy moga wystepowac roznie. naprawde.

Gość danuskaka
ja pierwsze mdlosci mialam jeszcze przed terminem @, pozniej na dobre przyszly w 6-7 tygodniu a brzuszek ciazowy zaczal byc widoczny w 6 miesiacu

Gość tttew
Hej!!!! U mnie 13 tydzień a brzuch jest tak widoczny jak w zaawansowanej ciąży, czasem zastanawiam się czy lekarz się, aby nie pomylił z obliczniem terminu.To moja druga ciąża, w pierwszej taki brzuch miałam,ale w 5 miesiącu.Mdłosci miałam, ale już minęły.Zaczęły się na początku ciąży gdzieś 5-6 tydzień.Myślę jednak,że mdłości jak i wielkość brzucha to kwestia indywidualna.Dodam jeszcze,że moja koleżanka ma razem ze mną termin na końcówke pażdziernika a brzucha w ogóle nie ma, kto nie wie to by nawet nie zauważył u niej ciąży.Pozdrawiam;-)

Na mdłości cierpiałam na początku - między 6 a 12 tygodniem. Brzuch mam widoczny dopiero od niedawna, od dwóch, może trzech tygodni - a jestem w 6. miesiącu...