Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok w trampkach

Dziewczyny ktora z was wie lub sie domysla co to jest SPALONY?

Polecane posty

Gość szok w trampkach

i dodam ze nie chodzi o fajki :classic_cool:

mnie na sporcie nie zagniesz :P zwłaszcza jeśli chodzi o piłkę nożną ;) znam nawet wszystkie składy drużyn ehehehhe :classic_cool:

Gość zrobilam polowe ekstrakcji DNA
to taki piłkarz z Górnika Knurów

Gość jaktotak*
jeżeli chodzi o spalony w piłce nożnej to ja wiem ;)

Proste jak drut - spalony jest wtedy, kiedy sędzia spali za karę któregoś z piłkarzy miotaczem ognia - jest wszechwładny, więc może. Czasami, jak trafi się wyjątkowy nerwowy arbiter, pod koniec meczu zostaje tylko 5-6 zawodników :classic_cool:

Gość mystral
Eeeee to jest wtedy kiedy między bramkarzem a zawodnikiem drużyny przeciwnej nie ma zawodnika obrony lub innego od tej bramki, a pada podanie do zawodnika drużyny przeciwnej ? :-0

Gość ddqwd
NO JAK ZAGADASZ SIĘ Z KOLEŻANKĄ PRZEZ TELEFON A KOTLETY STAŁY NA OGNIU (LUB ŻELAZKO NA KOSZULI) dobra, dupku, wiem np czym jest spalony w piłce nożnej i co z tego? bardzo podekscytowany jesteś?

Gość mystral
czipsuś nie znasz się, spalony jest wtedy, kiedy po przegranym meczu piłkarze wspólnie organizują pieczenie kiełbasek podkładając ogień pod szatnie gospodarzy :P

Mystral --> mniej wiecej a także wtedy kiedy sędzia liniowy sobie upierniczy, ze był spalony milimetrowy a w powtórce sie okazuje, ze nie było :D :D :P

Gość mystral
teoria, to co sędzia liniowy sobie wykombinuje to inna para kaloszy, bo czasem za tego milimetrowego może sobie na Bahama wyjechać :D

z netu: jeśli chodzi o czarownice to: \"palenie czarownic\" Gra zaczyna się od znalezienia wiedźmy; po pierwsze, drużyna ma na celu odnalezienie takowej, po czym przy użyciu przepisowych narzędzi (pochodnie, widły, zardzewiałe grabie, sztachety) zmuszenie jej do poddania się drużynie. Czarownica, która nie zdołała uciec przed biorącym udział w zabawie była przez nich poddawania próbie kamienia. Polegało to na przywiązaniu do czarownicy liny zakończonej kamieniem, po czym kamień wraz z liną i czarownicą został wrzucony do wody. Jeżeli czarownica sie uwolniła i wypłynęła oznacza to drugą turę gry czyli: Wyszukiwanie pewnych cech charakterystycznych u podejrzanej. Im więcej takich cech posiadała czarownica, tym więcej punktów zdobywała drużyna za jej spalenie. Zaś jeżeli owa czarownica nie wypłynęła oznaczało to tak zwany \"SPALONY\", czyli ta czarownica nie była czarownicą... i trzeba było szukać dalej innej czarownicy do zabawy. 🖐️

Gość khxiasgcuii
a juz myslalam, ze wiem, a to sie okazalo cos innego :P

Gość mystral
eeee o chyba o marzanne chodzi :D

Gość mystral
a wlkower jest wtedy kiedy te integracyjne kiełbaski pieką już przed meczem :classic_cool:

Gość infformator
mój narzeczony gra w Wiśle Kraków i bardzo dobrze wiem co to jest spalony :P pozdrowionka

Gość pilka nozna
gratulujemy narzeczonego :P

Gość mystral
Mój narzeczony gra w pogrzebowej orkiestrze dętej i jak niosą urnę, znaczy też był spalony :P

Gość dziewczynisko
Bład ustawienia zawodników ataku względem zawodników obrony - /w polu ataku/. Brak zawodnika obrony między bramkarzem a zawodnikiem atakującym.czyli wtedy, kiedy atakujący nie uwaza:-P Dobrze????:-D

Gość +Aisza+
spalony jesteś Ty jak zrobisz cos swoiejej kobiecie:P

Gość ovca5
spalony jest wtedy,kiedy w momecie podania napstnik jest miedzy blizej bramki przeciwnika niz obronca przeciwnej druzyny :P