Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive

prezent dla przyszlego tescia

Polecane posty

Gość vive

W sobote zostalam zaproszona na imieniny do przyszlego tescia i nie wiem co mu kupic. Czy wypada dac jakies kwiaty?

Gość trudne pytanie
Ja bym podarowała butelkę dobrego wina (dowiedz się w czym gustuje).

Gość ojejuu
rzeczywiscie trudne pytanie, nie widziałabym co dac, a pbyc moze w lipcu bede miec taki sam problem :?

Gość vive
Alkohol raczej odpada. A co z kwiatkiem, jakim egzotycznym jednym z przybraniem? Ja nie znam wlasciwie tego faceta. Czasem ojcu czy narzeczonemu ciezko mi cos kupic.

Gość dobra nasza
butelka dobrego alkoholu to niezly pomysl. ale jezeli w Twoim przypadku odpada, to moze jakies ladne pudelko smacznych czekoladek?

Gość dobra nasza
no i stalo sie - Myrevin oszalal :D

Gość książka jest
uniwersalna. Najlepiej taka, która została nagrodzona Nike wtedy nie ma obaw, że posądzą Cię o zły gust, bo oceniło ją gremium speców. Najwyżej mu się nie spodoba.

najlepiej zapytaj narzeczonego w czym gustuje jego ojciec, kwiaty moga byc, ja swojemu tesciowi zawsze kupuje czekoladki a mój mąż daje mu jakis alkohol, to i tak dobrze bo tesc o moich imieninach nigdy nei pamieta,co w sumie to nawet mi na reke bo nie musze patrzec na niego :P

Moze najpierw porozmawiaj z narzeczonym, o tym czym interesuje sie jego ojciec;):) Powiem Ci, ze ja zawsze mam problem z "meskimi" prezentami:O

Gość vive
No wlasnie ja tez zawsze mam problem z czyms dla faceta. Nie moge spytac narzeczonego bo jak zwykle powie zebym nic nie kupowala. czekoladki to dobry pomysl, sa bezpiecznym prezentem bo kazdy lubi slodycze (on tez). Dzieki :)

kwiatek i czekoladki to w sumie taki uniwersalny prezent ja mojej tesciowej ostatnio kupilam czekoladki a zamiast kwiatka kupilam ananasa, owinęłam kolorową folią, zawiązałam kokardką i wygladal jak kwiatek doniczkowy, tesciowej pomysl z ananasem bardzo sie spodobal a naprawde trudno ją zadowolic, ale czy wypada dac przyszlemu tesciowi to zalezy od jego poczucia humoru, jesli to starszy poważny pan to pomysl odpada, najlepiej wtedy ogromniasty bukiet z gerberów lub anturium :D

Gość Kosmooosik
również jestem za winem, ja kupiłam teściowej i była bardzo zadowolona. Postaw na takie z wyższej półki i będzie ok, mogę polecić Ci sklep wina.com.pl