Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

nauka angielskiego..

Polecane posty

Juz pisalam wczoraj o angielskim ale jeszcze jedno pytanko....otuz czy mozna kupic lub sciagnac z netu jakis program przez ktory moglabym sie uczyc angielskiegi np.biegac i sluchac przez palucha? abo cos takiego?

Nauka online, to na pewno jakiś sposób na zdobycie wiedzy językowej, ale jednak moim zdaniem lepiej sprawdzają się kursy na żywo w szkołach językowych - wydaje mi się, że kontakt z drugim człowiekiem bardziej mobilizuje do nauki angielskiego. Jest sporo szkół językowych, ja słyszałam bardzo pozytywne opinie o Axonie - myślę, że szkoły na takim poziomie mogą naprawdę dobrze nauczyć języka.

Gość tylko nie Axonnn
reklama Axona, już kilka razy ją widziałam na różnych topikach ostatnio!

Hmm a to ciekawe - myślę, że takie kursy można sobie kupić i uczyć się języka np. biegając. Ale nie wiem dokładnie jakie to kursy. W każdym razie zaciekawiło mnie to i poszperam w necie.

Gość zabaw się w skojarzenia
angielskie; temat jest widoczny teraz...

Gość Wiola Trola
ja już uczyłam się ang na sto różnych domowych sposobów i wychodziło jak zwykle :) Poszłam w końcu do profesjonalnej szkoły języków obcych o nazwie ALMA MATER i naprawdę jestem zadowolona! Lektorzy są świetni, nauka nie idzie w las, a pieniądze dobrze zainwestowane! Polecam każdemu. Uczyłam się w Łomży, ale wiem że jeszcze Siedlce mają swój oddział i chyba Łuków.

Gość gość
Ja po prostu myślę, że ludziom brakuje systematyczności, która jest tak ważna przy angielskim. Ja chodzę na kursy w http://www.bestcentrum.pl/ - również w weekendy, ale bardzo dużo pracuję sam, a to jest moim zdaniem kluczowa sprawa. Codziennie godzina – ale codziennie – to moja recepta.

Gość gość
kiedyś chciałam nauczyć się angielskiego sama - próbowałam różnych zajęć online, jakiś fiszek i innych cudów internetowych. niestety nie udało się - dopiero nauka w Pi School pozwoliła mi poznać angielski na tyle dobrze, że potrafię rozmawiać. zrozumiałam, że bez pomocy specjalistów się nie da - i nie ma co zwlekać

Gość BartlomiejnieBartosz
Zobacz sobie koniecznie na http://naucz-angielskiego.pl poczytaj ich artykuły (bo najpierw wiedza i sposoby, potem nauka), a potem skup się na ich kursach i ofercie. Pewnie, że są takie sposoby i można języka się nauczyć Z PRZYJEMNOŚCIĄ poza nudnymi salami wykładowymi. Pozdrawiam, Bartłomiej

Gość gość
OTÓŻ