Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym wiedziec

Dlaczego ludzie ktorzy kochaja naprawde zenia sie z innymi?

Polecane posty

Gość wrzesień
to trzeba sie troche rozejrzeć dla mnie taki facet który leci jak pies na skinienie palcem jest zerem.

Gość też pytanie
schodzę z kafe dzięki za rozmowę 3maj się

Gość wrzesień
facet powinien mieć swoje zdanie powinien być zdecydowany ale nie uparty jak osioł elegancki i super pachnący

Gość wrzesień
to pa i powodzonka :-)

Gość wrzesień
a może jest tu jakiś facet który ma coś do powiedzenia

Gość facet 1111
Tak ja mam, wypierdalaj:O

Gość wrzesień
no to masz wiele do powiedzenia pewnie jestae jeszcze przystojny i w ogóle ach i och a tak na marginesie jak tu jeszcze jesteś to i tak jesteś idiota bo cie jednak coś wkurzyło co pisałam więc pewnie nie wyglądasz jak facet ofermo u mnie nie mialbyś szans pajacu:-))

Gość farmaceutka.
hehe, autorka to już tu chyba nie wróci :P

Gość cytat z forum na temat zdrady
pisze mężczyznazonaty: nie myl przyjemnosci z obowiazkiem. rodzine warto miec, gdyz: a) zyc razem taniej i latwiej b) dzieci powinny miec i ojca i matke. c) mozna sobie wzajemnie pomagac w ciezkich chwilach.. i jeszcze z 10 punktow moge Ci wyliczyc. nie ma to nic wspolnego ze skokiem w bok dla zabawy, przyjemnosci i urozmaicenia sobie czasem zycia. byle by bylo robione to madrze i dyskretnie, czyli tak, by nie ranic partnera. ..nie sk...yn????😠 Mam pytanie: czy cytat pomógł zmienic punkt widzenia?

Gość chcialabym wiedziec
niestety wsyztskiego nie przeczytalysmy. Rady naprawde czytam, tylko opowiadalam jak bylo, byscie mogli poznac co to za ludzie, ale wiadomo ze nie da sie wsyzstkiego przedstawic, bo tylo oni wiedza co miedzy nimi bylo. Dlaczego zemscic bo ona mowi ze chcialabym czasem by on poczul jej bol. Dlaczego ja sie tak buntuje? bo kiedys tez zostalam oszukana, podnioslam sie z tego bo mialam wsparcie, mialam przyjaciela ktory z czasem stal sie moim chlopakiem. Niewazne ona takich osob miec nie chce, ona nie widzi innych facetow, bo nikt nie jest nim...dlaczego chce drania, dlaczego to jego kocha? nie wiem

Gość coś w tym jest....
może jej przejdzie. Ludzie sąróżni przecież

Gość chcialabym wiedziec
musi przejsc...

Gość chcialabym wiedziec
cytat z forum na temat zdrady nie kazdy zonaty ma dzieci, niektorzy nie potrafia nawet odp. na pytanie po co sie zenili.."bo tak chciala", "bo nie mozna zyc na kocia lape", "bo nikt nie chce byc samotny", "bo tak jest latwiej"

Gość przeczytalam to wszystko
ja to wszystko wiem, wiem ze musze zniknac ze musze zmienic nr tel skasowac jego nr gg. Nie potrafie tego zrobic, dziekuje wszystkim za rady. Serce nie sluga, ciagle go widze gdziekolwiek nie spojrze, uslysze jakas melodie poczuje zapach. Wiem, ze to dla mnie toksyczne bylo, wiem ze to obsesja, nie wiedzialam ze az tak mocno kocham. Nigdy takiego czegos nie przezylam. Mam 25 lat, nie jestem nastolatka, w pelni odpowiadam za swe czyny, wiem ze sama sobie zgotowalam ten los. Nie zaluje, wiem co to milosc, jednak nie kazdy moze ja miec, czasem jest za pozno, czasm nie ma sil. Nie chce go usprawiedliwiac, w zadnym wypadku. Nie jestem silna osoba, moze sie rozczulam nad soba, moze jeszcze nie wiem co to zycie. Wiem jak ludzie cierpia, wiem to, wiem ze moje cierpienie jest niczym. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. Kocham go wiem, ze to grzech ale tak bardzo go kocham, tu to moge napisac, glosno juz tego nie powiem. Moze juz przegralam zycie, ja nie chce sie juz z nikim wiazac.

Gość przeczytalam to wszystko
o mnie pisaliscie, nie da sie opisac slowami, wszystko bylo bez znaczenia, pozwolilam czytac komus moje / nasze prywatne wiadomosci. Ten kto nie przezyl, nie zrozumie tego, przeciez to nie bylo planowane, nic, nigdy, byl moim przyjacielem. Brakuje mi.... Zadal mi ogromny bol, przyjaciele, a pozniej ukochane osoby tak nei postepuja. Powiedzial mi ze najbardziej sie rani osoby, ktore sie kocha, gdyz wtedy samemu sobie zadaje sie bol. Tesknie za nim, jednakze nie bylo go tu, gdy myslalam, ze nie wstane. Opiekowal sie wczeseniej mna jak dzieckiem. Spelnial marzenia, moje dziecinne marzenia. Sprawil ze przeszlam przez pieklo, zamienil moje zycie w koszmar, zostalam ukarana tym ze stracilam niewinna istote. Chcial byc ojcem. Przepraszam jesli kogos to wsyztsko w jakis sposob urazilo. Dobranoc Dzis jest juz lepiej "najgorsza z zyciowych rol miec na ustach usmiech, a w sercu bol"

Gość nigdy nie zrozumiem fscetow
po co to robicie no po co??? :(

Gość wszystko przeczytalam
i nie wiem co powiedziec/napisac nie wiem co jest w zyciu najwazniejsze,ale czytajac to wydaje mnie sie,ze na pewno nie milosc