Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muza

LG KG800 Chocolate

Polecane posty

Witam, Chciałabym dowiedzieć się czy w tym telefonie jest możliwość ustawienia wibracji razem z dzwonkiem (bo np. w samsungu można wybrać albo wibracje, albo dzwonek, albo najpierw wibracje a później dzwonek), a mi zależy na tym żeby telefon równocześnie dzwonił i wibrował. Drugie pytanie: czy można odebrać i zakończyć połączenie nie wysuwając klapki. Trzecie pytanie: czy ekran jest cały czas widoczny (np. godzina na ekranie, menu) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Anna

Gość sweetescape7
Oczywiscie ze jest mozliwosc ustawienia wibracji wraz z dzwonkiem. Raczej nie mozna odebrac i zakonczyc polaczenia nie wysuwajac klapki...:/ Tak mi sie wydaje ale nei jestem pewna bo zawsze wysuwam.. Niestety ekran nei jest widoczny. PO kilku sekundach jak sei nic nei robi po prostu wyswietlacz robi sie czarny i zeby go spowrotem wlaczyc musiz ponownie go wysunac. Aby zobaczyc wyswietlacz nie wysuwajac go mozna przycisnac przycisk z boku i wtedy sie wyswietla ( gdy dwa razy przycisniesz mozesz uzywac telefon nei wysuwajac go)

hmm. kochana albo wibra albo dzwonek niestety LG tak ma .... a co do reszty to mozna i nie nie caly czas