Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuuusia

pomozcie !!

Polecane posty

pomozcie mi bo zaczynam sie powoli denerwowac, okres spoznia mi sie 4 dni. tylko chodzi o to ze nie mam zadnych objawow ciazy a najlepsze w tym ejst to ze nie wspolzylamz moim chlapakiem, jedyne co nam sie zdarzylo to to ze raz mi \\\"wlozyl\\\" ejsli rozumiecie co to znaczy. niby moj sluz jest taki jak przed okresem bo nie widac go wogole na majtkach albo jest go naprawde bardzo malo i nie ejst rozciagliwy. aaa tak wogole to ten cykl byl bardzo dziwny bo miesiaczka bardzo dlugo trwala a potem bylo takie plamienie. o ile dobrze sobie przypominam to rok temu \\\"na wiosne\\\" tez tak mialam. mam nadzieje ze ktos mi to wyjasni bo juz nie wiem co amm o tym myslec...

powiem tak...teraz jest przesilenie wiosenne i moga pewne anomalia w twoim organizmie wystapic...ale jezeli bardzo sie martwisz to idz do pierwszego lepszego laboratorium prywatnego i zrob sobie test na krew ciazowy oczywiscie cena ok 30 zl i za pare godzin bedzie wszystko jasne.

Gość jusiek
albo zrób sobie test

bo wiecie, troche chorowalam z tydzien temu i chyba tego nie boleczylam bo nadal mnie kaszle i takie tam. to moze miec wplyw ?