Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek ankieter

Czy prostytucja powinna być legalna-ankieta

Polecane posty

Gość darek ankieter

Chciałbym przeprowadzić krótka sonde internetową na temat legalizacji prostytucji. Czy więc waszym zdaniem prostytucja powinna byc w Polsce legalna to znaczy zawód prostytutki uznany za normalny zawód, prostytutki płaciłyby podatki, odkładały składki emerytalne, zdrowotne itp. Prosiłbym tez o krótkie uzasadnienie dlaczego jesteście na tak lub na nie.

Gość w końcu najstarszy
zawód świata prostytucja była i będzie nie uchronimy się od niej jest popyt na tego typu usługi więc interes się kręci od lat dla mnie może być i legalizacja w zasadzie mi to koło du**y lata:)

oczywiście, że powinna. ale nie w miejscach publicznych. coś jak z alkoholem ;) używka jak każda inna. i z pewnością nie nabawimy się marskości wątroby albo wrzodów żołądka

Gość tak powinna

Gość powinny placic podatki
jak kazdy uczciwy obywatel, ktory zarabia. A placic ubezpieczenie to juz ich sprawa - kazdy moze sie ubezpieczyć.

Powinny płacić - jak każdy inny Na szyi wisi mała kasa fiskalna Na której drukuje fakturę VAT a na niej: miłość francuska - 30 anal 40 bez zabezpieczenia 20 razem 90 + VAT I bedziemy mogli odliczać to od podatku :-)

Gość zboczona starucha
"Facet - obserwator" - genialny pomysł ;) Legalna czy nie to uważam że nie powinna być zwalczana przez prawo bo to nie ma sensu.

Zdecydowanie TAK To jak z prochibisją w USA - czym bardziej zakazane, tym bardziej rozwija się świat przestępczy. A poglądy kobiet: - Jesli widzi klienta agencji i mówi: \"on mi ise podoba\", to ma prawo go krytykować - ale jeśli mówi \"on nie jest w moim typie\" - to nie ma tego prawa i jest cyniczną idiotką jesli go potępia

Gość podpucha
wg mnie tak jak jest teraz, jest dobrze

zwracam sie do autora:no ale pomysl tak troche szerzej,a nie tylko o skladkach,podatkach itp.?Pomysl o np.wymiarze moralnym,o wplywie prostytucji na reszte spoleczenstwa.ja klocilbym sie z okresleniem iz jest to najstarszy zawod swiata,bo po pierwsze nigdy zawodem nie byl a po drugie co np.z innymi przestepstwami takimi jak np.zlodziejstwo?Tez istnieje od zawsze i chyba bedzie istnialo,tez jest i chyba bedzie popyt na rzeczy skradzione,no to moze ZALEGALIZUJMY ZLODZIEJSTWO jako zawod,no i zaraz ustawia sie w kolejce inni przestepcy.Co bys powiedzial,gdyby w budynku w ktorym mieszkasz ukazal sie taki szyld firmy:Jan Jakisilny:uslugi w zakresie:bandytyzmu,streczycielstwa,zlodziejstwa,morderstwa na zlecenie.Jest to dokladnie to samo co ty proponujesz.

Gość darek ankieter
Yago ja nic nie proponuje tylko przeprowadzam ankiete czy jesteś za czy przeciw legalizacji prostytutcji. Pisałem o podatkach, składkach emerytalnych itp. żeby uzmyslowic ludziom co to znaczy legalizacja prostytutcji.

Gość ona153647
a co ty z jkaimis dziwkami wyskakujesz .. wszyscy wiedzą ze te kurwy powinno sie zabijac ..mają rozjechane dziury i roznoszą choroby ;/ fuuuu

yago - Prostutucja nie jest przestepstwem. Przynajmniej nie w Polsce. Porownywanie jej do bandytyzmu, morderstw itp jest nietrafione.