Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czorcica

A JA WŁAŚNIE DZIS SIĘ..................

Polecane posty

Gość czorcica

.....urodziłam..............................o jasna cholera mam juz 21 latek hehehe...........wszyscy mówia ze po 20stce to juz leci..........teraz sie przekonam hehehe...........no to sto lat sobie samej....buhehehehehe ;P ;P ;P ;P ;P

Gość czorcica
tak myslisz????hmmmm.......może faktycznie skoczę...........przemyślę to..........;P

Gość czorcica
a moze powinnam połozyc sie juz do trumny i czekać na żniwiarę z kosą...............:P...

Gość me to you
Sto lat!!!!!!

Gość czorcica
hahhahaha................ale super bede mieć profesjonalny makijaż jak będę wchodzić oczywiscie do nieba:P ale wiesz mam dzis urodziny wiec chce po promocyjnej cenie:P ............no to oddaje sie w twoje ręce.......:P

Gość czorcica
me to you------>dżemkuje:P

Gość czorcica
teeee.... krecik co ty??!!!przeciez napisałam ze mam isc do nieba.....jak bym oddała sie tobie to zapewne by mnie nie wpuścili tylko poczęstowali kopasem w dupasa:P...

Gość czorcica
dobra miło było dziekuje za propozycję ale teraz spadam na baaaaaaaaaardzooooooo nudneeeeeeeee wykłady.........nawet w urodziny człowiek nie ma spokoju............no to narkoza:P

narkoza? :-0 kurwa, coraz prymitywniejsza ta młodzież :-0 starzeje sie jak nic :-0

Gość sexihexi
starosc nie radosc- mlodosc nie wiecznosc

Gość czorcica
laluna-----dżemkuje mózina------->tobie tez dżemkuje za komplement a juz myslałam ze weszłam do grona starych dup......a tu prosze takie zaskoczenie czyli jednak jeszcze młodzież..............w takim razie jak nie narkoza to do widzenia....aha ale wyraz "kurwa" też zalatuje troszkę prymitywem.........:P

Gość najlepszego......

Życzę mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji, dużo śmiechu i radości, wiele seksu i miłości.