Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Moniurka_

kabelek usb POMOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość _Moniurka_

mam kabelek usb i chcę połączyć nim laptopa i komputer, tylko, że komputer nie widzi nowego sprzętu (bo nie ma sterowników). Jeśli ktoś wie jak mam te sterowniki zdobyć, będę wdzięczna za informacje :)

Gość jakakas
musisz ustawić w laptopie i kompie adresy IP. Potem wyszukasz komputer w sieci wpisując adres IP i komputery się "zobaczą". Aaaa i jeśli chcesz coś przegrywać to musisz to udostępnić na jednym z komputerów.

Gość _Moniurka_
a gdzie to sie ustawia??

mi sie wydaje, ze jezeli ktorys z komputerow nie ma karty sieciowej i podlaczasz go za pomoca usb to musisz miec do tego specjalne sterowniki i oprogramowanie. ustawianie adresow Ip to tylko w przypadku podlaczenia za pomoca skretki i kart sieciowych. tak mi sie wydaje, ale moge sie mylic;]

a i ten kabel usb to powinien byc tez specjalny. A-A i chyba z takim wzmacniaczem. I jest sporo drozszy do takiego zwyklego. Ale do niego powinno byc dolaczone juz oprogramowanie

Gość _Moniurka_
te komputery już kiedyś się łączyły za pomocą tego kabla, tylko jeden z nich był formatowany, oba mają kartę sieciową, tylko brakuje mi sterowników. No i nie wiem gdzie mam je znaleźć