Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EricaBadu

C I L E S T - czy ktoś zażywał ????????

Polecane posty

Dziewczyny czy któraś z Was brała te tabletki? ja zaczynam od przyszłego miesiąca i ciekawa jestem jakie macie doświadczenia \"z nimi\" ;)

co konkretnie chciałabyś wiedzieć? brałam je 4 lata więc coś wiem na ich temat :)

chciałam wiedzieć czy nie powodują żadnych skutków ubocznych - wiem że to indywidualna sprawa, ale zawsze lepiej usłyszeć \"ze są świetne\" -dzieki :) będe spokojniejsza

a ja brałam go przez ponad rok i zrezygnowałam dlatego, że miałam po nim stany depresyjne i obniżone libido. Na różne kobiety może działać inaczej...

a czy one w ogóle jakoś wpłynęły na Wasz organizm? Zauważyłyście jakieś zmiany po rozpoczęciu ich zażywania?

powiem tak : są naprawdę dobre i nie miałam żadnych nudności itp. druga strona medalu to te,że po ich odstawieniu (odstawiłam je rok temu) straciłam ponad 7 kg zaledwie w ciągu miesiąca... zmalał biuścik,tyłek i bioderka i moja kobiecą figurkę szlag trafił nagle zostałam chudzielcem... jednak co hormony to hormony... pamiętaj też o tym,że to sprawa indywidualna i Twój organizm może zachować sie zupełnie inaczej :) ogólnie polecam :):):)

ok zobaczymy jak będzie ze mną - mam nadzieję że wszystko ok:) dzięki za odpowiedzi- pozdrawiam ;)

aha i jeszcze takie pytanko : ile trzeba wziąć tabletek żeby mieć pewność że one spełniają już swoją role ?

Od 15 lat z przerwa 2,5 letnia zazywam cilest i te tabletki na moj organiznm dobrze wpływaja.Robie co poł roku USG piersi,narzadow rodnych i wyniki sa w porzadku,takze wyniki prob watrobowych i krwi mam w porzadku

jem je ok 9miesięcy są ok. juz pierwsza tabletka chroni Cię przed zapłodnieniem-po 4 godznach od zażycia. Jesli nie wymiotowałaś i nie miałaś biegunki ani nie zażywałaś antybiotyku.....

A czy przed przepisaniem tabletek dostałyście skierowanie na jakieś badania dodatkowe? Ja zapytałam o to mojego ginka a on powiedział że nie ma potrzeby, chyba że byłabym 35-letnią kobietą nałogowo palącą papierosy albo pijąco alkohol, tudzież po przebytej chorobie zatoru żył. Następnie stwierdził że do powyższego opisu nie pasuję, więc badania są zbędne. . .

Gość peppi
sprzedam dwa listki za 35 złotych. pepi76@tlen.pl

Gość trzygwiazdki
Ja bralam pare miesiecy cilest, ale mialam niepohamowany apetyt na wszystko co nadaje sie do jedzenia. Z moja kolezanka bylo tak samo. Do tego doszly zmiany humoru, bardzo szybko sie denerwowalam. Ale kazdy organizm jest inny, sama musisz sprobowac, wtedy przekonasz sie czy sa dla Ciebie.

ja mam nieciekawe. bralam prawie rok i skonczylo sie z nadzerka.. ale tak jak widzisz po wypowiedziach.. u kazdej jest inaczej:)

Gość Kasiulek28
brałam 2 lata...apetyt koński, brak ochoty na sex, ciężkie opuchnięte nogi...przytylam 8 kg