Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie..........

Lepiej wkładać push upy i inne powiększające bajery czy chodzić bez ibyć płaską

Polecane posty

jak wyżej!mam już dość zsuwających się przeklętych powiększających staników bo prawda taka że nie mam na co ich założyć!!ciekawa jestem co panowie pomyślą widzac płaską dziewczynę bez stanika w obcisłej koszulce:)

Gość majster
bez oszczedzisz sobie problemow pozniej :p

Gość ***********
i bledy ortograficzne:D:D:D

majster o jakich problemach mówisz?

Gość grytre
ja tez nic nie mam , ale bez stanika to tylko po domu chodze:) zawsze kupie takie w ktorych w miare normalnie wygladam i ludzi na ulicy nie odstraszam:)

*********** polonista się znalazł;)

Gość wkładaj wstrzykuj ...
i pędź z ogłupiałym motłochem ... komuna w porównaniu z ddd.kracją była idealnym ustorjem ... a na pewno mniej fałszywym ...

Gość majster
poznasz faceta i zalozysz tu temat "mam maly biust, ale nosze pushupy, co sobie pomysli moj facet, jak mnie zobaczy bez stanika" a tak, jak juz sie toba zainteresuje, to bedziesz wiedziala ze podobasz mu sie taka jaka jestes ;)

grytre to tak jak ja!!tylko że ostatnio kumpela zrobiła mi zdjęciówkę z profilu (gdy mialam wydawało się właśnie fajny naturalny stanik) i jak to zobaczyłam na kliszy to mało nie padłam na cycki( a raczej na klatkę piersiową:))to było tak strasznie widać że aż ......

majster wyobraź sobie że faceta mam już od kilku lat i wiem że podobam mu się taka jaka jestem, ale nie o to chodzi!! lubię czuć się atrakcyjnie i kobieco dla siebie samej i dlatego pytam o reakcję facetów na takie zjawisko jak płaska, pewna siebie dziewczyna!

Gość grytre
ja tam "dobrze" w tych stanikach wygladam, jakos mi nie przyszlo nigdy doglowy ze zle:) kupuje satniki jednej firmy i one mi odpowiadaja

Gość grytre
nie jestem facetem ale ci napisze ze dla nich najwazniejszy jest duzy cyc, no dla 90% , mam swoje lata i wiem co pisze, takie jest zycie

jeśli chcesz, aby się interesowali się toba faceci, któzy oceniają cię po tym czy jesteś "płaska" ...

Gość majster
no wlasnie... nie chcialem tego pisac dopoki nei majac pewnosci.... ale co cie do cholery obchodzi co sobie jacys obcy faceci mysla skoro juz kogos masz? :p :D

aaa.. jesteś płaska ... dla mnie nawet z poush up :P

Gość majster
ble... "nie chcialem pisac nie majac pewnosci"* ;)

Gość grytre
jestesci facetemi i nigdy tego nie zrozumiecie dobranoc 😴

Gość majster
no... za to widze ze ty wiesz o wiele lepiej ba, nawet procentowo potrafisz okreslic ilu facetow potrzebuje "duzego cyca" na moj gust wpadacie we wlasna pulapke ;) ale wasz wybor

pomyśleć że tavy tolerancyjni.....eh nie ważne życzę wam chłopcy dużych penisów!!!dobranoc:)

jeśli nie dla lesbijek te push up, to why not ? ;) może push up to jak u nas gruby portfel ? :D

dzięuję za zyczenia ... cieszę sie z tego , którego ma.... bez viagry i push up ... zwariowane reklamy i TV mieszją w główkach :(

majster a ty nie bądź taki mądry- wyobrażasz sobie nawet przepiękną dziewczynę która po ploaży chodzi w jednoczęściowym stroju bo nie ma o co zahaczyć bikini?chyba nie?

wkładaj wstrzykuj ... ten temat założony tylko z ciekawości bo w końcu po coś te forum istnieje, a głupiutkich co tylko w tv się gapią to poszukaj gdzie indziej a i tych wypchanych portfeli również..

To bardziej pojednawczo :) Na "oficjalne" okazje zakładaj, na prywatne nie ... I najważniejsze: w ogóle się tym nie przejumj :) 🖐️

Gość majster
hehe, ale dlaczego jestes taka agresywna? najpierw zadajesz pytanie, a potem masz do mnie pretensje jak szczerze odpowiadam? dobranoc..

Gość majster
i tak, wyobrazam sobie przepiekna nawet dziewczyne w jednoczesciowym stroju ale wolalbym w dwuczesciowym :p bo z tego co wiem bikini sie nie zahacza, tylko zawiazuje

Gość nie noooooo
laska, olej to, ja tam lubie swoje 75 b, i mam gdzies to co inni myslą na temat moich piersi, jest to tzw. rozmiar sportowy z większymiu cycuchami też sa problemy ale nie natury estetycznej ale zdrowotnej i komfprtowej:) spokojnie mozesz chodzic bez stanika, jesli mas zna to ochte.no moze jest jeszce na to troszke za zimno....ale smiało!!

Wcale nie jest agresywna :) Wręcz przeciwnie ... Zero ze mnie psychologa, ale w odpowiedzi na mój prowokacyjny "test" zachowała się znakomicie w moim mniemaniu :) Pewna siebie, wartościowa, na luzie ... Obyś Autorko , miała tylk takie :"prblemy". Zreszta dobrze wiesz, że dla Ciebie to tez nie problem. A praede powiedziawszy, to "cycki" bardziej Ci "koleżanki/przyjaciólki" obgadają, niż faceci ;) Obys tylko takie "problemy" miała :) Gratuluję i .. bądź szczęśliwą sobą :) Miłych snów :)

Gość ta najlepiej push upy i inne
takie. Potem przed facetem się rozbierzesz i będzie zdziwko żeś płaska jak deska ;) On wtedy podniesie się i wyjdzie a ty będziesz musiała z tym żyć :D