Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwna Euro 2012 w Polsce

Jestem przeciwna organizacji Euro 2012 w Polsce

Polecane posty

gdybym ja sama miala organizowac euro, to bym zorganizowala, bo bym nie kradla, powiem tak. Ale jaka mialabym pewnosc, ze np jeden z wykonawcow nie bedzie chcial mnie okrasc? a jak nieon, to podwykonawca, itd, prawdopodobienstwo, ze ktos zrobi przekret jest w polsce bardzo duze

Gość to może
najlepiej wszyscy uciekajmy z tej pipieprzonej polskiu bo normalnych ludzi tu nie ma. albo sie zabunkrujmy najlepiej bo prawdopodobieństwo że spotkasz debila jak wyjdziesz na ulice wzrasta. aha to lustra też trzeba wywalić:P:P:P:P

Gość to może
*Polski

Gość to może
si8e pakuj i wyjeżdżaj bo przyszłości tutaj nie ma. nic tylko zwiewać bo zaraz ten kraj runie normalnie. wszyscy źli władza zła, naród zły to co ty tu jeszcze robisz???

tak, jestem przekonany że Kwaśniewicki ze swoją ekipą oświeconych krętaczy są jedynymi którzy cokolwiek się znają na wielkich inwestycjach i na władzy.LFO Mielec. Jeszcze KLD i jego spadkobiercy wiedzą jak gospodarować.

daj na luz bo ci zylka peknie :P mowie jak jest, wierzysz, ze gdyby byly mistrzostwa w polsce, to wszystko byloby jak trzeba? Juz malysza zalatwili zwalniajac mu psychologa, bo zarabial wiecej niz trener T, takie mamy uklady i mentalnosc!

Gość to może
rozpierdala mnie takie podejście. kurwa ktoś chce zrobić coś dla tego kraju jakoś go wypromować a zaraz sie znajdą tacy co powiedzą że to wszystko jest bez sensu bo ludzie sie nie nadają bo władza sie nie nadaje... może kurwa sie zastanówcie nad sobą zanim cały kraj skrytykujecie do cholery

Gość Jasia Fasolowa
nie jestem przeciwna. ale tak mysle , ile to przekretow bedzie a potem komisji sledczych d/s naduzyc. bo polaczki w bialych niedopranych skarpetkach znow cos rozkradna i kogos przekreca. najgorsze z dziada pany. a i za duzo bedzie tych co rzadzic chca a malo tych , ktorzy pracowac beda . i slusznie . za grosze?

Gość to może
i nikt nie mówi żże euro wszystko załatwi ale może lepiej coś spróbować zrobić niż siedzieć z założonymi rękami i wszystko krytykowac

przeciez każda wioska olimpijska lub cokolwiek budowanego na azawody o sportowe o takiej randze zostaje na zawsze to wszystko co zbudujemy na euro 2012 zostanie dla nas , a nie zbudujemy z własnych tylko pieniedzy w końcu mielibysmy normalne stadiony , chciaz kilka nowych dróg i kilka innych rzeczy z infrastruktury a taka impreza to naprade napływ wielkich pieniędzy dla nas ......dla hotelarzy, restauratorów itd...... nie rozumiem jak mozna byc przeciw ...........

Gość to może
napewno??? bo mi się wydaje że dla ciebie cała ta Polska to banda krętaczy i złodzieji wieć co ty chcesz promować z takim podejściem

ja jestem za, ale wiem, ze i tak i tak nie wszystko zostanie zrobione tak jak powinno. pamietacie pierwsze zawody w skokach w Zakopcu? Ludzie spadali na stok, bo polacy nie wiedzieli jak zabezpieczyc teren, wdarli sie bez biletow, bo nie zapanowali nad tlumem, ktory rozwalil plotek :P

a teraz są to najlepsze zawody w całym cyklu. Robić, popełniac błędy,naprawiać je, wyciągać wnioski dążyć do perfekcji. Jednak można coś zrobić w Polsce co jest wzorem dla innych!!! Więcej optymizmu jeszcze raz:)

i nie sa najlepsze, po ostatnich federacja wogole chciala odwolac konkurs, takie warunki zrobili, bo stwierdzili, ze sa tak genialni, ze juz im wszyscy moga naskoczyc. Byly potezne zaniedbania.

ja czasem ma wrażenie ,ze przeciwnicy to tak naprawde nie rozumieja praw rynku :) bo zakładaja ,że oni nic z tego nie beda mieli , a fakt ,ze wlasciciel knajpki w okolicy zarobi mała fortunke tylko go doprowadza do szału ;) to taka nasza mała przypadłość .....

