Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwna Euro 2012 w Polsce

Jestem przeciwna organizacji Euro 2012 w Polsce

Polecane posty

A ja trzymam kciuki abyśmy Nie wygrali organizacji Mistrzostw Europy w piłce nożnej w 2012 roku!!!Po co nam te mistrzostwa,niby jakąs czesc pieniedzy na budowe stadionow otrzymamy od UEFA ale i tak wtopimy kolosalne kwoty w bezsesowna budowe stadionow.Niby ludzie budujacy te stadiony beda mieli zatrudnienie ,ale co to bedzie za praca za 1000zł,bo watpie aby płacono ponad 2000zwykłym pracownikom.A co z tymi stadionami ktore zostana wybudowane,przecież one sie zmarnuja,bo nie bedzie pieniedzy na ich utrzymanie.

Podajcie przykłady korzysci jakie mogą być jakbysmy zorganizowali mistrzostwa w Polsce?

I co z tego ,ze handel ,gastronomia,hotele zarobia,ale poxniej,przez lata nic nie bedzie sie dzic na tych stadionach ciekawego.Nie bedzie pieniedzy na ich utrzymanie

Gość ZAOSZCZĘDZĘ NA BILETACH
lotniczych, autokarowych itp. bo nie będę sie musiał szlajać po Włoszech czy Chorwacji

{ Na razie sprzedano prawie 700 tysięcy biletów na zawody olimpijskie. Celem organizatorów jest sprzedanie 850 tysięcy wejściówek. Dotychczas kibice zostawili w olimpijskich kasach 59 milionów euro, czyli 91 procent spodziewanych wpływów. } A cytata pochodzi stąd. http://turyn.sport.wp.pl/kat,44316,wid,8176214,wiadomosc.html?ticaid=13968

Autostrady sa wazniejsze od Euro 2012

Rozwój infrastruktury drogowej, hotelowej i stricte sportowej , bodźce ekonomiczne do rozwoju miast i poszczególnych regionów i w końcu promocja i pokazanie się w Europie, żeby te tępe niedouczone społeczeństwa nie myslały w dalszym ciągu, że po Polsce spaceruja białe niedźwiedzie i że większy ciemnogród panuje choćby w austriackich i niemieckich wioskach. :)

nosze buty po dziadku na codzien, ale w niedziele zakladam wyjsciowe cizemki do kosciola sfinansowanego z publicznych pieniedzy na czesc i chwale JP II. uwazam ze na to powinno wydawac sie panstwowe pieniadze.

Mistrz wierzysz w to,ze dzieki organizacji Euro poprawi nam sie stan drog:-)mozliwe,ze tak a,le tylko w tych okolicach w ktorych beda odbywały sie mecze a straca na tym inne miasta

do lez bawia mnie wszelkie proby organizacji jakichkolwiek zawodow w Zakopanem. Bo niby jak? Niby gdzie? Jaka tam jest baza? A zawodnikow chyba helikopterami trzeba by bylo przywozic...

JPII nigdy nie lubiłam i nie lubie,wiec podszywaczu z wiara mnie nie mieszaj bom ateistka:-)

Gość SIĘ NIE ROZUMISZ
ja mam w dupie piłkę nożną nic mnie to nie obchodzi ale takie imprezy są zawsze promocją dla kraju w którym się odbywają nawet jeśli nie zwrócą się wprost i odrazu każdy pozytywny kontekst w jakim się wymienia Polskę jest z kożyścią dla całego państwa i jego obywateli

{ ja mam w dupie piłkę nożną } No, no. I jak ci się z tym żyje ? :o Mnie ona po prostu nie interesuje.

Gość SIĘ NIE ROZUMISZ
korzyść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam się siebie boję :(

Niech nasz kraj zasłynie z czegos innego,z tego,ze mamyt super drogi,ze pokonalismy bezrobiocie,ze nasi nie myusza wyjezdzac z Polski za praca,ot to byłaby promocja a nie Euro 2012 i potem jeszcze wiecej długow

Gość SIĘ NIE ROZUMISZ
Chciałem napisać dosadnie :D (żyje mi się z tym dobrze :D ) dla uwypuklenia sensu

Jestem ateistka i budowa kosciołow mnie tez nie cieszy a,le Euro 2012 uwazam za niewypał.Przerost Polskiej ambicji

Gość SIĘ NIE ROZUMISZ
Ale jedno drugiemu nie przeszkadza można organizować Euro ileś tam i budować drogi to jest jałowa dyskusja...

dlaczego zaraz koscioly? NIe lepiej dokonczyc autostrady, ktore zaczeli budowac zanim rozkradli przydzielone na ten cel pieniadze? Taka promocja, jak MISS WORLD buahahaha... Polacy beda potrafili to wykorzystac? Czy znajda sobie kolejny powod by rozkrasc co se da?

NIech nasi Polscy piłkarze lepiej sie pokaza na Euro 2012 i zdobeda chociaz brązowy medal to nas Polakow i Polske rozsławia,bo coz jak bedzie u nas Euro 23012 jak Polscy piłkarze odpadna po 3 meczach:-)

Gość fajniuutki
powiem Ci, ze z ekonomii to z Toba gorzej niz zle. Wszystkie takie imprezy to zyski w milionach euro podczas samej organizacji. Wazne tez jest dodatkowo zwiekszenie zainteresowania krajem i darmowa reklama wplywajaca na nastepne lata. Skoro nawet tego nie potrafisz zrozumiec to nie dziwie sie, ze zarabiasz 1000 zl. Pozdrawiam

zyski dla kogo? Wirzysz, ze zarobione pieniadze beda zainwestowane w rozwj? Za krotko chyba mieszkasz w balaganie pod tytulem polska :O rozkradna, miliony schowaja do swoich kieszeni i tyle bedzie kraj widzial :P taki gest kozakiewicza od nowego dorobkiewicza. Juz widze te przekrety (w durnym miss world potrafili takie przekrety robic, jakby to byl konkurs porownywalny prestizem niczym Cannes), Polacy nie potrafia zajmowac sie takimi sprawami, nie potrafia organizowac! Zaraz musza dorobic sie, ukrasc, innego wyrolowac i pieniadze przeznaczone z UEFA rozeslac do swoich kieszeni...

Ja niec nie zarabiam ,bo nie pracuje :-) maz pracuje i nie narzeka na zarobki

ile ja widzialam poleglych projektow bo ten, ten i ten musieli na tym zarobic, to niestety, nie mam optymizmu w takich kwestiach, polacy nie dorosli jeszcze do kapitalizmu, w genach maja zakorzenione po dziadkach: wojenne kombinacje, jak nie ukradne, nie przezyje, jak nie zakombinuje, to mnie zabija... i po rodzicach: PRL znajomy znajomemu dla znajomej znajomego zalatwi i skombinuje, jak ty skombinujesz i zrobisz jakis walek... A i pradziadkowie: podczas rozbiorow kombinowanie polskich szkol, jakies kolaboracje i tym podobne sprawy... My to mamy w genach: kombonatorstwo i zalatwianie sobie dobr poprzez przekrety!