Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tigra.

jak coś umiera w związku ...

Polecane posty

Być może :) Czasami jednak stwierdzenie \"idealista/tka\" ma wydźwięk pejoratywny. I oznacza kogoś, kto nie ma tak naprawdę pojęcia o życiu i świecie. Bo jego życie składa się z ideałów, które nijak nie przystają do rzeczywistości. Poczułam się niepewnie. Słowo mówione ma tę przewagę nad pisanym, że intencje mówiącego widzimy w gestach, oczach... a tu zbiór literek :) Pozdrawiam wszystkich 🌻

zielony groszku -- :) niepotrzebnie , poczulaś niepwenie,. a co wyjasnienia slowa pejoratywny to dziekuje ,. oczywiscie za wyjasnienie,.

Gość Amicca
Zielony groszku,nie chciałam Cię urazić.Jeśli się tak stało-wybacz.To co napisałaś jest piękne ,lecz tak mało realne...Przynajmniej dla mnie.

Gość Amicca
I przepraszam,że się tak spoufalam,ale piszemy w jednym temacie i myślałam,że będzie miło🌻

Gość podniesc trzeba

Gość znow podniesc trzeba

Gość jedna z wielu ...
Może dobrze, że ktoś podniósł. Związek był przed zdradą średniej jakości, ale był. Po zdradzie, wybaczyłam on nawet o niej nie myśli. Ale we mnie coś zgasło. Ot po prostu koniec. Czuję, że coś co nazywamy miłością wypaliło się. Jest przyjaźń, zrozumienie, dziecko, rzadko seks, ale nie mam miłości. Nie umiem wykrzesać z siebie troski , czułości, chęci przytulenia się. Niesamowicie ciężko żyć w takim układzie.

Gość podniosę
Może u kogoś też coś umiera ...