Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona....

JAK SMAKUJE SPERMA?

Polecane posty

Gość niedoswiadczona....

nigdy nie robilam loda. a planuje, bo mam faceta od pol roku i on mi juz nawet minete robil. wiec.. jak smakuje sperma ?

Gość sama spróbuj
kolejna kopnięta spermiara :O

Gość to się łyka a nie smakuje
:)

Gość doświadcz się
i spróbuj to się przekonasz.

Gość gul gul gul i łyk
:D

a czasami słodka :D jak kochasz i facet dba o siebie to na smak nie bedziesz zwracała az taka duzą uwage ;)

Gość doświadcz się
Powiedzmy sobie szczerze, sperma smakuje jak zasada, bo jest zasadowa.

ja to mam nurtujące mnie pytanie, ktore stwierdzi czy wszystko idzie tak jak trzeba albo i nie ;p...ile wam zajmuje doprowadzenie faceta do orgazmu, zeby nastapił wytrysk sposobem oralnym ??

Gość doświadcz się
Zależy od indywidualnej wrażliwości partnera. Sprawdź na sobie, wtedy się dowiesz.

Gość kasienkaaaaaaaaaaaaaaa
to zajmuje bardzo mało czasu :-)

Gość doświadcz się
Dlatego seks w takich przypadkach zaczyna się od lizania cipki.

grunt to dobre operowanie ozorkiem :-P

a jaka tehnika najlepiej lubiana przez panow??? bo zawsze mnie to zastanawia....czy lepiej szybko czy lepiej wolniej.....hmmmm jak myslicie??

Cecyliaa2 musisz znaleźć odpowiednią technikę, najlepiej metodą prób i błędów. Czy mu będzie dobrze czy nie to sama zauważysz

Gość doświadcz się
Lepiej wolniej, wtedy dostają świra, a ja nie pozwalam mu skończyć. Jęczy i jęczy, a ja spokojnie wylizuję... O rany ale mnie wzięło... Bo najpierw liczy się moja przyjemność, dopiero potem jego.

zresztą co ja ci będę mówić ;-)

Gość ma smak ananasowy
jak wczesniej dasz mu do jedzenia ananasy z puszki i do picia ten syrop z nich:)

Gość dla niedoświadczonych
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. "Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej słono-zwarzono-gorzki smak paraliżuje jego przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda''.

Gość a jak pachnie
smak smakiem, zależy od tego co się da facetowi do jedzenia, pytanie jak pachnie? Czy tylko ja nie czuję??????????

Gość breakfree
i joł. piszcie wiecej! :P

Gość 38-latka mezatka
Kochajcie sie tylko wtedy w ten sposób, gdy akceptujecie kazdy milimetr ciala swojego wybranka. A co do smaku to ananas oraz slodycze i cola osladzaja smak spermy. Ja bardzo lubie ten smak, a co do zapachu to zdrowego mezczyzny sperma nie ma woni.

Hyhy :) Słonawa, mnie jakby lekko szczypie w gardło. Trudno to opisać :) Raczej nic zachwycającego :)