Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość marta2009
Ja też o tej dziewczynie słyszałam z Walthamstow. Mam malutki gabinecik, ale jest podobno bardzo dobra i sympatyczna. Pozdrawiam dziewczynki i podnoszę temat

Gość Taka-Fajna
Prosze podaj namiar do tej dobrej kosmetyczki na Walthamstow. Z gory dziekuje

Gość monika2009
A już Wam podaje: Nazywa się Karolina- numer telefonu to: 07507859541, a adres jak dobrze pamietam to 77 high street Walthamstow E17 Ja sobie u niej przedłużanie rzęs robiłam i oczyszczanie twarzy. Polecam ;-) Pozdrowionka

Gość podnoszenie
podnosze temat

czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z salonem Trendy na Northfield Avenue?

Gość taaaaaaa fajna samoreklama
monika/karolina....

a moze ktos mial jakies doswiadczenie w Studio Tina? to jest na high road, willesden green. szukam kogos pewnego- blagam o jakies opinie!!!

Gość agata24128300
A ja wam powiem , ze bylam u tego Witka co tak tu jest opisywany. Troche dlugo czekalam bo byl bardzo zajety ale , wyszlam bardzo zadowolona wiec z checia polecam.

Gość marteczkatralalala
studio Tina. byłam tam kilka razy, i jestem zadowolona, sa tam 2 fryzjerki,lepsza jest Pani Justyna, gorąco polecam!!!

Gość aggiemac

Gość aggiemac
Czesc wszystkim. Ja tez szukam fryzjera wiec jakby ktos mogl cos nowego napisac to byloby super. Piszcie tez gdzie fryzjerzy przyjmuja bo Londyn duzy i ile sobie zycza. A Pan Witek to sie przemieszcza? Bo Pinner jak sprawdzilam jest strasznie daleko.;)

Gość mama Zosi Samosi
Bylam u tej karoliny na hennie i wydaje sie spoko, ma duza wiedze. O co ja nie zapytalam to umiala mi odpowiedziec. Pracuje w dzilenicy Walthamstow Polecam

Gość saruna86
Witam wszystkich i chcialabym wrocic do tematu Glamour to jest najbardziej koszmarny salon na swiecie nie dosc ze wlasciciel jakis taki jakby yyy no wiecie... to jeszcze ta pani... Blond lala nic tylko wlascicielowi sie podlizuje!!!!!!! Beznadziejna!!! Do tego wredna i nie mila... Myjke maja do dupencji, zeby juz nie mowic brzydko. Kompletnie nie ma podejscia do klijentow wiecznie obrazona i do tego kiepski z niej fryzjer, a jej samej tez by sie przydala kosmetyczka i fryzjer... Klijenci czekaja w poczekalni a ona paznokci sobie robii heh smiechu warte i to prawda ze co chwila tam jest inny fryzjer bo nikt z nia nie wytrzymuje, nawet na mnie nakrzyczala jak zapytalam dlaczego nie maja regulowanej myjki... SzOk, za to polecam salon IC Partners i fryzjera Toniego!!! Rewelacja co prawda turek ale magik!!! Salon na golders green a wlasciwie finshley road rewelacja!!!! Goraco polecam!!! I jeszcze jedno dziewczyny moim zdaniem najlepsze paznokcie robia chinczyki no i masaze :) polecam i pozdrawiam wszystkich :):):)

Gość saruna86
i jeszcze goraco polecam Olke swietny fachowiec :) i namiary na nia :) 07972491144

Gość d86....
saruna-a co robilas u tego fryzjera- tony? farbowanie czy ciecie?

Gość saruna86
wszystko tzn pasemka i ciecie :) ale co kolwiek by nie zrobil jest boskie...

Gość mala jola
ja chodzilam do fryzjerki Gosi na Brockley, bardzo sympatyczna i dobra, ceny tez bardzo przystepne :)

Gość ........P
hej wszystkim!!!!!!! jestem bylym pracownikiem GLAMOUR!!! sama z reka na sercu bede odradzac wam ten salon!!! nie dosc ze prowadza tam totalnego big brothera to wszedzie maja podsluchy!! pozatym to malzenstwo prowadzi ten biznes psychicznie i fizycznie niszcza czlowieka normalnie gestapo!! piszecie ze zmienia sie czesto personel i bedzie poniewaz z takim podejsciem do pracownikow ehhh mikt tego nie wytrzyma!! SZACUN ZA SZACUN a nie oboz pracy!! a place oh o tym juz nie pisze.... jednym slowem kto nie musi niech tam nie chodzi :)

Gość goniacha
ja tez chodzilam do Gosi na brockley, super fryzjerka, zawsze cos doradzi, bardzo sympatyczna

Gość budyniowa
a słyszeliscie coś na temat tego nowego salonu awa na palmers green?

Gość ziolo_25468
Dlugo szukalam dobrego fryzjera. Przyznam szczerze, ze juz tracilam nadzieje i zaryzykowalam u kogos nie sprawdzonego. Ladny salon przyciagnal moja uwage. Jestem mega zadowolona Robert naprawde wie co robi i raczej podchodzi pod styliste niz pod fryzjera. Ma wizje i potencjal. Salon miesci sie przy 208-210 Tooting High Street, sw17 0sg. Tel. 07526151568. Ps. Ceny w sam raz

Gość domi86
a ja poelcam fryzjerka na Kensington - www.renatajon.com Za obciecie wlosow zaplacilam 32f. i naparwde baaardzo sie oplacalo. Jak na razie to najlepsza fryzjerka u jakiej bylam...

Gość martyna-leyton
ja tez polecam Gosie z Brockley, bylam u niej na cieciu i farbowaniu, jestem bardzo zadowolona, moja wspolokatorka czesala sie u niej na slub (byla starsza), fryzura sliczna a co najwazniejsze nie wywalila na to polowe portfela :) z czystym sercem polecam ta fryzjerke

Gość hofiohfoeihoihroig
ha ha ha poleczki w londynie polski fryzjer, polka kosmetyczka!!!!!!!!!!!!!!! jak chcecie dobrze wygladac to tylko angielskie salony, kazda polska fryzjerka zetnie i pofarbuje was jak kazia w piciej wolce i taka jest prawda, zebyscie nie wiem jak sie oszukiwaly

Gość kfykuiktyoti8
guzik z petelka polskie fryzjerki nie chodza na szkolenia, bo im szkoda kasy, nie znaja najnowszych ciec i robia pasemka jak za komuny i nie oszukiwac sie, moze w polsce wygladacie fajnie, ale w anglii stojac w metrze obok dobrze zrobionych angielek, wygladacie po obrobce u polskiej fryzjerki jak szrapnele i tyle w tym temacie

Gość fryzjer-stylista
witam,wlasnie skaczylam czytac wypowiedzie na temat polskich fryzjerek,i sadze ze ktos bedac polakiem wrecz nie znosi rodakow i nie docenia ich mozliwosci.takze odpowiem tak krytykancie :jestem fryzjerka od ponad13 latek,regularnie zaliczam szkolenia,tak jak w polsce w poznaniu wspolpracujac z firma kosmetyczna,tak i w Loreal Academy w londynie, mam za soba prowadzenie salonu i to z powodzeniem,ktory sprzedalam dzialajacym z pelna klienterja,z przyczyn wyjazdu wlasnie do londynu.nie mam problemow z praca i klientkami i tutaj w anglii.robie to poniewaz kocham moj zawod, jest moja pasja.krotko mowiac problemem nie jest fryzjer ,niezaleznie skad on pochodzi,problemem jest podejscie ludzi.za uslugi u dobrego majacego wiedze i talent fryzjera nestety trzeba zaplacic(poniewaz szanujacy swoja prace i czas fryzjer sie ceni),a jak ktos chce tanim kosztem to szuka ,no i znajduje.za dobrego fryzjera i w domu za baleyage sie zaplaci min 45-60 funtow. p.s. sadze ze na wlasnym wygladzie sie nie powinno sie oszczedzac,tak jak na zdrowju.

Gość fryzjer-stylista
a poruszajac tyemat angielek,to ci odpowiem:pracuje w angielskim salone i angielki nie farbuja wlosow na piekne skandynawskie blondy,tylko prosza o jakies zolte odcienie,wlasnie nie robia cieniutkich pasemek i koloru pomiedzy tak zeby to jakos nabralo fajnego wygladu,tylko kilka folijek prosza i to grubszych(poniewaz liczono od folji i drogo bedzie) i,lub jeden niewyrazny kolor i wszystko....pracuje ze mna duzo dziewczyn i zadna tak nie umie robic pasemek na folje jak wiekszosc polek-fryzjerek.jednym slowem nie jest wazne kto skad pochodzi ,wazne co komu pasuje,kazdy szuka dla siebie najlepszych rozwiazan.ktos lubi wydawac na fryzjera mniej i narzekac,ktos zaplaci raz i chodzi zadowolony. dobre powiedzenie jest :nie jestes my na tyle bogaci zeby kupywac tanie rzeczy. p.s. sorry ze tak wlasnie napisalam bo nie lubie niesprawiedliwosci .musisz miec wiecej wiary we wlasnych rodakow.

Gość kfykuiktyoti8
fryzjer stylista, naucz sie pisac, folija!!!zdrowju, matko jedyna gdzie sie takie nieuki jeszcze uchowaly nie wiem jaki to salon, ale w okolicy gdzie ja mieszkam i w salonie do ktorego chodze- T@G, angielki robia sobie piekny zloty blond i nie zaluja na fryzjera, ale widac Twoj salon jest dla tych troche mniej zadbanych i bez kasy, znaczy sie -kiepska z Ciebie fryzjerka, a tym bardziej na pewno stylistka (od siedmiu bolesci pewnie)

Gość fcuk polished
a gdziez to sa te piekne i zadbane angielki ze wspanialymi balejazami? bo ja takowych jakos nie zauwazam....wedlug mnie wiekszosc angielek to ma identyczne fryzury i identyczne kolory...takie wyblakle blondy i pasemka... a do tego uwielbiaja sciagac te wlosy do tylu tak ze oczy im na wierzch wychodza i nosza takie oblesne frotki do tych kucykow....poza tym zauwazylam, ze raczej zadko myja wlosy albo robia sobei takei obrzydliwe trwale, ze wyglada to jak tlusty pudel fe......a ta kolezanka powyzej co sie wypowiada to pewnei uwaza sie za elegancka dame buhahahaha co bywa w luksusowych salonach....smieszna jestes dziewczyno bo to ze zaplacisz fortune za fryzure nie oznacza, ze zrobia ci luksus na glowie, sa dobre i tanie fryzjerki z fantazja, ktore potrafia czynic cuda,