Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telecostam

butelka wina i ja

Polecane posty

Gość telecostam

Wiecie co mialam meza byl przystojny super w lozku i wogole kazdy mowil jaka z nas zajebista para dwojka slicznych dzieciakow i sie posypalo zdradzil no i rozwod co prawda stysfakce mam bo wiem ze chcialby wrocic tyle ze o 6 lat za pozno . Wyszlam za maz po maturze blad cholerny blad za wczesnie on sie nie wyszumial ja rowniez . Przezylam to bardzo wiecie 55 kg zeszlam do 47 . Teraz wiem po tych latach ze nie pasowalismy do siebie mentalnoscia. No i dzisiaj nie zamienila bym mjego zycia na te w malzenstwie . Po tych 6 latach bycia samej poznalam moje kochanie, facet z innego wymiaru glany , skora, dlugie wlosy. Ja z kims takim? Bo jescze nie wiecie ze moj maz byl moim pierwszym to byl szok dla mnie ale tez dla moich rodzicow najbardziej cieszyly sie chlopaki 16 i 11 lat super gosc mama na muzyce sie zna , na pilce tez . Ok wiecie ja nawet nie zauwazylam kiedy on wszedl w nasze zycie.bylo cudownie wiecie jak w bajce o kopciuszku. I stalo sie padla mu knajpa nie ylo co ratowac wiec wyjazd do Anglii przezylam ten jego wyjazd strasznie , oczywiscie umowilismy sie ze za rok dolacze do niego ale ze jestem osoba aktywna tez sobie znalazlam prace tylko gdzie indziej zeby nie bylo ze sie narzucam po roku dolaczylam do niego , nie przewidzialm tylko jednego ze mi zdrowie wysiadzie i tak od przyjazdu do angli mialam zapalenie okostnej operacje na zoladku a teraz siadl mi kregoslup a za dwa miesiace mam przywiesc dzieci tutaj i tak sie boje ze strace prace zawiode dzieci rodzicow bo przeciez on nie bedzie utrzymywal mnie i dzieci z jednej pensji w Angli to jets nie mozliwe.Co mam zrobic zadzwonic do rodzicow sorry ale dalam dupy i nie dam rade , dziecom powiedziec ze wracam a do czego jak mnie w polsce nie ma 3 lata . A moglo byc tak pieknie ja on i moje dzieciaki a traz co zrobie niewiem narazie pije pa!

Gość nizele
no niezle