Gromit 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Witam ma pytanko czy to normalne , ze generlanie codzień boli mnie brzuch - początki ciąży ok 4 tygodnia?? Dodam , ze P. ginekolog kazała mi brać Nospe - czy to nie zaszkodzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanko z innej beczki Napisano Kwiecień 18, 2007 Po jakim czasie od stosunku zrobilas test ciążowy zeby był wiarygodny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
będziniankaaaa 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Wiesz, ja też mam początki,jutro idę do ginka, dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki :)) ale też mnie boli brzuszek,tylko że ja teraz powinnam mieć miesiączkę i to moze dlatego. Brzuszek może ię boleć z tego powodu,ze tam wszystko się układa zagnieżdża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 wiecie co test robiłam przed świętami od razu wyszły mi 2 kreski, ginekolog po badaniu też stwierdziła ciąże, a te bóle są takie jak na okres tylko , że do okresu jeszcze daleko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurka 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 to normalne, macica się rozciąga więc brzuch pobolewa, no-spa nie zaszkodzi, zadziała rozkurczowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka29 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 U mnie jest juz 7 tygodniowa ciąża i jak byłam u pani gin to powiedziała że może boleć ale nie powinien być to ból taki jak na miesiaczkę, ja niestety tak miałam więc teraz łykam duphaston i bóle się zmniejszyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilea 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 wlasnie trzeba brac duphaston bo mozna poronic, tez tak mialam bealam do do 20 tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gromit 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 no to pofatyguje sie jeszcze raz do ginekologa, aby dokladnie sie dowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Kwiecień 18, 2007 Jestem w 12 tyg. ciąży i brzuch mnie w ogóle nie bolał ani razu, moja ginekolog powiedziała, ze to bardzo dobrze, ze mnie nie boli brzuch i że nie mam plamień, najlepuiej uważaj na siebie i obserwuj swój organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dolores_ Napisano Kwiecień 18, 2007 Witam dziewczyny :) Mam nadzieję, że w Wielkanoc zaszłam w ciążę, i chyba od tej nadziei od paru dni mam takie dziwne napięcie w podbrzuszu, czy to możliwe, że wyczułabym tak szybko??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko ja... 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 ja na poczatku ciazy tez tak mialam :) bole typu- niedlugo okres, no i sie okazalo ze dzidzius w drodze- wlasnie w 4 tyg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach