Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie

ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość poradźcie

podczas stosunku odczuwam ból czy któraś z was tak miała?? mówiłam o tym lekarzowi i ginekologicznie wszystko ok co jest nie tak?

może masz nadżerkę albo błonę sluzowa bardzo wrażliwa na obtarcia. ja też czasami odczuwam ból. rzadko bo rzadko ale zdarza się....nawet kilka dni potem mnie trzyma. wiec sądzę ze jeśli ginekolog zbadał Cie i stwierdził że nie dzieje sie z Tobą nic złego to nie ma sie czym martwić.

Gość poradźcie
dziekuje za odpowiedz martwi mnie to troche bo odkad mi aczeło sie to przytrafiac to zaczełam obawiac sie kazdego zblizenia brałam tabletki i lekarz powiedział ze moze one wywołuja nadmierna suchość pochwy i zalecił zel teraz juz ich nie biore a ból czasem pojawia sie

Gość poradźcie
czy komuś sie to jeszcze przytrafia??

Gość Beznikowa-
Na początku stosunku jak nie jestem dość rozluźniona. Kilka głębszych wdechów zwykle pomaga;-)

Gość katrina1213
Jesli bol spodowowany jest suchoscia pochwy, zbyt mala iloscia sluzu mozesz kupic bez recepty zel nawilzajacy - Intimel - ok. 10 zł. Fajnie pomaga :) Pozdrawiam

Gość też tak miałam
bardzo bolało. też zaczęłam obawiać się zbliżenia. wypróbowaliśmy żeli i jest super- durex play teraz nie wyobrażam sobie już stosunku bez tego

Gość poradźcie
dziękuje wszystkim za porady i serdecznie pozdrawiam