Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość need to know now

plamienia a sex

Polecane posty

Gość need to know now

czy w trakcie brania 1 opakowania tabletek anty uprawialyscie sex z chlopakiem?i czy wam nie przeszkadzalo to....bo wlasnie nie wiem czy zaczynac brac tabsy jesli w tym wlasnie czasie bede z chlopakiem bo widzimy sie tlyko przez 3 tyg i potem znow z 2 miechy nie wiec przy nastepnym razie bedzie ok....i nie wiem czy uzytwac tlyko prezerwatyw czy tabsow tez...wolalabym zeby sex bardziej higieniczny byl a nie tak ze krew dookola

Gość need to know now
odpiszcie....to bardzo wazne a nie mam kogo spytac.....nie wiem co robic....brac czy nie....w koncu jade do chloapak uprawiac z nim sex wiec pasuje bys zabezpieczona ale tez dobrze by bylo zeby nic w tym sexie nie p[rzeszkadzalo....nie wiem jaki jest stopien plamien i jak to ejst

tabletki zaczynasz brać w 1 dniu meisiączki (tylko 1 opakowanie) jesli wtdy się będziesz miała spotkać z chłopakiem to co za róznica czy będziesz brac czy nie jak i tak będziesz miec okres... chyba ze chodzi Ci o czas po okresie ale podczas brania tabletek to napsize tyle. Plamień nie powinno być jesli tabletki są dobrze dobrane. jesli plamienia są to tabletki trzeba odstawić. Tabletki są o tyle fajne że nie musisz się bawic z prezerwatywą czy globulkami czy innymi specyfikami. i nie musisz myślec czy oby gumka nie pęknie czy coś. Niestety ejdnak są tez minusy bo niektóre dziewczyny mają duzo problemów podczas brania tabletek.

co za bzdury opowiadasz!!! podczas dwoch pierwszych miesiecy podczas zazywania tabletek anty moga wystapic plamienia ale nie musza i to nie swiadczy o tym, ze sa zle dobrane, organizm przyzwyczaja sie!!! jesli w 3 miesiacu brania sytuacja sie powtarza wtedy trzeba zmienic tabletki, ale przede wszystkim najpier zrobic wszyskie potrzebne badania, wtedy nie bedzie skutkow ubocznych jesli na podstawie badan hormonalnych tabletki zostana dobrane... ale nie kazdy lekarz a bardzo mala ich czesc kieruje na jakiekolwiek badania wiec trzeba sie upominac i rzadac swojego, bo pozniej nie potrzebnie bedzie sie cierpiec...

Zgadzam sie z powyzszym wpisem... ja przy 1 opakowaniu miałam non stop plamienia, teraz jest juz super ale niestety plamiłam non stop... rewolucja hormonalna w organiźmie dała o sobie znać ale to nie znaczy że po jednym opakowniu odstawiać bo tym sposobem to mozna nigdy dobrych tabl nie dobrać. Ja oprócz plamień miałam mega zmiany nastrojów, jakoś to przetrwaliśmy i warto było bo teraz nie czuję że biorę jakieś tabl. Pozdrawiam!

po prostu zacznij brac tabsy teraz, a seks bedziecie uprawiac jak nie bedziesz juz miec problemu z plamieniami. ja przy pierwszym opakowaniu plamiłam bardzo obficie

Gość need to know now
no wlansie w tym problem ze wczesniej nie mialam pojecia jak sie bierze tabsy....nie wiedzialam ze w 1 dzien okresu sie zazywa i ze sie plami gybym wiedziala to bym jzu danwo zaczela brac na to spotkanie....z chlopakiem bede sie widziala przez 3 tyg od momentu okresu wiec bede plamic a nie moge spotkac sie z nim pozniej bo mieszka za granica i to nie ejst mozliwe....wiec pytalam sie czy podczas 1 opakowania uprawuacie sex a nie co ja powinnam robic....bo wlansie nie wiem....dlatego chce wiedziec czy wam to przeszkadzalo

ja wcale nie plamiłam! przy żadnym opakowaniu i przy żadnych tabletkach (zmieniałam kilka razy). a tak poza tym to te plamienia najczęściej nie są zbyt obfite. no i ja od razu uprawiałam seks z chłopakiem. tzn to było tak był sobie piękny dzień i my w ten dzień w góry jechaliśmy, dostałam wyczekiwany okres i wzięłam tabletkę, tro było rano a wieczorem bez gumki śmigaliśmy do końca! bo jak wzięłam tą tabletkę to okres zamiast 8-9 dni trwał 2 i w dodatku tylko takie słabe plamienie było. więc ja na twoim miejscu bym wzięła i się nie martwiła na zapas!

Gość need to know now
dzieki...pocieszylas mnie bardzo...takie odp lubie tym bardziej gdy sa autentyczne

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.