Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromit

bóle - początek ciąży

Polecane posty

Witam ma pytanko czy to normalne , ze generlanie codzień boli mnie brzuch - początki ciąży ok 4 tygodnia?? Dodam , ze P. ginekolog kazała mi brać Nospe - czy to nie zaszkodzi??

Gość pytanko z innej beczki
Po jakim czasie od stosunku zrobilas test ciążowy zeby był wiarygodny??

Wiesz, ja też mam początki,jutro idę do ginka, dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :)) ale też mnie boli brzuszek,tylko że ja teraz powinnam mieć miesiączkę i to moze dlatego. Brzuszek może ię boleć z tego powodu,ze tam wszystko się układa zagnieżdża :)

wiecie co test robiłam przed świętami od razu wyszły mi 2 kreski, ginekolog po badaniu też stwierdziła ciąże, a te bóle są takie jak na okres tylko , że do okresu jeszcze daleko....

to normalne, macica się rozciąga więc brzuch pobolewa, no-spa nie zaszkodzi, zadziała rozkurczowo

U mnie jest juz 7 tygodniowa ciąża i jak byłam u pani gin to powiedziała że może boleć ale nie powinien być to ból taki jak na miesiaczkę, ja niestety tak miałam więc teraz łykam duphaston i bóle się zmniejszyły

wlasnie trzeba brac duphaston bo mozna poronic, tez tak mialam bealam do do 20 tygodnia

no to pofatyguje sie jeszcze raz do ginekologa, aby dokladnie sie dowiedziec

Gość yta
Jestem w 12 tyg. ciąży i brzuch mnie w ogóle nie bolał ani razu, moja ginekolog powiedziała, ze to bardzo dobrze, ze mnie nie boli brzuch i że nie mam plamień, najlepuiej uważaj na siebie i obserwuj swój organizm

Gość Dolores_
Witam dziewczyny :) Mam nadzieję, że w Wielkanoc zaszłam w ciążę, i chyba od tej nadziei od paru dni mam takie dziwne napięcie w podbrzuszu, czy to możliwe, że wyczułabym tak szybko???

ja na poczatku ciazy tez tak mialam :) bole typu- niedlugo okres, no i sie okazalo ze dzidzius w drodze- wlasnie w 4 tyg :)