NAJWIEKSZA PROMOCJA POLSKI BYŁABY WTEDY GDY NASI PIŁKARZE ZDOBYLIBY CHOCIAZ TRZECIE MIEJSCE W TYCH MISTRZOSTWACH I NIE WAZENE W JAKIM KRAJU TE MISTRZOSTWA SIE ODBEDA OBY NASI PIŁKARZE WYKAZALI SIE UMIEJETNOSCIA GRANIA I ZWYCIEZANIA.

Stawiam ,ze Wegry z Chorwacja wygraja..ciekawe czy zgadne:-)

Gość agatka87
ech ja nie wiem czego ty sie koleżanko boisz. te stadiony to ci w salonie bedą budować czy co?? bo nie bardzo rozumiem. jestem z małego miasta i kilka lat temu sprzadano u mnie stadion pod supermarket a teraz wszyscy są źli że stadionu nie ma. a za Euro 2012 idzie sporo możliwości i te kilka stadinów które moga poźniej stać bezużytecznie (w co szczerze watpię, bo kto majac do wyboru nowy stadion a stary wybierze stary??) jakoś mi różnicy nie robi.jak nie widzisz korzyści to mi cię trochę szkoda.nie no przepraszam ty je widzisz ale co one znaczą w porównaniu z zaniedbanymi stadionami...buhahaha. poza tym czy nie fajnie by było gdyby nasi zajęli to 3 miejsce u nas?? ech pomarzyc dobra rzecz:)

Też nie rozumiem zdania założycielki topiku ... przecież gdyby zorganizowano u nas EURO 2012 wyszło by to nam tylko na plus ... unowocześnili by w końsu infrastrukture w naszym kraju ... Chcesz żeby Polska się cofała, a nie rozwijała ???

OK.NIech Wam bedzie.jak wygramy organizacje to skontaktujemy sie po roku 2015 i wymienimy poglady na temat czy zorganizowane mistrzostwa pozytywnie wpłyneły na Polske i Polakow :-)Pozyjemy,zobaczymy:-)

Gość wszyscy normalni sie ciesza
nie moge, stadiony sie zmarnuja bo nie bedzie pieniedzy na ich utrzymanie? modernizowanie tych starych stadionow, ktore wygladaja jak kurniki zeby dostosowac je do ciagle ewoluujacych wymagan fifa i uefa kosztuje krocie wiecej! a 4 miasta jedynie maja goscic mistzrostwa, plus dwa miasta w zanadrzu = 6 stadionow, to jest jedynie czubek gory lodowej, bo prawdziwy rozwoj nastepje w infrastrukturze drogi, porty lotnicze, hotele, centra handlowe i sportowe (projekty sa stworzone nie tylko pod katem pilki noznej) praca nie tylko dla robotnikow budujacych drogi i hotele, ale tez rozwoj turystyki, terminali lotniczych, to jest duzo miejsc pracy nie tylko do okresu mistrzostw budowa drog chyba bedzie najbardziej wymiernym i namacalnym dowodem na to ze oplacalo sie te mistrzostwa brac spytaj portugalczykow co oni mysla o mistrzostwach, co im po nich zostalo

Gość cala gora barwnikow
Wydając niekontrolowane lecz regularne pomruki odbytnicą wyrażam zdecydowaną dezaprobatę dla decyzji o zorganizowaniu Euro 2012 w Polsce, obserwujac jednocześnie przez teleskop zainstalowany na dachu osiedlowego sklepu garmażeryjnego tarczę księzyca, rozmyślajac przy tym nieustannie o ostatniej wizycie w zakładzie fryzjerskim, którą zakończyłam tarzaniem sie w ściętych włosach poprzednich klientów i wykonaniem numeru Ireny Santor "Już nie ma dzikich plaż". :classic_cool:

Gość MAMY EURO 2012
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1