Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agagaga22

schudnać do 52 kg

Polecane posty

Gość agagaga22

hej hej :) od wczoraj zaczełam dietkę, z duża ilością białka, z mała weglowodanów!! obecnie waże 57 kg i chciałąbym w końcu schudnać te 5 kg, a jak starczy mi siły to nawet 7 kg :) mój wzrost to 166 cm.

Gość agagaga22
oczywiscie zamierzam tez ćwiczyć, 3 razy w tygodniu: biegac w miejscu (20 minut), brzuszki!! No i rolki od czasu do czasu, chociaż raz w tygodniu :) po godzince :)

Gość Swan Lake
ja chcę zrzucić ok 5 kg, obecnie waże ok 55 kg, wzrost 160cm, jak by się dalo to chcialbym ważyc 49 kg, to byloby idealnie jutro oczyszczam sie pijąc soki owocowe i warzywne, od piątku zaczynam glodówkę, gdyż glownie zależy mi na pozbyciu się zlogów, pasożytow i toksyn, które latami nagromadzily się w moim organizmie i zatruwaly moj umysl hehe ;) skutek uboczny to utrata wagi, czytam Malachowa więc orientuje sie w glodówkach. jednoczesnie zdxaje sobie sprawe że przeprowadzenie 5-dniowej glodówki nie będzie latwe. po glodówce mam zamiar wychodzić z niej przez kolejne 5 dni, jedzac warzywa i owoce, pijąc swieże soki. pozdrawiam :)

Gość agagaga22
cześć :) ja jakoś nie byłabym w stanie być na głodówce, dlatego Cię podzwiwiam!! ja zamierzam jeść ale mało, żeby stopniowo skurczyć sobie żołądek!

Gość alamakotaaa
a ja tak wlasnie zaczynalam przgode z bulimia... wiec uwazajcie na siebie, prosze...

Gość fsydy
hej ja mam 14 i sie głodze od 2 tygodni schudłam 5 kilo i narazie nie żałuje waże teraz 55 kg

Gość lolla77
głupie głuie jeszcze raz głupie nie rozumiem was ja też mam 166 wzrostu i waże 58 kg i wcale nie jestem gruba a ty chcesz się odchudzać o 5 kg chyba że chcesz byś chuda jak anorektyczka to polecam albo ty masz 14 lat i głodzisz się bez sensu wiesz jak możesz się wpędzić w choroby chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy

Gość agagaga22
watpię zebym z wagą 52 kg wygladałą jak anorektyczka!!! mam grube uda i brzuch jak w 5 miesiącu, a 52 to dla mnie idealana waga

Gość Paula_aa
witajcie kochane:) ja też chce schudąć 5 kg mam 160 cm i waże 54 kg a zawsze ważyłam własnie 49 i było idealnie:) odchudzam się juz pare miesięcy...ale jakoś nie moę brak mi silnej woli:0 postanowiłam od jutra przeprowadzić głodówke...bo w moim przypadku lepiej nie jeść nic niż cokolwiek.....mam nadzieje że mi się uda... głodówke chciałabym wytrzymać 10 dni...ale nawet 5 będzie sukcesem....będę tu zaglądac codzienie....mam nadziej że będziemy sie wpierać....POzdrawiam i trzymam kciukasy

Gość Swan Lake
cześć Paula mamy podobne zalożenia, i cele, ja glodówke zaczynam od piatku i mam nadzieje że uda mi sie wytrzymać 5 dni codziennie bede opisywala jak mi idzie, wy też to róbcie pozdrawiam ;)

Gość agagaga22
witam nowe osoby :D ja jak na razie jogurt naturalm\ny mały ;] potem koło 12 sałatka i ciemna mała bułka!! A tak w ogole to dostałam okres i bardzo boli mnie brzuch!